Пиете ли хапчета за повръщане?

• 3 985
  • 54
  •   1
Отговори
Аз съм в началото на 5-ти месец и по принцип повръщам през 2-3 дена ,по веднъж на ден,което се смята за нормално.Но е имало случаи когато просто не се спирам ям и след 5 мин повръщам,пак ям пак повръщам и съм взела едни хапчета от аптеката за бременни са.
Ноо (отново) като  се допитах до един лекар познат,той ми каза въобще да не използвам никакви лекарства било то за повръщане или за нещо друго.Като споделих на наблюдаващата ме лекарка тя каза че е нормално да повръщам и да не се притеснявам,обаче аз някой път имам чувството че ще си изплюя вътрешностите и след това се чувствам отпаднала  Confused Тя не ми е предписвала хапчета.
Вие пихте ли хапчета?

# 1
  • Плевен
Аз лично не съм пила хапчета,но и много малко съм повръщала,
моята приятелка взимаше Кокулин,те са против повръщане и са хомеопатични,
може да пробваш с тях,без да прекаляваш,разбира се. Peace
Леко бременеене.  bouquet

# 2
  • Варна
Не съм пила, не пия и сега, не зная и дали ще ми помогнат изобщо newsm78

# 3
Не съм пила хапчета, а ми се гадеше и  Sick непрекъснато през цялата бременност.

# 4
Имаше едно сиропче - май Натриев Цитрат против повръщане. То става и за бременни.

# 5
  • Пловдив
Слагаха ми инжекции Деган до 20 седмица .Но моето беше прекалено  SickСтигала съм до 10 повръщания на ден и определено ми беше от полза

# 6
На мен ми казаха, че не е добре да се пият хапчета. Иначе се бях снабдила с хомеопатични , но така и не ги използвах.

# 7
Не съм пила.

# 8
  • На бял кон в Pierrefonds
Не съм пила.

# 9
  • Варна
По добре не ги пий. Незнаеш какви странични ефекти може да имат. Аз не бих рискувала. И аз не бях добре но не съм пила хапчета

# 10
Не съм, търпях.Само 2-3 пъти,но срещу гадене смуках едни. Каквото и да е си е хапче. Пробвай вода с лимон Peace

# 11
  • София
до 3-я месец повръщах страшно много, но се въздържах от лекарства. Докторът ми каза, ако положението стане неспасяемо да пия Деган по 1 табл., но съм пила 2-3 пъти за цялата бременност. Много е неприятно, но твоето не е хич много. Аз бях на ден по 5-6 пъти, всеки ден дежурна във WC-то   Sad

# 12
  • след Околовръстното
Не съм пила през нито една бременност. Не мисля, че са много полезни, а и ефикасни.

# 13
Не съм пила никакви хапчета,но на мой познати им изписваха Деган за повръщането.

# 14
  • плевен
През бремеността не съм повръщала следователно не съм пила никакви хапчета

Общи условия

Активация на акаунт