Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 625
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Вече не мога да ви хвана спатиите. Joy Не смогвам да чета.

# 211
Обръщай се тогава към персоните.
Аман от тесногръдство , говорете с факти да ви видим. Аз от днес почвам да броя любовните авантюри на Тейлър.

Обръщам се аз, нали ти самата се смяташ за една от тях! Joy
 Колкото до фактите, бъдете точни, моля! Пусна мухата, че докато Брук е заедно с Ридж спи с Никиту и се приготви за сеир, ама не е вярно...така че дайте да си говорим с факти! Joy

Та позовавайки се на поста на berina, ние разбрахме, че според вас Брук е к***а, а вие разбрахте ли че според нас Тейлър е лъжкиня и лицемерка?
Аааа, моля, моля!! Жена, която изневерява на мъжа си и се кълне, че на света няма друг освен него каква се нарича? Все пак да не забравяме Джеймс, колкото и да си затварят очите някои? hahaha

# 212
  • София
Който иска да прави списъци - мен не ме влече. Най-малко ме вълнува дали едната е спала с 20, а другата с 2. Но затова пък "тейлър фенките" това им е постоянното флагче. Ние си знаем сламките и гредите у Брук, а вие, поименно, Зори, Краси, Берина, Марси (ако съм изпуснала някой, моля за извинение) знаете ли ги на Тейлър, или понеже Брук е по-лошата според вас, Тейлър може да бъде оправдана за всичко (и моля не ме карайте да повтарям пак за какво иде реч  Praynig)

Та позовавайки се на поста на berina, ние разбрахме, че според вас Брук е к***а, а вие разбрахте ли че според нас Тейлър е лъжкиня и лицемерка?

За да си дойдем на думата, предпочитам лъжкиня и лицемерка пред курва, но не виждам защо не си добавила тези две качества и на Брук, тя ги притежава и трите  Joy

Защото съм благородна и дадох 2 качества на любимката ти/ви - не искам да бъде засенчвана - не че е възможно някой да засенчи прелюбодейка, двуженка, законна про******ка (10х за израза), укривателка на бащинството на първородното си дете, съучастница в измама и опит за убийство, манипулаторка и изнудвачка, и т.н. - мисля че на фона на това една проста к***ра бледнее...

# 213
Lana забрави алкохоличка мила  Joy Joy Joy И мама нон грата Simple Smile

# 214
  • София

Не съм  - ама още не е станала..нали внимаваме за бъдещето  Crazy, че някакви оплаквания постъпиха  Joy

# 215

Не съм  - ама още не е станала..нали внимаваме за бъдещето  Crazy, че някакви оплаквания постъпиха  Joy

Да ми напишат фиш за глобата Simple Smile И аз 4ета за някакви мисти4ни сексувания с Никчу ама си трайкам  Mr. Green
Бтв да не става дума за момента в който Бриджит го кара да прекъсне сватбата на майка й с Рич ?  newsm78

# 216
Обръщай се тогава към персоните.
Аман от тесногръдство , говорете с факти да ви видим. Аз от днес почвам да броя любовните авантюри на Тейлър.

Обръщам се аз, нали ти самата се смяташ за една от тях! Joy
 Колкото до фактите, бъдете точни, моля! Пусна мухата, че докато Брук е заедно с Ридж спи с Никиту и се приготви за сеир, ама не е вярно...така че дайте да си говорим с факти! Joy

Аааа, моля, моля!! Жена, която изневерява на мъжа си и се кълне, че на света няма друг освен него каква се нарича? Все пак да не забравяме Джеймс, колкото и да си затварят очите някои? hahaha

Ти или не четеш или го правиш, колкото да не заспиш.
Отговарям на забележката ти, ако не е твоя , убори ме : Разбира се, че  ще е "Вие", по-кОлтурно ми звучи от сектанстски клуб, в който някои персони ни оприличават!, че не си спомням някога да съм ви оприличавала на сектански клуб, въпреки че сравнението много ми харесва и е супер подходящо за групичката ви, но ако не ти харесва се обърни към Джинджи да го промени.

# 217
  • В средата на времето
zorizori, спри се малко, моля, че излизаш от добрия тон Crazy Преди време имаше една "самодива", която определи феновете на Брук като к..., само защото я харесват..сега и сектантка ставам, а?

zorizori, разчисти си моля кутията, че нямаш място.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 20:50 от Izida

# 218
  • somewhere near the sea
Аз пък не понясям Тейлър заради ВАС Simple Smile  hahaha то бива бива обожествяване ама чак толкова. По принцип не съм Атеистка ама има само един БОГ Тейлър ми идва в повече  smile3534
В случай,че и аз съм в числото на Вас,моля да ми посочиш кога точно съм обожествявала Тейлър.И с какво,например съм подразнила т.н. "отбор"Взехте да ни броите с такъв саркастичен тон,че направо не е за вярване.Все мислех за себе си,че имам достатъчно акъл,за да мога да направя разлика между качествата на две филмови героини,но сега....За стотен път повтарям,че подобен спор ми е неприятен.Жалко.
Сериозно обмислям да се оттегля от темата Thinking

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 21:19 от marsia

# 219
marsia,   bouquet Heart Eyes
 Приеми моите искрени извинения, ако съм те обидила с нещо!

Моля те, не го прави.  Hug Hug Ти си един от малкото фенове на Тейлър, която искрено уважавам! Blush

# 220
Хайде тейларки,не се ядосвайте,то е ясно,че ние сме повече и така ще бъде винаги Mr. Green
Добре дошли и новите попълнения от вчера и днес Mr. Green
Успех на berina и краси.мира hahaha
Xylometazolin,а ти къде бягаш по фалангите Mr. Green

# 221
  • В средата на времето
Циклите пак започнаха да се скъсяват..скоро ще имаме изригване на супернова Crazy..така смятам..

Logan, другата тема трябва да бъде с някакво лежерно заглавие..Това "дай го тежко"..наистина натежа нещо.. Confused

# 222
Аз пък не понясям Тейлър заради ВАС Simple Smile  hahaha то бива бива обожествяване ама чак толкова. По принцип не съм Атеистка ама има само един БОГ Тейлър ми идва в повече  smile3534
В случай,че и аз съм в числото на Вас,моля да ми посочиш кога точно съм обожествявала Тейлър.И с какво,например съм подразнила т.н. "отбор"Взехте да ни броите с такъв саркастичен тон,че направо не е за вярване.Все мислех за себе си,че имам достатъчно акъл,за да мога да направя разлика между качествата на две филмови героини,но сега....За стотен път повтарям,че подобен спор ми е неприятен.Жалко.

Мила това беше като майтап връщяне на " Аз започнах да не харесвам Брук заради вас ! " Заради Джиндж и нейното "Отбора фенки" и т.н.
Не съм искала да засягам а да се защитя. Както и да е.
 Crossing Arms

# 223
  • София
Ето нещо за успокоение на страстите http://www.youtube.com/watch?v=M10eWdR-dcI&feature=related   bouquet Heart Eyes

# 224
  • Разпиляна във въображението
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: краси.мира в Сряда, 24 Юни 2009, 15:01
Цитат
Хмм и като се замисля Брук крие писмо и Стефани крие писмо ... Едната има право другата не е на пак двоен стандарт
Брук скри писмо,за да раздели двама души.
Стефка скри писмо,за да останат заедно двама души.
Ето тук е разликата!

И това как точно я оправдава? Че нещо ми е трудно да схвана...
Не става въпрос за оправдание.Но едната цел е разрушителна,а другата-градивна. 
И както виждаме,това че Рич не успя да прочете онова писмо,изобщо не повлия на живота му дотук...но нали сега целта е друга?!   

Градивна цел newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  Thinking Рич не избра ли Брук тогава? Ако беше прочел писмото щеше да разбере каква е жена му и на какви отчаяни мерки е готова само и само да не умре един мъж девствен.

Не мисля, че Рич ще бъде толкова разстроен от изневярата на Тейлър колкото от премълчаването. Ако беше откровена той щеше да й прости. Доказва го със случая с Брук. Но тя се има за толкова безгрешна, досега винаги е нападала Брук, а сега се оказва, че и тя има своя тайна.

Общи условия

Активация на акаунт