Пиете ли хапчета за повръщане?

• 3 990
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Не съм пила нищо,а и никога не ми се е повръщало,за да помисля за лекарства.

# 46
Аз повръщах до края на бременоста, бяха ми изписали деган, но от него ми ставаще още по зле, така че след като се пробвах два-три пъти да го пия и резултата беше още по-лош се отказх.

# 47
Аз не съм пила и повръщах някъде към месец и нещо.

# 48
Лично аз съм пила деган.Изписаха ми го след болничен престой.

# 49
  • Пловдив
Вземах Емил, ни не помогна.

# 50
  • София
Повръщах всеки ден до 4-тия месец (сутрин и вечер), но не съм пила нищо. Мисля, че доколкото е възможно трябва да се избягват лекарствата.
Разбира се, не говоря за тежки случаи, свързани със силно обезводняване, а само за нормалното си гадене и повръщане.

# 51
Не съм пила, въпреки че повръщах до края на 3 месец. Гледам обаче, че при тебе продължава повече. Чувала съм, че изписват Деган ампули за бременни, но не съм запозната с действието му върху бременни и дали е позволено.

# 52
Пиех и ми биеха Деган.Имаше ефект.Но внимавай с храната,мини малко на по-лек режим.

# 53
аз лично хапчета не съм пила.но на малкия при повръщане докторката му изписа вомитос хил -хомеопатични свещички.не би трябвало да ти навредят.попитай  и докторката си за тях.  newsm10

# 54
аз лично хапчета не съм пила.но на малкия при повръщане докторката му изписа вомитос хил -хомеопатични свещички.не би трябвало да ти навредят.попитай  и докторката си за тях.  newsm10
Има капки Вомитус Хил.и тях саъм ги пила,не ми помагаха особено.

Общи условия

Активация на акаунт