Пиете ли хапчета за повръщане?

• 3 986
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
В първите седмици търпях много неща и се примирявах че ще мине днес, утре и т.н., но когато нещата станаха вече непоносими и аз се чувствах зле- пих Деган сутрин обед и вечер. Много по важно е майката да се чувства добре, да не се натоварва с тази мисъл, да се радва на бременноста си отколкото да търпиш нещо което има решение и да се правиш на героиня и да не вземеш един Деган. Това е моето мнение и АГ също ми беше казал за Деган-а но трябваше да минат 2-3 седмици за да ми уври главата да взема да пия пила съм ги поне месец и повече. На плода не влияят и на бебетата се дава Деган при нужда.

# 31
Само 1 път съм повръщала, не ми гадеше през останалото време и не съм пила хапчета.

# 32
не съм пила хапчета,не съм и повръщала Peace

# 33
Аз си слагах свещи4ки "Вомитусхил".Не ми помагаха особено.

# 34
По препоръка на моя гинеколог, пих ампули Деган. Но съм повръщала само няколко пъти и то чак в 6-7ми месец.

# 35
  • София
В края на 2рата ми бременност имах ужасни киселини, постоянно ми се гадеше, понякога й повръщах. Хапчета за повръщане не съм пила. При мен болките и всички последствия идваха от болна жлъчка.

# 36
Не.Слава богу не ми се и повръща.Чувствам се перфектно като изключим повече от ужасните киселини,които ме мъчат почти непрестанно.За тях пия лекарства,че иначе не се издържа Laughing

# 37
С големите не ми се е гадело,с малката обаче -да,но не съм пила нищо.

# 38
  • На бял кон в Pierrefonds
В същност въпроса май трябва да е Пиете ли хапчета против повръщане?  newsm78

# 39
не съм повръщала

# 40
  • Бургас
Не! Simple Smile

# 41
  • Ловеч
Доктора ми изписа хапчета "Емил" за смучене. Ползвах ги около 10 дни и спря да ми става лошо.

# 42
Не съм пила.

# 43
През първата си бременност повърнах само веднъж, иначе ми се гадеше само сутрин, но като хапнех ми минаваше. За хапчета не ми минаваше през акъла. Сега с втората обаче си е ад - продължава да ми се гади през целия ден. Не всеки ден повръщам, но си имам един гаден вкус в устата през цялото време. До скоро смучех лимони, но не помага съществено. Хапчета не смея да пия, но ако продължавам да се чувствам така, че питам доки какво може да се направи по въпроса.

# 44
Аз се разминах само с гадене, но ако се беше стигнало до повръщане със сигурност щях да помоля докито да ми изпише нещо...

Общи условия

Активация на акаунт