Пиете ли хапчета за повръщане?

• 3 988
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна.....
Тъй като много повръщах(над 10 пъти на ден), а  и бях ужасно отпаднала, ми биха няколко дена Деган, а после около 20 дена пих хапчена- пак Деган. Нито едно от хомеопатичните не ми помогна.

# 16
Месец и половина бях на легло - така ми беше лошо, че едва вървях, но повръщах максимум 4-5 пъти на ден. Пробвала съм всички народни методи като вода с лимон, джинджифил и каквото ти дойде на ум - нищо не помогна. Пробвах хомеопатични хапчета, пак без ефект. Накрая док ми изписа някакви хапове, но те помагаха само да не повръщам, иначе продължавах да се чувствам като л...о. Изпила съм само 3-4 от тях, когато беше най-зле, за да не се обезводня. Сега още имам гадене, но поне не  е 24/7. Дано при теб да отшуми скоро, хапчетата никой лекар не ги препоръчва, със сигурност не са напълно безвредни за бебето, пий ги само в краен случай  Peace

# 17
  • София
Хапчета не съм пила,но на няколко пъти ме включваха на система с Деган,което е точно за повръщането.След това поне за няколко часа се чувствах нов човек Grinning

# 18
През цялата втора бременност повръщах и съм пила Деган. Не ми помогна. В един момент спрях да го приемам редовно.

# 19
Не съм пила хапчета. Търпях. Но аз имах причини да си искам гаденето и повръщането, колкото и да бяха гадни.

Иначе тук са много популярни гривни, които помагат срещу гадене и повръщане. Действа на принципа на акупресурата - притиска някаква точка на китката. Чувала съм от много жени, че помагат. Не знам дали в България се продават.

# 20
Не съм пила никакви хапчета.

# 21
Не съм пила,а повръщах страшно много.

# 22
  • в Надежда-та
Не съм пила подобни хапчета още повече на своя глава Naughty

# 23
За повръщане не съм пила никога, само първия един месец ми се гадеше от всичко. Но пък таблетките zа киселини ми бяха пръв приятел до края.

# 24
Не, не съм пила хапчета/лекарства нито по време на бременностите (изкл. Магнерот), нито пък преди или след това.

Спокойна бременност ти желая!  Hug

# 25
Не съм пила Peace

# 26
Не приемах никакви медикаменти по време на бременността.

# 27
Пиех Деган,но с него и без него файда никаква.Толкова много повръщах,че единственото нещо,което ме облекчаваше бяха системите.

# 28
Не съм пила хапчета. През първата ми бременност ми ставаше лошо много след 3-тия месец. Принудих се да потърся някакви хапчета които да облекчават гадененто и повръщането. Купих някакви специални за бременни , мисля Емил се казваха, но така и не се пробвах да ги пия, беше ме шубе да не навредя на бебо. Сега през 2-та ми бременност ми беше много по-зле, то не беше повръщане, гадене, киселини, но всичко свърши с края на 3-я месец. От тогава не съм имала никакви проблеми.Успех  bouquet

# 29
В края на втория месец започнах а повръщам много интензивно-по 6-7 пъти сутрин и привечер пак. Когато си бях вкъщи-търпях, но когато се налагаше да ходя на работа...нямаше как. Пила съм "Деган" наистина само при необходимост, по 1 таблетка на ден, не повече от десет пъти /засега!/- помагаше ми. Моя близка е АГ и ми каза, че в такива случаи се изписват и инжекции "Деган", защото организмът се обезводнява и не е нормално повече от 2-3 пъти на ден да ти прилошава. Това ме успокои и така се реших да ги вземам, когато нямаше накъде. Бяха ми преписали  и "Кукулин"- хомеопатични таблетки, но не съм ги пробвала. 

Общи условия

Активация на акаунт