Ето какво намерих наскоро в един форум.Страшно се смях ,малко е дългичко за което се извинявам.... Embarassed Обаче е старшно забавно .. Laughing За тези ,които изкат да се запознаят с оригинала, ето ли линка към темата:
http://www.shadowdance.info/forum/viewtopic.php?t=446&postda … r=asc&start=0

А тук малко copy-paste
1.Леглата се постилат със специални Г-образни завивки, които стигат до мишниците на жените и едва до кръста на мъжете, които лежат до тях.
2. Вентилационната система на която и да е сграда е перфектното скривалище. Никой няма да се сети да те потърси там, а освен това от там можеш да достигнеш до всяка точка на сградата, до която си поискаш.
3. Ако искаш да минеш за немски служител, не е необходимо да говориш немски. Достатъчен е и немски акцент.
4.Мъжете не дават никакви признаци, че ги боли, дори когато върху тях се изсипва една гора бой, но когато някоя жена започне да им почиства раните, винаги запримижват от болка.
5. В кухните няма ключове за лампи. Вместо това влизаш в кухнята, отваряш хладилника и той ти свети.
6. Всеки, който се събужда от кошмар, скача внезапно и сяда запъхтяно в леглото.
7. Кашлицата обикновено е признак за смъртоносна болест.
8. Всички бомби имат дисплей с големи червени цифри, така че винаги да знаеш кога точно трябва да избухнат.
9. Ако решиш да се разтанцуваш насред улицата, се оказва, че всеки знае стъпките на танца.
10. Когато се изправиш лице в лице със зъл международен терорист, най-доброто ти оръжие срещу него са сарказмът и остроумието.
11. Един мъж, който стреля по 20 други мъже, има по-голям шанс да ги убие, отколкото 20 мъже, които стрелят по един мъж.
12. Всеки лаптоп е достатъчно мощен, за да навлезе в комуникационната система на настъпваща чуждопланетна цивилизация.
13. Повечето хора си събират изрезки от вестници в специални тетрадки - особено ако някой от близките им наскоро е умрял при странен инцидент с плавателно средство.
14. Детективите са способни да разрешат заплетените случаи единствено след като бъдат отстранени от служба.
15. Когато са насаме, чужденците предпочитат да си говорят на английски.
16. Ако си герой, никога няма да те обвинят в масово клане или криминално нанесени щети, дори да изравниш цял град със земята чрез действията си.
17. Винаги, когато ти потрябва ножовка, ще я намериш наблизо.
18. Всяка ключалка може да бъде отключена с помощта на кредитна карта или кламер и то за секунди - с изключение на случаите, когато става въпрос за врата, която води към горяща сграда, в която има оставено невръстно дете.
19. Когато караш кола, нормално е през цялото време да гледаш не пътя, а човекът на седялката до теб или зад теб.
20. Дори да караш по абсолютно прав път, необходимо е от време на време рязко да завърташ волана.
21. Шофьорите на такси никога не искат да им плащаш точно или дори приблизително - първата банкнота, която извадиш от джоба си, винаги е подходяща.
22. Честните и работливи полицаи обикновено ги застрелват три дни преди да се пенсионират.
23. Колкото повече се мразят един мъж и една жена, толкова по-вероятно е да се влюбят един в друг.
24. Ако голямото стъкло на прозореца се вижда добре, значи след секунди някой ще бъде изхвърлен през него.
25. Айфеловата кула се вижда от всеки прозорец в Париж.
26. Вероятността да оцелееш в каквато и да е битка, в която и да е война е почти 100%, освен ако не направиш грешката да покажеш на някого снимка на любимата си, която те чака у дома.
27. Веднъж червисаш ли се, червилото остава на устата ти завинаги - дори когато се гмуркаш на дълбочина.
28. Във всяка пазарска чанта има поне по една франзела.
29. Вместо да си хабят куршумите, мегаманиаците предпочитат да уморят най-големите си врагове като използват сложни механизми, включващи фитили, въжета, смъртоносни газове, лазерни лъчи и човекоядни акули, които да дадат на пленниците поне двайсет минути за бягство.
30. Ако си руса и красива, вероятността да станеш експерт по ядрена физика на 22 е наистина много голяма.
31. Няма значение дали по време на битка, включваща източни бойни изкуства, противниците ти са много: те търпеливо ще се изчакват да те нападат един по един като те обикалят със заплашителни стъпки, докато не се справиш с този, който в момента се бие с теб.
32. Ако решиш да обезвреждаш бомба, не се притеснявай коя жица да срежеш - винаги ще уцелиш тази, която трябва.
33. Поне единият от двама еднояйчни близнака се ражда зъл по природа.
34. Широките и просторни апартаменти в Ню Йорк са по джоба на почти всеки - независимо дали работи или не.
35. В американските филми руският език не е това което е.
36. Арабският език е много лесен - състои се от думата "яла!", която според контекста може да означава всичко.
37. Всички чужденци, без значение в коя страна са, дори в родината си, знаят перфектно английски, а американците, не знаят друг език освен английски.
38. За всяка красива жена се борят поне двама мъже, един от които е главният герой, който накрая ще я получи.
39. Лицата с арабска външност или руски акцент винаги са терористи.
40. Във филмите на ужасите, двойката имала неразумието да прави секс пред камерата, си получава заслуженото, т.е. винаги ги убиват
41. Всеки чужденец знае думи като "шкартирам" и "паламуд", но щом твябва да си купи вестник, задължително води американското си приятелче да му превежда.
42. Щом колата на главния герой се взриви зрелищно, той обикновено не забелязва. За това пък, две минути по-късно го виждаме да кара друга.
43. Ако двама души спорят, решават проблема с максимум три чифта реплики. Накрая единият винаги се извинява, защото е имал лош ден и не го е мислел насериозно.
44. Когато на главния герой, отишъл на почивка на Хаваите, му потрябва анорак за спешно пътуване до Южния полюс, винаги се оказва, че той си има.
45. Адресите на хора, които почти не се познават с този, който ги търси, винаги са му известни.
46. Ако някой твърди, че не знае много добре даден език, бъдете сигурни, че му предстои да изнася лекция по астрономия на него.
47. Ако Орландо Блуум участва във филма, вие в никакъв случай не бива да го гледате.
48. Според най-добрата приятелка на главната героиня, всеки мъж с правилния брой ръце и крака, е "успял и привлекателен".
За жалост има и още много...
49. Когато има животно във филма, то често е възприемано като човек - като му говориш те слуша внимателно и разбира, после прави всичко каквото му се казва.
50. Точно когато детективите/ полицаите са в задънена улица и ги спохожда голям късмет и без да изкат попадат на решението на случаят.
51. Ако двама съпръзи са скарани и мислят да се развеждат, но нещо ги обвърже да прекарат малко време заедно, те непремннно се събират отново и преотркриват любовта
52. Всички гимназисти изглеждат на 25.
53. Обикновенно ако има два спортни тима (или двама души), които се състезават един срещу друг, те в 99% от случаите в началото не се понасят но после стават най-добри приятели.
53. Ако героите са попаднали на вниманието на сериен убиец, те задължително се скриват в дървена вила в дън гори Тилиейски, на разтояние цял континент от най-близката цивилизация, като или много удобно нямат телефон, или ако случайно имат, жиците му много удобно стават за рязане. По дефиниция Лошият обикновено вече ги чака, настанен твърде удобно във въпросната вила...
54. Героят никога не изчаква подкреплението. Нещо повече, репликата "Изчакай подкреплението!" за него е сигнал да се втурне напред.
55. Всяка котка мяука при появяване в кадър, да не би някой да не разбере, че това е котка. (Котките изобщо, ама изобщо не се държат така.)
56. Всяко бебе плаче при появаване в кадър, или дори ако само кошчето му се осмели да се покаже на екран
57. Във всеки американски дом има добре зареден мини-бар, който е на самообслужване за гостите.
58. Винаги има един лош, който през целият филм се опитва да дразни нашия и да го убие, но в края на филма нашия преоткрил героизмът задължително се разправя с него. Има вариант да има няколко лоши, като всеки от добрите си избира по един и накрая следва масови битки.
61. Aко една компания "тийнейджъри" (около 25-годишни да се разбира) е смесена, задължително ще е разделена точно на двойки (всичките гаджета или в процес на загаджване) или ще са две момчета и момиче, като едното момче е пич и е двойка с момичето, а другото е по-голям пич, но много "забавен" или обратен.
62. На всеки полицай, на когото остават десетина дни до пенсия му тръшват партньор, който е максимално непоносим във всяко отношение. Накрая двамата стават първи приятели.
62 а). На всеки полицай, останал без партньор, му тръсват нов, с когото веднага се намразват. Накрая двамата стават първи приятели, а ако е жена - гаджета.
63. Всеки път, щом Тя/Той отиде на гости на Него/Нея, се мята от входа да мляска устната кухина на Него/Нея, оставяйки удобно вратата зад себе си да зее, да не би някой съсед да пропусне нещо.
64. 2/3 от полицаите в Америка са негри.
65. Всички млади руси преподавателки в университета, случайно въвлечени в поредното Спасяване На Света ®, владеят карате. Без изключение. И баща им ( професор, изучаващ Нещото, Дето Ще Спаси Света ) е бил убит от Доктор Х пред очите им, когато са били малки момиченца.
66. Всеки, който е проявил глупостта да прикове главната героиня към олтар за жертвоприношение, си заслужава съдбата.
67. В Москва винаги вали сняг...