София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
В Х.Димитър е разкопано от месец сигурно!Чудиш се откъде да влезеш с колата си...
Най-накрая го закопаха,но не го асфалтираха,понеже пуснат ли парното пак ще им направи пробив системата,пак няма да има вода и т.н. #2gunfire Всяка година едно и също.Не става!
Но този път Макгахан е като военно поле,хората си изпотрошиха колите от тия ями,чува се само свистене на спирачки...дори миналата седмица стана жестока катастрофа - 4 коли се помляха! Tired
А в Акорд има ли козметик,и добър ли е?Ако някой знае!
Препоръчайте някой и цени ако може!  bouquet

# 196
  • София
добре, че нямам път по макгахан, иначе вярно от доста време са го разкопали, като ходя до поликлиниката го виждам, но не знаех, че е заради парното... ееехх...

# 197
  • София
Цитат
Аз на фитнес ходя от време на време, но на Герена докато дребен тренира карате ...
Къде точно има фитнес?

Шаманче ,не съм имала количка "Джордани",но пък проходилката ми беше такава и съм много доволна.Кога чакаме бебето?

Фитнеса е точно с/у входа за сектор А, има много уреди, но има какво са желае... Ако някой се интересува от каратето, треньора е страхотен!  Naughty

А за парното, разбрах, че днес щели да го пускат ...
А дано ! Praynig

# 198
Татянка, началото на февруари се очаква номер 2  Grinning
За количка Джордани питам, защото имам такава, на която трябва да сменя сенника и искам да видя дали са съвместими от различните модели. Моята е G4 и вече не се произвежда.

В Акорд до колкото знам от приятелка, козметичката е добра. Става дума за кола маска. Цени обаче не знам.

# 199
Вече асфалтираха Макгахан  smile3514

Аз пък да питам за добра фризьорка - отскоро сме в квартала и още не съм се ориентирала. И цени, ако може. Също така ми трябва шивачка за ушиване на пердета - можете ли да ме ориентирате?

# 200
  • София
Вече асфалтираха Макгахан  smile3514

Аз пък да питам за добра фризьорка - отскоро сме в квартала и още не съм се ориентирала. И цени, ако може. Също така ми трябва шивачка за ушиване на пердета - можете ли да ме ориентирате?

В Левски Г мога да ти кажа шивачка ако ти върши работа ?

# 201
  • с трима мъже :)
Шивачка има зад Фантастико. Встрани от магазина има едно пазарче, смело казано. И след "пазарчето" следва едно покрито "помещение" - там има фризьор, шивач, ремонт на кожени дрехи и обувки, храна за вкъщи - доста е смрадно заведението, никога не бих си взела оттам нещо, магазин за левче и прочие...

# 202
За фризьор бих препоръчала Кети в бл.55В - за адреса не съм съвсем сигурна,но по бг.мапс това излиза!Това е блока до бензиностанцията на Шел.Цената последно беше към 8лв.,но не съм ходила при нея отдавна.
Също в х-л "Акорд" съм доволна от подстригването на едно момиче - Вили.А цените са същите.
Дори бих казала,че Кети може и да взима вече повече,но съм доволна най-много като че ли от нея.
Впечатленията ми са  само за подстригване.За боядисване съм ходила в Акорда,кичури на фолио,но  Confused не останах особено доволна!
Ще ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса!

# 203
В бл. 33 Дидката е добра, но много се чака при нея. Един час докато седна на стола. Смених я с една в Надежда. Много яко ме подстригва.  

Шаманка, как е пупата. Мислех тези дни да се организираме да се виждаме с др. майчета, ама нямам все време.

# 204
Здравейте мили мами!!!
Приемате ли още една в групата??? bye

# 205
Шаманка, как е пупата. Мислех тези дни да се организираме да се виждаме с др. майчета, ама нямам все време.

Дебела и подскача  Mr. Green

MHristova, уелкъм  Peace нещо не сме особено активни напоследък, ама това може да се промени  Simple Smile

# 206
MHristova ,добре дошла! Grinning
Тук наистина не сме много активни  Confused в това число и аз - само се вмъквам,без да се познавам с останалите мами.Но съм на линия за въпроси и отговори,и каквото мога Hug

# 207
Добро утро момичета!
Тенкю за уелкъма Laughing Grinning
И аз няма да мога много редовно да пиша но ще се опитам. Иначе съм готова за въпроси и отговори и с каквото мога да помогна. 55

# 208
  • София
MHristova, добре дошла.  Hug

Някой купува ли мляко от крава в квартала? Свекърва ми ми донасяше, но вече няма от къде да взима, а все пак ме е страх да купувам от непознати баби на улицата и се надявам да ми препоръчате нещо.

# 209
  • София
Аз не бих си купила, после може да се наложи дъълго да се пие АБ.

Общи условия

Активация на акаунт