Правили ли са ви хороскоп?

• 700 614
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 575
Благодаря Ви!

# 1 576
Здравейте!Много интересна тема,която в момента живо ме интересува.
Titania, Full_moon в сила ли е още предложението ви за въпрос?

# 1 577
Да, от мен!

# 1 578
Да и от мен  Peace

# 1 579
Бихте ли ми препоръчали добър астролог, моля? Може и на лични.

# 1 580
Здравейте  и от мен отново Simple Smile Искам да попитам  в сила ли са предложенията за отговор тук във форума все още? И какви данни са необходими! Благодаря предварително!Хубав и успешен ден на всички!

# 1 581
  • София
Момичета, а как трабва да изглежда картата, когато има условия за повишение в работата?
Чудя се защото гледам една карта и хем виждам условия за повишение хем виждам планети, които може би пречат. Тогава въобще няма условия за повишение след като има и пречещи планети?  newsm78 newsm78 newsm78

# 1 582
  • София близо до Витоша
Здравейте, нова съм в темата. Може ли някой да публикува актуален контакт на Антоанета Георгиева.
Благодаря!

0888795947 -Антоанета Георгиева

Някой ходил ли е при нея? Каква е таксата?

# 1 583
  • София близо до Витоша
Здравейте, както се сещате няма как да изчета всички страници  Crazy, затова реших да ви попитам направо какво мислите за Оксана?

Аз съм споделяла за нея, преди 2 години правих консултация по скайп.
Останах доволна, имаше голяма познаваемост при мен, потърсих я за соларен хороскоп.  Peace
Чела съм обаче и за хора, които не са останали доволни. Относително е  Peace

Благодаря  bouquet, а относно времето, за което ще се случат нещата точно ли беше? И още един малко глупав въпрос какво представлява соларният хороскоп?

Аз съм била 2 пъти при Оксана, първия път добре-да кажа доволна, втория път НЕ.Претупаме набързо и ми взе 70 лв за два въпроса. Общо взето не бих отишла отново при нея.
Била съм и при Адриана Вотей-твърдеше че съм друг час на раждане и обърка целия хороскоп.

# 1 584
  • София
Здравейте, нова съм в темата. Може ли някой да публикува актуален контакт на Антоанета Георгиева.
Благодаря!

Не бих я препоръчала! Писала съм по-назад в темата за консултациите при Антоанета Георгиева. Нулева познаваемост! Затова и таксата е 35 лв.

# 1 585
  • София близо до Витоша
Благодаря!

Не бих я препоръчала! Писала съм по-назад в темата за консултациите при Антоанета Георгиева. Нулева познаваемост! Затова и таксата е 35 лв.

Ми то тогава по-добре аз да се правя картите/както досега/, просто ми се искаше отговор на два въпроса от друг човек

# 1 586
  • София
Със сигурност няма да получиш верен отговор от Антоанета Георгиева.

# 1 587
Със сигурност няма да получиш верен отговор от Антоанета Георгиева.

Присъединявам се. Пълно разочарование и нулева познаваемост от Антоанета Георгиева.

# 1 588
  • София близо до Витоша
Тогава да взема и аз да взимам вече с мойте познания по 35 лв, пък каквото позная-позная.Важното парите да се взимат  Laughing Laughing Laughing

# 1 589
Здравейте,

Освен че преди 5г бях при Адриана Вотей /за момента не се е случило, това което предсказа /, бях и при Антоанета / преди 2г/. Отново няма познаваемост. Реално последната е преподавател и дипломиран астролог. Вече се чудя дали има БГ астролог, на който бих се доверила.

П.С. Ако Титания и Magi са съгласни, бих им изпратила моята. Имам 2 въпроса, които ме глождят  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт