Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 628
  • 437
  •   1
Отговори
# 180
Ма в къщата ли му отива, в кола ли, на крака ли? Laughing

zorizori, кой сипе суперлативи за Брук (изключая Фена)? Защо не съм ги прочела..упуснала съм пак..пък уж чета всичко Laughing

zorizori ти си си истинска фенка на Тейлър доста от отдавна, никой зорлем не те е направил.  Laughing Защо не искаш да си признаеш ми е интересно Grinning

Е с какво отива, с каруца естествено  Joy
Изида, защото никой не говори за моя фаворит, тука се говори само за Брук и за Тейлър. И трябва да ти кажа, че когато Тейлър я нямаше си ми беше много добре и Брук пак беше в центъра на събитията , но с друга съперница - дъщеря й.

И Марсия ви го е казала, как се става фен на Тейлър, като четеш защитниците на Брук  Mr. Green

# 181
  • В средата на времето
Сега ще ви кажа защо Брук никога няма да се обади на Рич по телефона, за да му съобщи новината, защото тя предпочита това да стане лично,

Знам ли, все съм си мислела, че всякакви новини трябва да се съобщават лично..Така според мен е честно, не се пишат писъмца примерно Grinning

..но все пак това са си твои предположения, фикшъни Simple Smile

И Марсия ви го е казала, как се става фен на Тейлър, като четеш защитниците на Брук  Mr. Green

И това трябва да е нещо лошо ли.. newsm78..кажете едно Благодаря тогава значи Sunglasses..и ти и marsia сте клоняли винаги повече към Тейлър, просто "борбата" тук  Laughing е затвърдила и накарала открито да покажете предпочитанията си Grinning

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:23 от Izida

# 182
Ма в къщата ли му отива, в кола ли, на крака ли? Laughing

zorizori, кой сипе суперлативи за Брук (изключая Фена)? Защо не съм ги прочела..упуснала съм пак..пък уж чета всичко Laughing

zorizori ти си си истинска фенка на Тейлър доста от отдавна, никой зорлем не те е направил.  Laughing Защо не искаш да си признаеш ми е интересно Grinning

Ей сега и marsia  нас посочи като виновници да стане фен на Тейлър Sunglasses..ми ние правим добро значи, увеличаваме малкото фенове на Т Grinning Wink..сега сериозно да попитам - Дразни ви това, че имаме отговор за всяка нападка срещу Брук. Това ясно. Но според вас как трябва да се държи един фен на Брук? Да мълчи и да се съгласява с всички неистини..или просто да няма никой който да я защитава ли?..Не разбирам, а се опитвам.. newsm78

Изида, явно сте много добри в антирекламата на Брук, щом успяхте вече 2-ма души да натирите във фенклуба на Тейлър. А Краси и Джинджи изглежда не дразнят толкова с нападките си щом никой не е дошъл във вашия

Ти да си прочела някъде мои суперлативи за Тейлър?

# 183
И Марсия ви го е казала, как се става фен на Тейлър, като четеш защитниците на Брук  Mr. Green

мда... или обратното Mr. Green

Не съм им фен и на двете, в интерес на истината, но днес не схванах , защо Тейлър има право сама да си признава, а като опре до Брук - няма такава вероятност newsm78

# 184
Цитат
Е как да повлияе, като не го е прочел  
Ами именно,можеше и така да си остане,докато си умре Рич-ко...това писмо по никакъв начин не касае живота му.Досега си е живял,без да знае за него,и още 100 години можеше да си живее така.
Цитат
Дразни ви това, че имаме отговор за всяка нападка срещу Брук.
Не,лично мен не ме дразни...дори напротив!Харесвам спора.Просто ми е смешно как се напъвате да оправдавате гадното й поведение,което в живота никога не бихте толерирали!

Цитат
Изида, явно сте много добри в антирекламата на Брук, щом успяхте вече 2-ма души да натирите във фенклуба на Тейлър. А Краси и Джинджи изглежда не дразнят толкова с нападките си щом никой не е дошъл във вашия
3-ма! Макар че аз не бях фен на Брук,просто на моменти ми ставаше жал за нея...все онеправдана,нсички се опитват да я смачкат...
Но откак се забърка с Дикън,после с Ник,а и с постоянната й защита тук,направо се отвратих от нея! Както се казва,сама си е виновна!
За нея много важи приказката "Каквото сам си направиш,никой не може да ти го направи!" - колкото и да се опитват да изкарат Стефка виновна за всички простотии,които свърши Брук.  

# 185
  • София
Zori, работиш ли по моя въпрос?

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:36 от Lana

# 186
  • В средата на времето
Ми аз не я виждам, честно..обикновено нещата се развиват така:

Т-Отбора "Брук е мръстица, к...ва, лоша майка, измамница, ..(подреждай всякакви отрицателни думи, които ти идват на ум)..." и от нас следва - Не е така, защото..и се вадят доводи, факти.."..ако това, което се е случило във филма, не ви допада..ами значи сценаристите са виновни за тази зла участ (както излиза) да си фен на Тейлър Crazy..не ние..От друга страна Grinning е лудост да се обвинява някой, че е станал причина за личните предпочитания към герой от филм Simple Smile

А иначе, който харесва Брук, не я харесва, защото има много нападки срещу нея.. Peace

# 187
  • София
Ами аз нямам спомени нито marsia, нито zorizori, нито краси.мира, най-вече, да са имали някакви симпатии към Брук - не че ми пука. Голяма работа, че не понасяте Брук, заради нас! Разстроих се ужасно  Joy

# 188
Аз пък не понясям Тейлър заради ВАС Simple Smile  hahaha то бива бива обожествяване ама чак толкова. По принцип не съм Атеистка ама има само един БОГ Тейлър ми идва в повече  smile3534

# 189
Zori, работиш ли по моя въпрос?

Първо да благодаря на Изида   bouquet

Лана, ако искаш прочети в сайта на сериала около 6 мес напред. Аз също трябва да чета  коя серия е. Ти какво по-точно искаш да ти намеря? Епизода, когато Ник и Брук се събират отново ли?

# 190
  • София
Не - епизода, в който Брук е официално с Ридж, а преспива с Ник.
Аз каквото трябва съм прочела...но тъй като не знам кое събитие имаш точно превид предпочитам да ми го посочиш, все пак 6 месеца си е доста да ровя Simple Smile

# 191
Ами аз нямам спомени нито marsia, нито zorizori, нито краси.мира, най-вече, да са имали някакви симпатии към Брук - не че ми пука. Голяма работа, че не понасяте Брук, заради нас! Разстроих се ужасно  Joy

Е как да кажеш на черното бяло, виж на бялото черно по-лесно става, особено когато го правят фенките на Брук. Аз не искам да си кривя душата и изразявам мнение , но в един момент се чувствам като на демонстрация, където всички викат в един глас и никой не чува другия . Пределно ясно, че нито един заклет фен на Брук няма да отиде в противниковия фенклуб, както и обратното. Тези, които са се отместили в определена посока, не са имали симпатии към конкретен образ, а са гледали сериала за кеф. Затова и няколко пъти казах, всеки може да потвърди, че тези спорове са безмислени, защото никой няма да убеди отсрещната страна в правотата си, ако тя не иска да я възприеме като такава. Но какво да се прави все пак си е весело в темата за разлика от други ,където сериалите ги спряха и зациклиха на място.  Hug

# 192
И при мен така се случи,Зори.

Да, наистина ... първият ти пост в опровержение на поредната измислица , която трябваше да оневини Бруклата, направо ме изненада  Shocked
Гледах ника  Shocked , сравнявах постове ... рових назад из темите, бях останала с впечатление , че си клоняща към отбор фенки  ...   bouquet

# 193
Джиндж като казваш отбора фенки да не би да ни визуализираш като някаква Секта с култ към Брук  newsm78
И тогава вашето нездраво идолопоклоничество към Тейлър как да го наречем  newsm78
Нещо ми става като присмял се хърбел на щърбел  hahaha

# 194
Не - епизода, в който Брук е официално с Ридж, а преспива с Ник.
Аз каквото трябва съм прочела...но тъй като не знам кое събитие имаш точно превид предпочитам да ми го посочиш, все пак 6 месеца си е доста да ровя Simple Smile

Предлагаш ми аз да ровя 6 мес напред ли? Ще се опитам, но то е като Тейлър спала с принц Омар, но никога не са я давали. А и мисля,че в случая не е важно дали Брук е спала с Ник, самата тя каза, че вече не отдава значение толкова на правенето на секс, а на духовната връзка,а в това, че тя отново се врече във вечна вярност на Рич и пак вдигна фустата при първия удобен момент, когато Бриджет загуби бебето. Ама като се хванете за някоя дума незнам  ooooh! Аз казах, че и с каруца е отишла и това яко трябва да обяснявам незнам къде ще го търся епизода. Хора, вие от майтап, метафори и други такива не разбирате ли?

Джинджи , ти си герой, как си издържала на толкова нападки от луди фенки незнам, при това бременна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт