Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 585
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 420
  • София
като порасне шезлонга точно ще дойде възрастта , в която се учи да сяда, пълзи, да се изправя, да ходи... та пода като цяло ще е най-доброто място Wink

# 421
  • Berlin
В този ред на мисли на мен едно килимче за земята добре ми дойде в тоя период. Сега вече всичко извън килимчето е по-интересно и направо на пода съм го пуснала да обикаля.

# 422
  • Перник
Най-полезната от всички покупки за нас се оказа столчето за хранене. И баткото много си го обичаше, сега и малката му се радва много. Според мен количката и столчето за кола не би следвало да се коментират, просто защото без тях не може!

# 423
  • Бургас
Ненужно-оградник за кошарата.Сложа ли го,почва да крещи,защото не може да вижда.

# 424
Оградникът друго име на обиколник ли е?
Олекотени завивки не съм ползвала. Спи в чувалче, а и аз спя спокойно, че няма да се отвива

# 425
  • На топло...
Най-ненужни и заемащи място, че и трупащи прах, бяха детско креватче и количка за легнало положение Peace.

# 426
Най-ненужни и заемащи място, че и трупащи прах , бяха детско креватче и количка за легнало положение  Peace.
Joy
С това потъмненото съм съгласна, но все пак на някои са ни нужни, поне креватчето. Иначе количка с легнало положение за втората бебка не съм купувала, взех си направо лятна, която става и за новородено с кошница за кола Crazy
На мен подължава да ми е ненужно спалното чувалче. Пак пробва да я слагам, че вече много рита и се върти, обаче цялата се попотва, става чак мокра и като се наложи да я преобличам няколко пъти нощта пак спи завита с пелена. Сега мисля да търся да купя от тези чувалчета без потплата, дето са само памучно трико, да видя, дали ще й понесе по-добре  newsm78

# 427
  • Бургас
Оградникът друго име на обиколник ли е?
Олекотени завивки не съм ползвала. Спи в чувалче, а и аз спя спокойно, че няма да се отвива

Да,същото е,но в магазина така го нарекоха.
Моята също спи в чувалче и когато беше студено,а завивах с памучно одеало в плик.Олекотените завивки не ги харесвам,но ми подариха много. Grinning

Това ти ли си? Laughing
Добре,че поне подписът е същия.

# 428
  • На топло...
Ронисум, за такава ненужност чувалче също съм давала пари ooooh!. Имала съм бол - дала Crazy.

# 429
  • София
Рони, чувалчето си е много нужна вещ за мен. Вземи лятно, памучно такова. При студ може да и метнеш пеленка Peace

# 430
Рони, чувалчето си е много нужна вещ за мен. Вземи лятно, памучно такова. При студ може да и метнеш пеленка Peace
ще взема да пробвам, каката дълго време ползваше чувалчета, сега ще издиря да купя някое чисто памучно  Confused

# 431
  • София
ще взема да пробвам, каката дълго време ползваше чувалчета, сега ще издиря да купя някое чисто памучно  Confused
Гледах тия дни, пуснали са летни. Цените са до 20 лв, български Peace

# 432
ЧувалЧетата на мен са ми супер удобни. Нямам никакви притеснения, Че може да се отвие. Когато е топло го слагам в съвсем тъниЧко, когато е студено - в такова ватенко. Супер си му е на детето.  Peace

# 433
  • София
Откакто спим с чувалче (подариха ни), съм много спокойна. Започна да си слага всичко в устата и много ме е страх иначе да не си напъха завивката в устата  Embarassed Явно си зависи от бебе/мама дали ще се хареса  Peace

# 434
И на мен чувалчето ми е сред най-нужните вещи. Така активно спи детето, че каквато и да е завивка не оцелява дълго върху нея. Зимата беше с подплатено, сега е с памучно. ЧЕ и дълго ще го ползва, баща ѝ го взел - размер за над годинка, та навивам ръкавите и има достатъчно място в долната част да се изправя и да ходи с него.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт