Съзнателно зачеване

• 22 540
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна

кажи за дискриминацията-кое наричаш дискриминация и как Людмил е дискриминирал някого? и аз съм против дискриминацията.

Ммм... цитирах индианските магьосници (в лицето на дон Хуан) защото те са единствен източник на някаква информация за енергийната същност на зачатието. Той нарича такива неправилно създадени хора плод на скучно ч... Grinning. Официално, нас са ни учили, че зачатието е коктейл от хормони и биология Simple Smile
Но ние знаем, далеч повече от това е...

А завършеният, с правилна енергийна конфигурация човек не се нуждае от дрънкулки.

# 211
ох, не я прочетох цялата дискусия, но това което зачетох ми на помня на номера, че когато някой по някакъв начин се чувства угнетен, не достатъчно пълноценен или отхвърлен, си намира начини и "митове" да блесне като по-велик от другите  Peace

р.с. децата ми са били желани, правени с любов и страст и това ми е достатъчно и трето да имам евентуално, не бих минала през специални ритуали за "направата" му  Blush ... освен обичайния  Blush

# 212
  • София
чудя се, самият Людмил има ли данни как е заченат? щото... ако не е съзнатено, той попада в собствената си категория на хора, които не са достойни да ни просвещават извисено и духовно.
нека проверим първо лектора, викам аз...

# 213

кажи за дискриминацията-кое наричаш дискриминация и как Людмил е дискриминирал някого? и аз съм против дискриминацията.

Ммм... цитирах индианските магьосници (в лицето на дон Хуан) защото те са единствен източник на някаква информация за енергийната същност на зачатието. Той нарича такива неправилно създадени хора плод на скучно ч... Grinning. Официално, нас са ни учили, че зачатието е коктейл от хормони и биология Simple Smile
Но ние знаем, далеч повече от това е...

А завършеният, с правилна енергийна конфигурация човек не се нуждае от дрънкулки.

е добре къде е дискриминацията тук? той цитира мнението на дон Хуан и на шаманите от мезоамерика по върпоса
не казва,че които са така трябва да бъдат по някакъв начин дискриминирани

ако например някой каже, че по време на бременността майката трябва да пие фолиева киселнина иначе има риск бебето да има дефекти, това дискриминация ли е към бебета с дефекти или пък такива без дефекти, но чийто майки не са пили фолиева киселина? моята майка не е пила фолиева киселина, тогава никой не е пил, значи това, че трябва да се чувствам дискиминирана?

# 214
Archangel не разбираш ли или наистина държиш да има дълги и безумни полемики?

Людмил разделя хората. Прочети пак дадените цитати и замени подчертаните думички примерно с бели и черни, също така можеш да пробваш и с "арийска" раса и останали раси Wink Разделянето на хората и преписването на едната група от тях на по-висши качества поражда дискриминация  Peace Хайде да проявим малко повече разум, макар и според автора да сме плод на С.Ч. (хайде ще го напиша, дори и да си отнеса бан (стига администраторите да се са слочили думичката вече в "онзи списък" - скучно чукане).

jam Людмил казва че "ние" сме плод на С.Ч. - и съм съгласна с теб че никой от нас не знае на какво сме плод ... И за това не ми се ще да се причеслявам към това "ние" ... който има обвинения към родителите си - да дерзае  Peace

# 215
Самата тема е дискриминационна, защото не всеки един от нас, нито всяко от нашите деца е имало честта да бъде заченато съзнателно. Понякога стават и грешки.  Wink Но дали един създаден човешки живот може да се нарече грешка?
И като така и така има такива недуразумения, плод на С.Ч.,  как да поправим тази вече родена грешка?
Или ако сега съм бременна след С.Ч. да направя ли аборт? Аууу, ама ние тук нали сме против тези неща.

# 216
Според мен, самото определение С.Ч. е неправилно. Съмнявам се, че някой би определил Ч.-то с любимия като С.Ч. Било то с цел бебе или просто за физическо удоволствие!  Twisted Evil

Може би, обикновено ч..., съкратено О.Ч. е по-подходящ термин! Или простосмъртно ч... (П.Ч.)  Thinking

Тъй като не съм достатъчно възвишена и пречистена, енергийни кълбета не мога да сътворявам, за направата на следващото отроче, ще си вземем лава лампа. Пък поне нещо да мига и святка...  Mr. Green

# 217
Archangel не разбираш ли или наистина държиш да има дълги и безумни полемики?

Людмил разделя хората. Прочети пак дадените цитати и замени подчертаните думички примерно с бели и черни, също така можеш да пробваш и с "арийска" раса и останали раси Wink Разделянето на хората и преписването на едната група от тях на по-висши качества поражда дискриминация  Peace Хайде да проявим малко повече разум, макар и според автора да сме плод на С.Ч. (хайде ще го напиша, дори и да си отнеса бан (стига администраторите да се са слочили думичката вече в "онзи списък" - скучно чукане).

jam Людмил казва че "ние" сме плод на С.Ч. - и съм съгласна с теб че никой от нас не знае на какво сме плод ... И за това не ми се ще да се причеслявам към това "ние" ... който има обвинения към родителите си - да дерзае  Peace

хората наистина са разделени
има и черни и бели има здрави и болни има талантливи и не-талантливи и т.н
Людмил не е казал, които са плод на скучен секс (което, впррочем, е термин на Дон Хуан, не на Людмил) да бъдат наказани в ъгъла, нито че трябва да имат по-малки права от другите или нещо такова. Той само е цитирал източник, който твърди, че има разлика между хората в зависимост от това как са заченати. Ние може да сме съгласни или несъгласни с това, но за това Людмил не носи отговорност, и моето мнение няма да смени неговото.За това не виждам за какво се възмущаваш.Ако се каже, че има бебе,което има спина бифида защото майка му не е взимала фолиева киселина, дискриминрам ли бебето или майка му?

# 218
Вижте хора на какво направихте темата!
Май някои хора обикалят форумите и влизат само за тръпката да спорят и да доказват собствената си правота, без значение за какво говорим, сама така кавга да става...

Постинга ми наистина излага виждане на древните толтеки и завършва с препоръки как да се създаде енергийно силно дете и с "Пишете и вие какво знаете по темата."

Ако някой има желание да сочи другите с пръсти и ги нарича фанатици и откачалки; да сипе жлъч и сарказъм, той не обогатява с нищо полезно темата, но само показва, че не умее да обича себе си.

# 219
  • Варна
хората наистина са разделени
има и черни и бели има здрави и болни има талантливи и не-талантливи и т.н
Людмил не е казал, които са плод на скучен секс (което, впррочем, е термин на Дон Хуан, не на Людмил) да бъдат наказани в ъгъла, нито че трябва да имат по-малки права от другите или нещо такова. Той само е цитирал източник, който твърди, че има разлика между хората в зависимост от това как са заченати. Ние може да сме съгласни или несъгласни с това, но за това Людмил не носи отговорност, и моето мнение няма да смени неговото.За това не виждам за какво се възмущаваш.Ако се каже, че има бебе,което има спина бифида защото майка му не е взимала фолиева киселина, дискриминрам ли бебето или майка му?

Грешиш, хората не са разделени, а различни. Самото им разделяне по принципа на различието е дискриминация.
Да, Людмил не е казал, че неправилно създадените хора ще бъдат наказани в ъгъла, той просто ги категоризира като обречени на нещастие.

Постинга ми наистина излага виждане на древните толтеки и завършва с препоръки как да се създаде енергийно силно дете и с "Пишете и вие какво знаете по темата."

Ако някой има желание да сочи другите с пръсти и ги нарича фанатици и откачалки; да крещи колко е прав, той не обогатява с нищо полезно темата, но само показва, че не уважава себе си.
Това за препоръките как да се създаде енергийно силно дете, ми прилича на един филм - "Гатака". Там ставаше въпрос за точно обратното. "Децата на любовта" бяха т.нар. in-valid, а генно-модифицираните - valid.
Е, както става във филмите, намери се един човек, който опроверга теориите. Peace

# 220
Аз имам въпрос към Людмил, ще го повторя, защото не ми беше отговорено в началото на темата.
Какви са децата заченати "ин витро"? Всичките упражнения, скучни не скучни, креватни, сред природата, с медитации, клизми.....при мен няма да имат резултат.
Питам аз моето бъдещо дете какво ще е според теорията на Людмил?
Цитат
За тези, които искат да заченат инвитро ще ви кажа нашият случай, може да е от полза.
Опитвахме 3-4 години за дете, по стандартния начин, но нищо не се получаваше. Бяхме тръгнали, като всички останали, по клиники, изследвания, спермограми и прочие, когато се усетихме за нещо важно. Толкова важно, че ни е пред очите, а го пропускаме -- Когато природата (в случая нашите тела, които са част от нея) е поставила възбрана, значи тя има основателна причина. И да опитваме да я прескочим, значи да не зачитаме нейната мъдрост.
Аз имам доживотна възбрана, нямам тръби, няма и да имам...и какво излиза сега? Трябва да уважавам мъдростта на природата? А ако реша да дръзна все пак и да пренебрегна основателната причина  на природата да нямам деца и постигна това чрез ин витро, то моето дете ще е киборг, лабораторно изобретение без душа, без потенциал, какво?
И въобще не се заяждам, питам, информирам се.....задавам си въпросите....

# 221
сега на думи ли ще си играем? Людмил къде е казал да се разделят едните от другите хора? това е твой изаз. Хората са различни и това е. Някой /според шаманите от мексико/ са с добра енергийна стуктура и имат повече енергия и от там по-щастлив живот. Според ШАМАНИТЕ. Ако не си съгласна с това-супер, няма проблем. Но за какво се спори и какво разделение може да има?Няма разделяне на базата на тази енергийна разлика, ако приемам, че съществува-примерно като кандидатстваш за работа никой не те пита как са те заченали. Не виждам в какво обвиняваш Людмил. И какво ти пречи мнението му.

# 222
Вижте хора на какво направихте темата!
Май някои хора обикалят форумите и влизат само за тръпката да спорят и да доказват собствената си правота, без значение за какво говорим, сама така кавга да става...

Ако някой има желание да сочи другите с пръсти и ги нарича фанатици и откачалки; да сипе жлъч и сарказъм, той не обогатява с нищо полезно темата, но само показва, че не умее да обича себе си.

Форумът е място за свободно изразяване на мисли. По този повод, аз и останалите несъгласни с теб, шаманите, индианците и пр. можем да изразим мнението си в темата ТИ. Нали в спора се ражда истината?
А пък и мисля, си напълно наясно, че всяка тема, пусната тук от теб буни духовете?

# 223
Аз имам въпрос към Людмил, ще го повторя, защото не ми беше отговорено в началото на темата.
Какви са децата заченати "ин витро"?

според мен, не може да има абсолютни неща
раждането на дете е в ръцете на Бога и нашите мнения и идеи са верни в най-добрия случай само до някъде
по тази логика, Христос пък трябва да е съвсем зле, защото той даже без секс се е родил от девица-какво по-скучно от това
не мисля, че човек трябва да се натоварва с такива размисли при положение, че няма какво да направи

иначе-факт е, че ако тялото не е в ред, много често зачеване не с случва, а след изчистване и подобряване на здравословното състояние се стига до бременност и без други лекарски намеси, за това подкрепям Людмил

относно сексът и енергията, мисля, че те имат отношение, донякъде и в някои случаи, а останалото е Божия воля  bouquet

# 224
 Hug Hug Hug
Хора, всеки има мнение, ясно е, както и всеки има своята истина, хайде да се уважаваме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт