Хип-хип-ура! 100-тна юбилейна тема в ЮСА!

• 13 047
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Софко, ще видиш и по-нататък, особено като тръгне по петите на брат си, да копира всичко. В един момент се чудиш, кога започна да говори, да прави някои неща, да подражава толкова умело и настоятелно и т.н. и т.н. Аз не съм си водила дневник със Самуил, не ми идва отвътре и сега не си водя, но сякаш, малкия се развива много по-бързо и аз нямам никаква заслуга за това (да напусна за малко и аз перфекционизма си Laughing ) . Може и да си въобразявам, де...

Та, Софко, тепърва има да се разтапяш и да дебнеш с фотоапарата, докато двамата вършеят накуп, правейки хляб и още нещо.  Simple Smile

# 61
Мда, като станат на 2 години децата и стават 4овеци. Heart Eyes
МВК и Софко, успокоявате ме, 4е и други хубави работи скоро ще нау4и.

Зора, още малко и Шутла ще запо4не, последните няколко месеца ЕйДж се промени страшно много.

Софко, добра идея е за табелата, аз трябва да сложа една на външната стена да спрят да косят трева от 2-4пм и ако може в 4ам да не въртят гуми и дават газ на моторите си.

да ви ъдейтна- дойде прословутия капак за тоалетната за ЕйДж. И да го похваля(капака, не детето), страхотен е, на Бейби Бьорн, има отдолу нещо, с което като се сложи върху тоалетната се затяга и не мърда...пратката дойде с УПС срещу подпис.

Сложих и детето, то уж ни е гледал преди, но май не знае то4но какво се о4аква от него. Някакви съвети как да му обясня? мерси.

# 62

Тука се връщам да редактирам, за да питам има ли други освен нас, които си получават пощата между 3 и 5 следобяд  Rolling Eyes newsm78?

Да, на миналото място. На сегашното  - след 5. Това дето по филмите го дават - ставаш сутрин и по халат и кафе отиваш да прибереш пощата го няма. Те пощальоните да не са Дядо Коледа?  Grinning

# 63
Това дето по филмите го дават - ставаш сутрин и по халат и кафе отиваш да прибереш пощата го няма. Те пощальоните да не са Дядо Коледа?  Grinning

При нас вестниците се получават за сутрешното кафе. Сутрин в 4-5 ги разхвърлят по дворовете. Иначе пощата е към 4 следобед, а ups  към 11 сутринта, обикновено 5 мин след като малката заспи....

# 64
Това дето по филмите го дават - ставаш сутрин и по халат и кафе отиваш да прибереш пощата го няма. Те пощальоните да не са Дядо Коледа?  Grinning

При нас вестниците се получават за сутрешното кафе.

Е че как без вестник за кафето!   Grinning Понякога искам да съм пощальон. Цял ден обикалят, голяма разходка си правят.

# 65
  • WA, USA
Благодаря още веднъж на всички! Стана ми едно такова празнично, сякаш съм го родила вече. Да, мисля да го раждам в къщи с акушерка и в басейн, ако не ни мине котка път и всичко е ОК. С баткото изпитах всички чудеса на техниката в болница и свърших с цезарово, затова сега се подготвям за нормално естествено раждане. Ако е рекъл Господ...

# 66
Някой друг освен нас успя ли да гледа вече "Up", от днес е по кината? Grinning Великолепен филм, и на децата им хареса, и на възрастните. Прекрасно анимиран, със страхотно чувство за хумор, но не лигав хумор някак си, по-скоро ирония спрямо неща, които досега не са били обект на такава (напр. бой-скаути и раздаване на наградки за щяло и нещяло, или романтизиране на джунглата). Имаше концепции, които не знам дали бяха за канчетaтa на моите деца и на които на мене ми се доплака, но си мисля, че дори и да не ги разбират в пълната им сила, все нещо са запечатали и един ден ще се възползват наготово от мъдростта.
Много ми хареса!

# 67
Къде живеете вие бе хора,нито са откраднали нещо тук в ГА или пък преди като живеехме в ПА и то  в комплекс и не много ъпскейл.
Даже това се учудвах че хората оставяха и продължават да оставят такива неща пред къщите си че акъла не ми го побира ,включително че тук масово е разпространено да си оставиш гаражната врата отворена със сума покъщнина вътре и да си зее така и през нощта.
А аз че си вардя нещата и заключвам и прибирам всичко де що видя си е друг въпрос Mr. Green .Много зор видях докато свикна с тези големи и до пода прозорци,от БГ си дойдох супер наплашена от крадци и в комбинация с моята развинтена фантазия  хич не ми беше лесно. Да ми е жива и здрава доберман-ката че на нея се уповавам денонощно  а сега и в новата къща имаме и аларма та съм по спокойна.

Вестника и при нас рано сутрин ми го хвърлят в 5-6 ам но не съм доволна че не ми го хвърлят достатъчно близо до вратата а чак при пощенската кутия и няма как с халата да тръгна да го взимам...да ми имате проблема хаха. Пощата иначе стабилно в 11-12 .

Сипируми...точно гледах документалния филм на Рики Лейк за home birth (Ето трейлъра ЦЪК  и ми беше супер интересно и всичко имаше толкова много смисъл че тотално ми се загуби смисъла за раждане в болница освен ако нямам някакъв явен проблем разбира се .Предполагам си гледала филма ,страхотно направен и толкова приятен и лесен за гледане.Прииска ми се и на мен ако някога имам 2ро да си го раждам и аз в къщи в басейнче.Дано да ти е по вода и да успееш!

Бенс...много бързо го изпратиха  ,бравос! Ами слагаш го човека когато знаеш че ще се изходи ,те нали си имат навици и т..н. Пляскате му  всички до полуда  ,раздавате лепенки,целувате се от щастие и така за нищо време ще му светне. Wink

# 68
викс, мерси за съвета Hug

# 69
Тук също не съм чувала за кражби. Преди живеех в апараментски комплекс. Колелото на детето и атрибути за басейна стояха навън. Тролчета, декорации и всякакви такива- мои, комшийски. Никой не е пипнал. Откакто съм в къща, всичко, което съм поръчала и не се събира в големите пощенски кутии го оставят пред вратата.

Аз днес бях на лекар да разбера резултатите от кръвните изследвания. Докторката каза, че са 100% ОК.
Ядосах се на ОБ адвайзорката, която ти обяснява бенефитс. Та целта й беше да ми каже, че на 37 и с предишно секцио (преди 13 год) сигурно ще ми се наложи пак, защото докторите не обичали да рискуват. Попитах я дали това е заключение на моя лекар и тя каза, че не е, но предполагала. Та, с две думи цялата лекция беше- колко ще вземат от иншуранса при ваджинал и колко при с-секшън.
Аз съм още в 13 седмица тя ме агитира как да раждам  ooooh!. Много се ядосах и се върнах при докторката. Разбира се тя потвърди, че тя ще реши и само, ако се наложи ще мисли за с-секшън.

сипируми ти си смело момиче. Аз не мога да се похваля с това. Чета, гледам, разбирам, че е бизнес болничното раждане, но не мога да пречупя страха.

# 70
Ванхорн, хубаво, 4е си говорила с лекарката. Тези адвайзори и практ. нърсес са опасни. Една такава госпожа шокира страшно свекъра ми и 4овека беше в депресия със седмици, докато свеки и семейство не се разтърсихме и се оказа, 4е не са то4но така нещата както тя му ги представи и вси4ко е под котрол.

Един познат лекар нари4а мед. сестри опасни, защото знаят достатъ4но да побъркат 4овек, но не знаят достатъ4но как да го лекуват. Нищо ли4но към мед. сестри, сестра ми у4и за такава, така, 4е да не го приеме някой ли4но Peace

# 71
  • T"A
Момичета, извинявайте за нахлуването, но преди време бях попадала на дискусия за българските филми във вашата тема - за това реших тук да попитам... Започнах да издирвам филмите из торентите, намерих "Шивачки", но ми се искаше да намеря и субтитри на английски, за да може и съпругът ми да гледа с мен (предпочитам на иврит, но не мисля, че има, та, за това търся на английски)...  Grinning

Вие как гледате - без субтитри? Има ли шанс да намеря чуждоезикови и, ако някой от вас знае от къде мога да сваля субс на английски за българските филми, ще съм благодарна за информацията   bouquet

Още веднъж извинения за влизането ни в клин, ни в ръкав. Ако не е за тук информацията, пишете ми на лични   bouquet

# 72
Благодаря още веднъж на всички! Стана ми едно такова празнично, сякаш съм го родила вече. Да, мисля да го раждам в къщи с акушерка и в басейн, ако не ни мине котка път и всичко е ОК. С баткото изпитах всички чудеса на техниката в болница и свърших с цезарово, затова сега се подготвям за нормално естествено раждане. Ако е рекъл Господ...

Стискам ти палци да стане както искаш!!! Ако на мен ми се случи за трето и аз така искам да направя.  Hug

# 73
  • Boston, MA
Аз имам страх, а и проблеми, та не е за мен раждането вкъщи, но, Руми, дано при теб стане както го искаш!

# 74
Ако на мен ми се случи за трето и аз така искам да направя.  Hug

Аз и за трите (дето ги искам) така искам да направя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт