Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 645
  • 437
  •   1
Отговори
# 195
зори демек Брук може би отива при Ник докато е с Рич ?

# 196
Дискусията ви е удоволствие за очите ми!

Popcorn beer
Специално за дамата, която е в един офис, а вали ли, вали... Heart Eyes Heart Eyes  Hug

# 197
Цитат
Ами аз нямам спомени нито marsia, нито zorizori, нито краси.мира, най-вече, да са имали някакви симпатии към Брук
Тук ,в темата ,не съм имала симпатии към Брук.Отписах Брук още като преспа с Дикън,а то беше отдавна.А в темата съм доста отскоро.Така че няма как да сте чели нещо положително за нея.
Цитат
Джиндж  като казваш отбора фенки да не би да ни визуализираш като някаква Секта с култ към Брук
Ами по начина ,по който я оправдавате...направо си е култ към личността!   Joy
Цитат
И тогава вашето нездраво идолопоклоничество към Тейлър как да го наречем  
Изобщо не става въпрос за идолопоклонничество.Тейлър си е съвсем нормален човек ,със своите терзания ,и съмнения.Аз я харесвам,не защото я обявиха за светица,а защото е човек с принципи, красива,елегантна,жена със стил ,и като поведение,и като маниери,и като излъчване.Точно обратното на Брук-която ми простее във всяко едно отношение.Ами няма това класно излъчване, какво да се прави,прилича на перачката в къщата...    

# 198
зори демек Брук може би отива при Ник докато е с Рич ?

Да, Брук и Рич се събират отново, но след това Бриджет загубва бебето и освобождава Ник от задълженията му на съпруг. Той отива при Брук  и там спойката е ясна. Аз още в началото казах, че Ник и Брук си отиват повече като двойка , отколкото Брук и Рич, така че аз съм доволна  Grinning

# 199

изразявам мнение , но в един момент се чувствам като на демонстрация, където всички викат в един глас и никой не чува другия .

На мен ми прилича на състезание под надслов "Търси оправдания за действията на една развратница "  Mr. Green

Джиндж като казваш отбора фенки да не би да ни визуализираш като някаква Секта с култ към Брук  newsm78

Уф, ти пък къде отиде ... (нямам време сега да ти обясня, но приемай го шеговито)

# 200
Уф, ти пък къде отиде ... (нямам време сега да ти обясня, но приемай го шеговито)

Ами приемах го шеговито преди два месеца ама то взе да става навик да ни наричаш така викам може да сме дигнали летвата на отношенията знам ли  hahaha Исках да съм на ясно !

# 201
А и мисля,че в случая не е важно дали Брук е спала с Ник, самата тя каза, че вече не отдава значение толкова на правенето на секс, а на духовната връзка,
Е каква беше тази бомба? Уж, "отишла" /разбирайте сексила се с Ник/ , пък сега не било важно! Хайде да не пускаме такива двусмислени пиратки, щото  вече се чудим как да оправдаем жартиерския замисъл на Джуклич! Joy Joy
 Скачахте, като ощипани, ако се говереше за падението на Джукласита в по-нататъшните серии, а сега Брук "отишла" при Никиту, което се случва цели 6месеца напред.  Laughing

# 202
  • София
Не - епизода, в който Брук е официално с Ридж, а преспива с Ник.
Аз каквото трябва съм прочела...но тъй като не знам кое събитие имаш точно превид предпочитам да ми го посочиш, все пак 6 месеца си е доста да ровя Simple Smile

Предлагаш ми аз да ровя 6 мес напред ли? Ще се опитам, но то е като Тейлър спала с принц Омар, но никога не са я давали. А и мисля,че в случая не е важно дали Брук е спала с Ник, самата тя каза, че вече не отдава значение толкова на правенето на секс, а на духовната връзка,а в това, че тя отново се врече във вечна вярност на Рич и пак вдигна фустата при първия удобен момент, когато Бриджет загуби бебето. Ама като се хванете за някоя дума незнам  ooooh! Аз казах, че и с каруца е отишла и това яко трябва да обяснявам незнам къде ще го търся епизода. Хора, вие от майтап, метафори и други такива не разбирате ли?

Джинджи , ти си герой, как си издържала на толкова нападки от луди фенки незнам, при това бременна  Joy
Нищо не предлагам - освен да не даваш инфо, което не е вярно! Като болднатото например! Аз от метафори и майтап разбирам, ама от откровено преиначаване...

# 203
А и мисля,че в случая не е важно дали Брук е спала с Ник, самата тя каза, че вече не отдава значение толкова на правенето на секс, а на духовната връзка,
Е каква беше тази бомба? Уж, "отишла" /разбирайте сексила се с Ник/ , пък сега не било важно! Хайде да не пускаме такива двусмислени пиратки, щото  вече се чудим как да оправдаем жартиерския замисъл на Джуклич! Joy Joy
 Скачахте, като ощипани, ако се говереше за падението на Джукласита в по-нататъшните серии, а сега Брук "отишла" при Никиту, което се случва цели 6месеца напред.  Laughing

Уф , айде с това "вие", да не кажа аз от колко време чета какво щяла да направи Тейлър като възкръсне , че може и повече от 6 месеца да са  Joy

# 204

Уф , айде с това "вие", да не кажа аз от колко време чета какво щяла да направи Тейлър като възкръсне , че може и повече от 6 месеца да са  Joy
Разбира се, че  ще е "Вие", по-кОлтурно ми звучи от сектанстски клуб, в който някои персони ни оприличават! hahaha

# 205
Уфф не можах да гледам серията днес ,но прочетох белите букви.......и супер културната дискусия.....която така и не разбрах за какво се води,какво се опитвате  да докажете....или да покажете и на кого..... Rolling Eyes newsm78Че Тейлър не е светица.....за това ли било всичко.....Ми то това всички го знаят мисля.....няма идеален и безгрешен човек....Да и Тейлър прави грешки.....и Брук също......само че има огромна разлика.....Тейлър не е курва.....а Брук е......ето това е.....и дълбоко се съмнявам, че някой може да докаже противното....за напред какво ще стане с Тейлър незнам ще видим.....но за момента тя е жена като всички нас която прави човешки дори детински,а не курвенски грешки....Като му дойде времето ще видим и Тейлър какви ще ги сътвори.....но за момента да я наричате такава или онакава......показва само едно......какви са възгледите ви относно нормалното поведение на една жена.....И това да спиш с цял род мъже и след това да стоиш с тях в една стая без да ти мигне окото, ако за вас е нормално......нямам нищо против Hug.....за мен не е и само една долнопробна курва може да го направи...... #2gunfire

# 206
  • somewhere near the sea
Ами аз нямам спомени нито marsia, нито zorizori, нито краси.мира, най-вече, да са имали някакви симпатии към Брук - не че ми пука. Голяма работа, че не понасяте Брук, заради нас! Разстроих се ужасно  Joy
А видяла ли си някъде да се прехласвам пред Тейлър?Когато съм се намесвала,то е било,за да внеса някакво пояснения ,а също и не харесвам,когато не се вижда гредата в собственото око,а сламката в чуждото.
Освен това  пистолетаджийчето не търпи чуждо мнение,ако се различава от неговото и на няколко пъти обяви хората,които искат да коментират филма,а не гърдите на Хънтър  или косата на Катрин за страхливци.

# 207

Разбира се, че  ще е "Вие", по-кОлтурно ми звучи от сектанстски клуб, в който някои персони ни оприличават! hahaha

Обръщай се тогава към персоните.
А ако ще си говорим с факти и само това, което дават в сериала, нека Лана да направи нов списък на всички младежи, с които е спала Брук /ако иска може и по епизоди да ги издири/, но не загатнати и преиначени креватни свалки, каквито приписвате на Тейлър /принц Омар, Грант/, щом за вас най-важното е кой с кого е спал, или пак ще изтъкнете 105632400068 причини , поради които Брук си легнала с половин ЛА във филма, щото там половин ЛА са фамилия Форестър и тук там Мароне и Шарп. Аман от тесногръдство , говорете с факти да ви видим. Аз от днес почвам да броя любовните авантюри на Тейлър.

Съжалявам, но нета ми спира на два пъти  и всичко се изтри, сега ще ви дочитам

# 208
  • София
Който иска да прави списъци - мен не ме влече. Най-малко ме вълнува дали едната е спала с 20, а другата с 2. Но затова пък "тейлър фенките" това им е постоянното флагче. Ние си знаем сламките и гредите у Брук, а вие, поименно, Зори, Краси, Берина, Марси (ако съм изпуснала някой, моля за извинение) знаете ли ги на Тейлър, или понеже Брук е по-лошата според вас, Тейлър може да бъде оправдана за всичко (и моля не ме карайте да повтарям пак за какво иде реч  Praynig)

Та позовавайки се на поста на berina, ние разбрахме, че според вас Брук е к***а, а вие разбрахте ли че според нас Тейлър е лъжкиня и лицемерка?

# 209
Който иска да прави списъци - мен не ме влече. Най-малко ме вълнува дали едната е спала с 20, а другата с 2. Но затова пък "тейлър фенките" това им е постоянното флагче. Ние си знаем сламките и гредите у Брук, а вие, поименно, Зори, Краси, Берина, Марси (ако съм изпуснала някой, моля за извинение) знаете ли ги на Тейлър, или понеже Брук е по-лошата според вас, Тейлър може да бъде оправдана за всичко (и моля не ме карайте да повтарям пак за какво иде реч  Praynig)

Та позовавайки се на поста на berina, ние разбрахме, че според вас Брук е к***а, а вие разбрахте ли че според нас Тейлър е лъжкиня и лицемерка?

За да си дойдем на думата, предпочитам лъжкиня и лицемерка пред курва, но не виждам защо не си добавила тези две качества и на Брук, тя ги притежава и трите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт