Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 637
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
Имам огромното желание да прочета следобедните ви размисли, но просто не мога.... Rolling Eyes
Ще направя втори опит обаче... Sunglasses

П.С. Прочетох...интересно ми беше...  bouquet

# 226
Изгледах серията тази сутрин, изчетох цялата дискусия тук и ми хареса този цитат от един пост на Изида:

"А иначе, който харесва Брук, не я харесва, защото има много нападки срещу нея.. "

bouquet

# 227
Няма да мога да гледам днес, ще чета после.

Вижте една яка снимка. Sunglasses

# 228
Хмм Тая мома с черната коса коя е ? Тоя дето го е гушнала знам че е Рик ама тя коя е  newsm78

# 229

Дъщерята на Тейлър е. Стефи.

# 230
А Кейти ? коя беше  newsm78

# 231
Най-малката сестра на Брук.

# 232
Бриджитката и тя се напомпала...  

Цитат
Взехте да ни броите с такъв саркастичен тон,че направо не е за вярване.
Използвам цитат от marsia , за да не го пиша пак.В случая е важно не количеството фенове ,а качеството на защитата.А вашето издиша отвсякъде...за съжаление.То просто няма какво да се каже в защита на Брук.
Да приемем например ,че Тейлър е лицемерна,лъжкиня...но защо го прави?!Защото някога е попаднала в нетрадиционна ситуация и е решила да постъпи неразумно ,имайки предвид ситуацията?!И кой би разсъждавал нормално на прага на смъртта?
Да,не я оправдавам,че не каза веднага на Рич,но тя е Човек,както казах.Никой не е безгрешен.

А при Брук,изключвайки екстрената ситуация при леярната,за всички други ситуации няма оправдание...и за Карълайн,и за Ерик,и за Торн и Мейси,и за Дикън ,и за Ник и Бриджет,и за акциите на компанията...
За мен тя е беднячката от долината,която от 9-10 годишна чете лъскавите списания ,бленува за богати мъже,и запознавайки се с Рич на онова прословуто парти,решава ,че той е шанса на живота й.И оттам нататък всички нейни действия са продиктувани от една цел-да влезе в това общество и да си остане там.От време на време имах съмнения,когато беше много отритвана, но тя бързо-бързо ги опровергаваше,като постъпваше още по-гадно.Капката,която наклони везните изцяло против нея,беше когато съблазни Дикън,още женен за дъщеря й.Не се имам за светица,нито за суперморалистка,но това е най-извратеното нещо,което една майка може да причини на дъщеря си!
Ако вие приемате едно такова поведение:да рушиш постоянно чужди бракове,да се опитваш да съсипваш семейства,да се жениш и развеждаш ...колко пъти досега?...поне 20,и да си достатъчно нагъл,че да не ти пука от нищо,и дори да имаш безочието да съдиш другите за нещо,което е твой основен грях...само и само да останеш в общество ,което дори не ти подхожда...ами гадно и подло си е.Аз не го приемам.Смятам,че е безскрупулно,подло, отвратително.
Щом на вас ви допадат такъв тип жени,ваше право е.
Но не искайте всички да се принизяват до нивото на Брук...

# 233
Красимира имам чуството 4е 4етеш само твоите си коментари и си ги пренаписваш.
Пишеш говориим и пак същото има ли смисъл. И за Ерик ти се каза и за Мейси и за НИк единствено Дикън и е грешка, но аз пак казвам с тоя изрод ако това е целта да го махна от дъщеря ...

# 234
Има една съществена разлика. Брук винаги е обичала Ридж и след толкова години все още го обича. Разликата е в това, че тя винаги е до него и в хубавите и в лошите моменти от живота, това определено не я прави сметкаджийката, както я вижда Стефани! Самата Тейлър, която умираше в болницата стигна до това прозрение, инак не би я помолила да се грижи за Ридж и децата й. Thinking
 За увертюрата с Дикън не оправдавам Брук и да искам не мога. Naughty
 Тейлър била човек и имала право да греши, а другите персонажи в сапунката явно нямат това право? newsm78

# 235
  • София
Но не искайте всички да се принизяват до нивото на Брук...

ooooh! Можеш да си спокойна, нищо не искаме, още по-малко да се принизяваш до каквото и да било ниво...
Можеш спокойно днес да си гледаш и после да оплачеш горката онеправдана Тейлър, принудена, да разкрие мръсната си малка тайничка, от голямата, зла и безпощадна Брук.

...а другите персонажи в сапунката явно нямат това право? newsm78
Напротив, всички имат право да грешат, но го правят защото Брук ги е накарала! Naughty

# 236
краси.мира, ей това ми избоде очите:

"Да,не я оправдавам,че не каза веднага на Рич,но тя е Човек,както казах.Никой не е безгрешен."
Някак си не се вързва с по-нататъчните ти размисли.
Двоен стандарт , както винаги.

едната е човек, а другата каква е?
Едната , ако сгреши , може - няма безгрешни хора , другата ако сгреши - к...а.

за  подхождането  на обществото и принизяването -  Joy Joy Joy

# 237
В случая е важно не количеството фенове ,а качеството на защитата.А вашето издиша отвсякъде...за съжаление.
Издишаш ти,berina,zori и djindjari #2gunfire

# 238
Красимира , отново те цитирам:

"дори да имаш безочието да съдиш другите за нещо,което е твой основен грях..."

това сега е особено актуално за  Тейлър . Тя размахваше назидателно пръст.

# 239
единият от снимката е Рик , а другите двама кои са?

Общи условия

Активация на акаунт