Марка Х - национална гордост.

• 25 127
  • 366
  •   1
Отговори
# 330

Аз имам голям зъб на холандците за караваните им Crossing Arms, иначе като лични впечатления от хората имам положително мнение (пак холандците, де. шведи не познавам.). Simple Smile

И аз ,но само на един -комшията  Mr. Green

# 331
Aз в Будапеща с голям мерак си поръчах рибена супа, понеже едно местно момиче ми я прехвали, но я викнах сервитьорката да я отнесе след първата лъжица. Mr. Green Не, че е някаква голяма гадост, но е далеч от моите разбирания за специалитет.

Mma Ramotswe, ти винаги ми носиш асоциации с Ботсвана, ник'ва Швеция, ама това е друг въпрос... Laughing

# 332
A аз разчитам ника тъй:Мma може да е мама,а може и мадама Laughing
Ramotswe -Ram-/нещо нейно си,име,код, ot-от, swe-Sweden/Швеция
и тоя лос/ка ...има ги много по северния край...мани,ми са и опасни. Laughing Peace
,достигат тегло около 700 кила.Айде в случая около 300,ако Mma Ramotswe е женски екземпляр.. Joy

Mma Ramotswe..ето на,направихме  ти разбор/на шега,разбира се,надявам се не се сърдиш    bouquet

# 333
Хехе, Вее, аз пък заради това: Precious Ramotswe.
Ramotswe се казва главната героиня от една много свежарска поредица книжки. Действието се развива в Ботсвана. Wink

# 334
хаха
ето я адашката:
http://images.google.se/images?q=mma%20ramotswe%20movie&oe=u … ;hl=sv&tab=wi

много сладка и с типи4но телосложение ... да гони змиите  Mr. Green
аз 4ак такава звезда не съм  Embarassed

sciura, и филм4етата са много свежи
ме4та ми е да отида там и да видя как залязва слънцето

а лосовете са много ... вкусни
на пътя са опасни, да, но не колкото елените, ме4ките, вълците и дивите свине, дето се въдят насам
даже онзи ден ловихме риба на едно езеро, където е забранено да се оставят хранителни остатъци, 4е да не дойде Баба Меца

# 335
Aaa!Много ме е страх от мечки,затуй и рядко ходя в гората.. Laughing
И тук има и са навсякъде....е в Хелсинки няма ,де..
Сетих се за рекламата:http://www.youtube.com/watch?v=UTJlr6xVxKc&feature=related Laughing Laughing

# 336

А за главния герой от видеото,наречен "Гризлимен":

Timothy Treadwell (29.04.1957 – 5. 10. 2003)  документалист..изследовател, 13 лета живее в Аляска със мечките гризли ,докато една от тях не го изяде,а също и приятелката му  Amie Huguenardin през 2003.
 bishop

# 337

А за главния герой от видеото,наречен "Гризлимен":

Timothy Treadwell (29.04.1957 – 5. 10. 2003)  документалист..изследовател, 13 лета живее в Аляска със мечките гризли ,докато една от тях не го изяде,а също и приятелката му  Amie Huguenardin през 2003.
 bishop

Аз гледах документален филм за него наскоро. Общо взето каквото повикало, това се обадило.  Confused Лошо, че за приятелката му казаха, че имала намерение да се раздели с него след тази "експедиция", понеже я е било много страх от мечките и определено е започнала да смята Тимоти за...ем...абсолютен перко. За съжаление умира с него, дори не прави опит да избяга.  Tired

Извинявайте за лиричното отклонение.   Blush

# 338
О,това е страшно!..Aй стига сме плашили народа,отде тръгна темата,докъде стигна... Rolling Eyes
Я по добре да продължим с националната гордост.
Във Финландия например,освен,че почти всички имат собствена сауна,не малка  част имат и собствено mökki/вила,която по мое мнение в много случаи е барака/
задължително на брега на езеро или река.Финландеца е много горд с omakotitalo-то си/собствен дом/ и  mökki-то си.. Laughing..Сега тук е сезона на mökki..тата и градът е малко по..спокоен,движението по улиците също.Какво се прави на  mökki ?Ами всичко друго,освен да се работи..Ядене,пиене до припадък,сауна,плуване в езерото,риболов,спане....

Ето ви едно типично финско mökki :

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 15:11 от Bee.

# 339
1:1 с тука6ните
+лов

# 340
Е,да де и лов... Laughing

# 341
На мечки ли?  Laughing

# 342
Е,айде сега,мечки...Ми ако се наложи,може и мечки. Crazy
Но по принцип сега не е сезона.Аз не съм запозната много,но например отстрелът при птиците започва чак след 20ти август/така пише в уикито/,при хирвитата/лосовете е от края на септември, и .т.н.т
http://www.riista.fi/index.php?mag_nr=13&group=00000140

Аз съм противник на този вид "хоби",тъй,че спирам до тук...
По..добре да се върнем към темата.
Например.Състезанията по сауна:http://www.youtube.com/watch?v=7WcbxEdcPJ4&feature=channel newsm10

# 343
... op greshka

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 23:22 от Eli_cz

# 344
 Whistling Хей, много интересно, бях забравила за тази тема, а тя още се вихри с пълна сила.
Да пиша и аз тогава с какво още се славим - с маорите и тяхната хака - боен танц, който наскоро бе забранен да се изпълнява преди футболна или ръгби среща (извън страната). Ама пък той наистина е доста дивашки

Общи условия

Активация на акаунт