Съзнателно зачеване

• 22 551
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
Бебето в мен е заченато на задна прашка. Освен ако не преоткрия по-чувствена, по-страстна и по-изпълваща ме поза, в което се съмнявам, смятам, че всичките ми бъдещи деца ще бъдат заченати на задна прашка. Да разбирам ли, че ще им проваля живота? Simple Smile

# 196
Бебето в мен е заченато на задна прашка. Освен ако не преоткрия по-чувствена, по-страстна и по-изпълваща ме поза, в което се съмнявам, смятам, че всичките ми бъдещи деца ще бъдат заченати на задна прашка. Да разбирам ли, че ще им проваля живота? Simple Smile

Ако по време на зачатието  има кълбета енергия  - не, няма да им провалиш живота  Peace А ако по време на свещания акт сложите и томче на Дюн под възглавницата съвсем ще си доидат на място нещата  Wink

Ехаа, фенка на Дюн!  Hug
Мислих си, че само аз помня терминологията, да не говорим, че никой от хората, които познавам не щеше да я чете  Laughing
п.п. А в моя екземпляр го бяха транскрибирали Бин Джезърит

Момичета, шегата е към Людмил - радвам се, че има хора чели класиката - то в днешно време да го е срам човек да каже, че чете  Crazy

# 197
Ако по време на зачатието  има кълбета енергия  - не, няма да им провалиш живота  Peace А ако по време на свещания акт сложите и томче на Дюн под възглавницата съвсем ще си доидат на място нещата  Wink

Само Хрониките на Амбър и Дневна стража се мотаят по нощните ни шкафчета! Язък!!  Crossing Arms Добре, че поне е планувано, че иначе милите ми...  Confused

# 198
  • Варна
..........(тези , които не са заченати по определен начин)като обречени на нещастие.
Най-малкото, чувството е неприятно.  Confused
И мен точно това ме дразни в цялата тема.
като ви дразни, не влизайте в тази тема

Така ли? Тя е само за определени хора ли? От тези, съзнателно заченатите и съзнателно зачеващите?
Новата раса свръххора, за нас обречените на нещастие няма място тук? Несъгласните да не четат темата, а само тези, които са склонни да се възхищават на мисълта и теориите на Людмил?
Направете си свой форум бе хора!

# 199
  • София
Да, наистина трябва да си направят собствен форум. Форум на чалнатите и фанатиците /забележете, не казвам на откачалките/.

# 200
те си имат форум. Но и не нарушават тукашните правила.

# 201
Не изказвам мнение за или против идеята на Людмил /имам си мнение, но не пиша за да го излагам/,
но не ми е  ясно, ако някой не му харесва темата, защо идва тук да се дразни и ядосва, и съответно да дразни и ядосва пишещите с възмутените си коментари? аз намирам много теми за неподходящи за мен и просто не пиша в тях. Няма правило, че трябва всеки да се изкаже по всяка тема в клубовете. Грижете се за душевния си мир. В крайна сметка никой не можде да ви каже как да зачевате децата си-не ви се нарушават правата с нищо а пук Людмил няма да си смени мнението, защото вие сте на друго мнение. Peace

# 202
  • Варна
Предполага се, че форумът цели да предизвика дискусия. Където разбира се има място и за несъгласни с изложените твърдения.

Лично мнение: Подобно разделение на хората, особено щом става дума за деца е опасно. Да не говорим, че ми навява асоциации с политиката на една държава, която си е позволила да лепи етикети на хората и да ги третира според тях.( В съвсем не далечното минало)

# 203
Предполага се , че форумът цели да предизвика дискусия. Където разбира се има място и за несъгласни с изложени твърдения.
Лично мнение: Подобно разделение на хората, особено щом става дума за деца е опасно. Да не говорим, че ми навява асоциации с политиката на една държава, която си е позволила да лепи етикети на хората и да ги третира според тях.( В съвсем не далечното минало)

хората са много различни
ако сега аз вляза в една тема, в която се обсъжда коя ваксина да се сложи и колко са полезни ваксините и започна да обяснявам на пишешщите, че са неграмотници, които не са си дали труда да се запознаят дори с брошурата на ваксините, които слагат на децата си, според теб до какво ще доведе това? нещо позитивно за тях или за мен? не разбира се. Ако ти кажеш на Людмил, че е ненормален фанатик-какво ще стане според теб? Нищо освен, че ще предизвикаш неприятна и за теб и за него дискусия с нулев резултат.

# 204
  • Варна
 Confused Струва ми се, че се опитваш да изкривиш думите ми. Дадените от теб примери не виждам как имат връзка с моите мнения по темата. Не обиждам никого! Истината се ражда по време на дискусия. Изобщо не допускам, че мога да променя нечие мнение, особено това на Людмил.
При пускането на тема в открит и много посещаван форум, трябва да се очакват много и различни мнения.

# 205
Confused Струва ми се, че се опитваш да изкривиш думите ми. Дадените от теб примери не виждам как имат връзка с моите мнения по темата. Не обиждам никого! Истината се ражда по време на дискусия. Изобщо не допускам, че мога да променя нечие мнение, особено това на Людмил.
При пускането на тема в открит и много посещаван форум, трябва да се очакват много и различни мнения.

е добре, кажи ми тогава, с каква цел се включваш в дискусята? просто да заявиш несъгласие? ок. А после? Кажи ми според теб ако ида и в тема за избор на най-полезната ваксина ида просто да заявя мнението си против ваксините, какво ще постигна? какъв е смисълът от тази ми свободна изява открития форум?

# 206
  • Варна

е добре, кажи ми тогава, с каква цел се включваш в дискусята? просто да заявиш несъгласие? ок. А после? Кажи ми според теб ако ида и в тема за избор на най-полезната ваксина ида просто да заявя мнението си против ваксините, какво ще постигна? какъв е смисълът от тази ми свободна изява открития форум?

Laughing За ваксините нямам мнение, за да взема отношение.
Изразих несъгласие, какво трябва да последва?
Мразя лепенето на етикети, както и дискриминация между хората по какъвто и да е признак. Peace

# 207

Laughing За ваксините нямам мнение, за да взема отношение.
Изразих несъгласие, какво трябва да последва?
Мразя лепенето на етикети, както и дискриминация между хората по какъвто и да е признак. Peace

нямат значение ваксините сега

кажи за дискриминацията-кое наричаш дискриминация и как Людмил е дискриминирал някого? и аз съм против дискриминацията.

# 208
Archangel, абе ти навсякъде ли целиш единствено и само да подклаждаш спорове? Оставам с впечатлението, че във всяка тема някой е длъжен да ти обяснява нещо!  Crossing Arms

# 209
Да видим сега какво казва официалната наука.
Има един човек, казва сe Брус Липтън. Той е клетъчен биолог, учен от голяма величина. Казва, и не само казва а го аргументира и доказва със способите на науката, че родителите предопределят "профила" на детето още преди раждането му. Чрез техните мисли, чувства и т.н.
Людмил, аз знам, че детето избира родителите си, че избира в кое семейство да се инкарнира.
процесът е взаимен. Ако родителите са амбициозни, кроят планове за образованието на детето от преди зачеването му,то детето, което ще ги избере е такова, което няма да иска да учи, което ще им създава много главоболия и т.н. , за да им даде поредния урок. В този смисъл са свързани родителите и детето, което ще ги избере.

Общи условия

Активация на акаунт