Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 628
  • 437
  •   1
Отговори
# 165
  • В средата на времето
Уоманитка, гледам го разбира се. Знам за Стефани. Ама я ми кажи, каква е гаранцията, че щеше да избере Брук пред Тейлър, ако не беше инфаркта?

Самият факт, че Стефка прибягна до тези отчаяни действия говори, че тя много добре знае какво влияние има Брук над Ридж, знае им историята и самата Стефка е имала дълбоки съмнения, че дори след тази Благословия Laughing (завръщането на Тейлър демек) Ридж ще избере Тейлър.. Peace

# 166
  • София
И какво се постигна като Брук си призна??? Като гледам нищо. Само Бриджит беше наранена, но сега тя отново е с Ник Peace

Но после няма да бъде, защото майка й ще бъде с него и то докато живее с Рич. като се замисли човек защо ли и Тейлър да казва на Рич като нищо няма да постигне, но всяко зло за добро, ще се отърве от един плазмодий

Това пък откъде го измисли?

Гледам сериите по немската

Пак ли го дават там? По коя програма, и в кои серии се случва това? Благодаря!

# 167
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: краси.мира в Сряда, 24 Юни 2009, 15:01
Цитат
Хмм и като се замисля Брук крие писмо и Стефани крие писмо ... Едната има право другата не е на пак двоен стандарт
Брук скри писмо,за да раздели двама души.
Стефка скри писмо,за да останат заедно двама души.
Ето тук е разликата!

И това как точно я оправдава? Че нещо ми е трудно да схвана...
Не става въпрос за оправдание.Но едната цел е разрушителна,а другата-градивна. 
И както виждаме,това че Рич не успя да прочете онова писмо,изобщо не повлия на живота му дотук...но нали сега целта е друга?!   

# 168
И какво се постигна като Брук си призна??? Като гледам нищо. Само Бриджит беше наранена, но сега тя отново е с Ник Peace

Но после няма да бъде, защото майка й ще бъде с него и то докато живее с Рич. като се замисли човек защо ли и Тейлър да казва на Рич като нищо няма да постигне, но всяко зло за добро, ще се отърве от един плазмодий

Грешно се изразих, глагола трябваше да е в минало време, тоест сега незнам дали го дават,  ако искаш мога да се разровя точно кои серии бяха, защото там  сериите са по 20 мин, но е след като Бриджет загуби бебето и се раздели с Ник, той отива при Брук, но тя вече е с Рич. След това Бриджет е с Данте и т.н и т.н
Доколкото знам Бриджет е предложила артиста, който играе Данте в сериала, те всъщност са си и двойка в живота

# 169
Също така фен клуба да не напада лично ... ако може !!! (фенка съм на Биг Боса вече   Party )

zorizori   ...  страхотна си , както винаги  - точните думи, на точното място  bouquet   

... ,по който яростно се хвърляте да защитавате видимо курвенски постъпки ме кара да защитавам ответната страна и  Брук да ми става все по-неприятна и заслугата е ВАША!   #Cussing out

И аз бях така  ... И мен нещо Тейлър не ме кефи в тия серийки  ...
Подразни ме с тази своя нерешителност, трябваше да изгони оня грозен навлек Хектор (и де я Саманта се питам newsm78 )
И при все, че Бруклата ги видя и т.н. , тя продължи да му говори и да го търпи край нея ... #Cussing out
От друга страна пък  Thinking не си спомням да му е редила любовни слова (Тейлър на Хектор) , да му шепти на ушенце туй онуй , все неща характерни за русото , когато е в крачка  Party 

# 170
  • София
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: краси.мира в Сряда, 24 Юни 2009, 15:01
Цитат
Хмм и като се замисля Брук крие писмо и Стефани крие писмо ... Едната има право другата не е на пак двоен стандарт
Брук скри писмо,за да раздели двама души.
Стефка скри писмо,за да останат заедно двама души.
Ето тук е разликата!

И това как точно я оправдава? Че нещо ми е трудно да схвана...
Не става въпрос за оправдание.Но едната цел е разрушителна,а другата-градивна.  
И както виждаме,това че Рич не успя да прочете онова писмо,изобщо не повлия на живота му дотук...но нали сега целта е друга?!  

Е как да повлияе, като не го е прочел  Shocked.
Стефани го скри, когато разбра че може би самолетът на Тейлър се е разбил, но когато Т се върна - всички забравиха за писмото..и за честността, която и двете така защитават, стане ли въпрос за Брук!
Това не е единствентото скрито писмо от Стефани, както и едно фалшифицирано - цяла кариера има Стефка тук

# 171
  • София

Грешно се изразих, глагола трябваше да е в минало време, тоест сега незнам дали го дават,  ако искаш мога да се разровя точно кои серии бяха, защото там  сериите са по 20 мин, но е след като Бриджет загуби бебето и се раздели с Ник, той отива при Брук, но тя вече е с Рич. След това Бриджет е с Данте и т.н и т.н

Мдааааа, както си и мислех...нещата не са точно така както ги предствяш, т.е Брук не е с Ник, докато живее с Ридж...

# 172
Също така фен клуба да не напада лично ... ако може !!! (фенка съм на Биг Боса вече   Party )

zorizori  ...  страхотна си , както винаги  - точните думи, на точното място  bouquet  

... ,по който яростно се хвърляте да защитавате видимо курвенски постъпки ме кара да защитавам ответната страна и  Брук да ми става все по-неприятна и заслугата е ВАША!   #Cussing out

И аз бях така  ... И мен нещо Тейлър не ме кефи в тия серийки  ...
Подразни ме с тази своя нерешителност, трябваше да изгони оня грозен навлек Хектор (и де я Саманта се питам newsm78 )
И при все, че Бруклата ги видя и т.н. , тя продължи да му говори и да го търпи край нея ... #Cussing out
От друга страна пък  Thinking не си спомням да му е редила любовни слова (Тейлър на Хектор) , да му шепти на ушенце туй онуй , все неща характерни за русото , когато е в крачка  Party  

Джинджи,   bouquet зорлем ще ме направят фенка на Тейлър, не защото я харесвам, а защото не харесвам нападките срещу нея и суперлативите към Брук независимо от ситуацията, но те са си виновни, на мен Брук не ми пречи, но Тейлър на тях сигурно, дори винаги съм забелязвала как  като изживее някакво щастие Брук и  след това й се струпва всичко на главата, следва едно море от сълзи /много е добра ККЛ в роненето на сълзи не мога да го отрека/. А за случая с Хектор и аз съм на същото мнение, че въобще не трябваше да го допуска толкова близо до себе си, но той голям навлек се оказа /може би точно по онова време ХТ и Лоренцо са имали връзка в живота, която беше пренесена и на екрана/. Така че няма нищо случайно в сапунките, сценария се нагажда според актьорите в него, според ситуацията и т.н

Лана, тя отива при Ник докато официално е с Рич, на това какво му се вика?

# 173

Само не разбрах-Отива е равнозначно на преспива с Ник или...? newsm78 Crazy

# 174

Е, ся пък ти ... задаваш такива неудобни въпросТи  Mr. Green
Грешчинка, произлязла от естеството на събитията ... туй си е сапунка  ...  оправдания бол  Laughing

Той Ник сам ще й го каже на Бруклата (как се нарича такава жена като нея  Flutter ) , при това в очите й - ще бъде назована с най-точната дума, без грам заобикалки  Whistling
Тогава фен клуба ше трябва да закрие, чувствителните си ушета  ...   Joy

# 175
  • somewhere near the sea
И при мен така се случи,Зори.
Аз и без това се кося, че изчезна положителния герой от филма
Не ми харесват сравненията,според мен са излишни.
Сценаристите са изчерпанипросто,вместо давземат сюжета от начало,те го пренаписват,обаче отзад напред.Огледална композиция се наричаше май newsm78

# 176
  • В средата на времето
Ма в къщата ли му отива, в кола ли, на крака ли? Laughing

zorizori, кой сипе суперлативи за Брук (изключая Фена)? Защо не съм ги прочела..упуснала съм пак..пък уж чета всичко Laughing

zorizori ти си си истинска фенка на Тейлър доста от отдавна, никой зорлем не те е направил.  Laughing Защо не искаш да си признаеш ми е интересно Grinning

Ей сега и marsia  нас посочи като виновници да стане фен на Тейлър Sunglasses..ми ние правим добро значи, увеличаваме малкото фенове на Т Grinning Wink..сега сериозно да попитам - Дразни ви това, че имаме отговор за всяка нападка срещу Брук. Това ясно. Но според вас как трябва да се държи един фен на Брук? Да мълчи и да се съгласява с всички неистини..или просто да няма никой който да я защитава ли?..Не разбирам, а се опитвам.. newsm78

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:14 от Izida

# 177
Сега ще ви кажа защо Брук никога няма да се обади на Рич по телефона, за да му съобщи новината, защото тя предпочита това да стане лично, когато винаги има известна доза мелодраматизъм, който само тя умее. Да сте видяли Брук да е толкова пленителна по телефона, но на живо, секс и мелодрама в съчетание вършят чудеса, защото Брук просто излъчва еротика.

# 178

Е как би пропуснала.
Въпреки че в момента обсъждаме ситуацията с Тейлър, която не спа с Хектор и сигурно нямаше и да спи, но се изговориха чудеса какво щяло да стане и какво не е станало

# 179
  • София

И какво прави при Ник, докато официално е с Ридж - как точно официално, женени ли са?

Е как би пропуснала.

Ще се възползвам от предложението ти да потърсиш коя серия е това. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт