За тези, които четат любовни романи

• 218 229
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, имам удоволствието да ви представя новата книжка на Дрийм Тийм - Лора Лей The man within/ Под повърхността на звяра от поредицата

«Breeds»/ «Породите»
1. Tempting the Beast (2003) Да изкушиш звяра
2. The Man Within (2004) Под повърхността на звяра
3. Elizabeth's Wolf (2005)
4. Kiss of Heat (2004)
5. Soul Deep (2004)
6. The Breed Next Door (2005) (in Hot Spell)
7. Megan's Mark (2006)
8. Harmony's Way (2006)
9. Tanner's Scheme (2007)
10. Wolfe's Hope (2004)
11. Jacob's Faith (2003)
12. Aiden's Charity (2007)
13. In a Wolf's Embrace (2007) (in Beyond the Dark)
14. Dawn's Awakening (2008 )
15. A Jaguar's Kiss (2008 )
16. Mercury's War (2008 )
17. Christmas Heat (2008 ) (in The Magical Christmas Cat)
18. Coyote's Mate (2009)
19. Bengal's Heart (2009)
20. A Christmas Kiss (2009) (in Hot for the Holidays)
21. Lion's Heat (2010)
22. Styx's Storm (2010)
23. Primal Kiss (2011) (in Primal)
24. Navarro's Promise (2011)
25. Lawe's Justice (2011)
The Breed Next Door (2009)
Stygian's Honor (2012)

Приятно четене! Hug

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 18:35 от Tatti

# 571
  • София
отзиви за "Правилата на капитулацията" (Кр. Дод) ?

да попитам и за друга книга: главната героиня в деня на дебюта си шпионира съседа си, компрометира се, женят се, а той търси май кой е убил първата му жена.
Не мога да се сетя за заглавите  Embarassed Някой сеща ли се  Praynig

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:36 от missence

# 572
"Правилата на капитулацията" лично за мен е доста скучна книга, но аз като цяло не харесвам стила на писане на Кристина Дод.

За втората книга си мисля, че беше на Джейн Фийдър, но не съм убедена, сега ще погледна, ако мога да я намеря, ще ти кажа заглавието.

# 573
  • София
За втората книга си мисля, че беше на Джейн Фийдър, но не съм убедена, сега ще погледна, ако мога да я намеря, ще ти кажа заглавието.

не я намирам из нейните книги  Rolling Eyes Ако я намериш, ще съм ти благодарна   Peace

# 574
Хмм на мен тоя сюжет (ако е историческа) ми звучи като Тереса Медейрос, ама не се сещам коя книга точно беше, май поредица от две или три книги и това беше втората
После като се ожениха той имаше дете и всъщност си търсеше бавачка и т.н.
Друга подобна имаше една поредица с едни вещици, пак един се женеше за една вещица и тя му помогна да открие кой е убил първата му жена, а тя не беше мъртва и тровеше хората наред...

# 575
  • София
Хмм на мен тоя сюжет (ако е историческа) ми звучи като Тереса Медейрос, ама не се сещам коя книга точно беше, май поредица от две или три книги и това беше втората
Друга подобна имаше една поредица с едни вещици, пак един се женеше за една вещица и тя му помогна да открие кой е убил първата му жена, а тя не беше мъртва и тровеше хората наред...

"Скандална нощ"  newsm44
Мерси   bouquet    bouquet  bouquet

Т. Медейрос как е като стил? Не съм чела май нищо от нея, а ми я пепоръчаха.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 23:47 от missence

# 576
Аз все критикувам, а на мен ми хареса много, една от любимите авторки, това може би значи че е много добра
Първо прочетох тези за вампирите, харесаха ми (втората не чак толкова, първата повече)
После прочетох другите, има една за един сляп ветеран от някаква битка, много ми хареса също, оригинален сюжет и много човечни отношения, израстване на героите...май съм чела всичко от нея, но тези ми изскачат сега в главата като най- запомнящи се, само една по-средновековна не дочетох...не си падам по тези дето са преди да кажем 13-14 век...
Съжалявам че не помня заглавия...но като цяло няма да сбъркаш с Тереса Медейрос, поне лично мое мнение, а аз въпреки че чета много, рядко ми допада наистина много някой автор като цяло. Ако си падаш по Джулия Куин, Джоана Линдзи, Карен Хоукинс и подобни, мисля че Медейрос е точно на дневен ред в момента и ще ти хареса Peace
и да ползвам същия пост- сега чета Карен Мари Монинг- поредица за шотландски,хм, не знам, герои ли да кажа, с феи и пътуване във времето- много забавно и препоръчвам, за съжаление- на английски, разбира се. Смесица от исторически и съвременен роман, много забавно
И да попитам мнения за Лара Адриан и Лора Лей- чудя се коя поредица да почна, някой с препоръка?

# 577

"Скандална нощ"  newsm44
Мерси   bouquet    bouquet  bouquet

Т. Медейрос как е като стил? Не съм чела май нищо от нея, а ми я пепоръчаха.

Абе на мен ми се въртеше брак и скандал в заглавието, но нямаше да се сетя за Медейрос.Май трябва да си оипресня спомена Hug

# 578
И да попитам мнения за Лара Адриан и Лора Лей- чудя се коя поредица да почна, някой с препоръка?

И двете.... Ама Лора Лей е много,много гореща! Whistling  В сравнение с нея Конито си е направо целомъдрена... Blush

# 579
  • Тук някъде.....

И двете.... Ама Лора Лей е много,много гореща! Whistling  В сравнение с нея Конито си е направо целомъдрена... Blush

Това е много меко казано Simple Smile Историите й са страшно интересни, впрочем, ама на мен лично секс сцените ми дойдоха множко. Не съм чела друга толкова гореща авторка и бих прочела и останалите книги от поредицата, когато бъдат преведени. Големи благодарности за усилията!

# 580
  • Варна
Много отдавна не съм чела нищо и ми се чете нещо историческо с лордове и лейдита от времето преди Елизабет 1. Можете ли да ми препоръчате нещо такова?

# 581
  • София
благодаря за мненията  Hug

....Ако си падаш по Джулия Куин, Джоана Линдзи, Карен Хоукинс и подобни, мисля че Медейрос е точно на дневен ред в момента и ще ти хареса Peace
....

Точно тези ми харесват + Дж. Гарууд  Peace мерси  Hug

Despina, Дж. Куин пише точно за лордове, херцози и т.н. за английското общество. "Непокорни желания" на Дж. Гарууд е на същата тематика. Женкарите на К. Мейсън са също с титли, поредицата "Уестморланд" от Джудит Макнот- също  Peace

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 20:16 от missence

# 582
Хм, Кони Мейсън май май не съм чела...ама аман от девици вече и от мъже дето са пре.... всичко наоколо дето шава...подозирам че заради това не съм я чела- с това заглавие ми се е видяла точно това...остава ми една книга от поредицата на КМ Монинг и ще почна тази Лора Лей, да видим. Искам интересна история, не само поредното описание на дефлорирането на поредната ослепителна красавица, така че ще ви информирам дали ми е допаднала  smile3529

# 583
  • София
˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙ , "Женкарите" на Кони Мейсън наподобяват поведението на Малори, така че ако наистина не ти се чете подобно нещо, не ги започвай. Типичните женкари, желани ергени с титли и пари  Peace Понеже аз съм на подобна вълна, ми харесаха, но като ми омръзне и на мен подобен сюжет, може би ще сменя  Peace Засега ми се чете нещо леко, незаангажирващо и отпускащо след натоварен ден  Heart Eyes

# 584
Реших да видя двете авторки-Лара Адриан и Лора Лей. Оказа се, че Лора Лей не е просто гореща, ами спокойно може да се спретне еротичен филм по нея Laughing А Лара Адриан има ли я преведена някъде?

Общи условия

Активация на акаунт