Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните упражнения за намаляване на прасеца?
Кои са най-ефективните упражнения за корема?
Как мога да комбинирам тренировки по тае-бо и каланетика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните упражнения за намаляване на прасеца?
-
Кои са най-ефективните упражнения за корема?
-
Как мога да комбинирам тренировки по тае-бо и каланетика?
-
Как правилно да използвам велоергометър и колко често трябва да го правя?
-
Какви упражнения за корем, дупе и крака трябва да правя и кога мога да очаквам резултати?
. Аз съм
,макар ,че нямаше да имам нищо против да изглеждам така.Но и това ще стане скоро 
!Снимките са невероятни...,искам и аз да изглейдам такаааааа
!!!Днес -Синди-"Следващото предизвикателство".Май вече и аз ще си купя обръч
.Не знам какво да правя вече...,запецнах на едно място и това е.И ентусиазмът ми ме изоставя напоследък,като не виждам резултати
,а има още какво да се желае.УСПЕХ НА ВСИЧКИ
!!!
Като по малка издържах много повече,сега като тренирам мислех,че пак ще мога по много,но тези цигари явно много ми пречат.Тъй като почивните дни са ми и почивни за тренировки утре пак само ще плувам и ще се опитам да е около 20мин. бързо без почивка.

супер...чудесни снимки на първата страница си сложила me4ta22 

аз пък мислех, че така повече ще ги натоваря и по-бързо ще се изчистят от мазнините ама явно съм в грешка и ще ти се доверя Поци че ти определено ги разбираш тея работи