Правили ли са ви хороскоп?

• 700 624
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 1 590
chance4u, прати я, бих погледнала Simple Smile

# 1 591
А тези дами, които коментирате, правят ли прецизна проверка на часа или направо започват да прогнозират по часа, който сте им дали? Липсата на познаваемост отчасти може и с това да е свързана, ако говорим за добър астролог. А някой, който не го бива в конкретиката, и с прецизно ректифициран час няма да познае. Не всички преподаватели са добри практици. Някои могат да бъдат теоретици, изследователи, ерудити, да имат много задълбочени познания, но да не ги бива в консултантската практика.

# 1 592
  • в 1001-та нощ
И аз съм на мнение, че винаги следва да се започва с прецизна ректификация. Доколкото житейските събития до момента го позволяват  Peace

# 1 593
Абсолютно.

Освен това колкото е по–дълъг периодът на прогнозиране, толкова по–съществено изместване може да се получи за някои събития. Защото в повечето случаи се намесват фактори, които могат да преобърнат посоката, освен това астрологът не може да прогнозира свободната воля, всички наши избори. Неизбежното се вижда, де. Но има камъчета, които преобръщат каруцата, и не винаги могат да бъдат взети под внимание. Така че според мен да се прави прогностика за близките 2–3 години е ок, за следващите 5 е по–несигурно, а за 10–15 г. напред става безсмислено занимание.

# 1 594
  • в 1001-та нощ
Точно така ми каза и Илиана, когато ходих при нея през 2009г. И аз сега съм на това мнение Simple Smile

# 1 595
Понякога прогнозата се изкривява, ако се получи натрупване на непредвидени фактори. И при по–дългосрочно прогнозиране рискът е по–голям. А ако часът не е прецизно ректифициран, се получава голямо изместване във времето.

# 1 596
Здравейте,

Освен че преди 5г бях при Адриана Вотей /за момента не се е случило, това което предсказа /, бях и при Антоанета / преди 2г/. Отново няма познаваемост. Реално последната е преподавател и дипломиран астролог. Вече се чудя дали има БГ астролог, на който бих се доверила.

П.С. Ако Титания и Magi са съгласни, бих им изпратила моята. Имам 2 въпроса, които ме глождят  Flutter
Може Simple Smile

# 1 597
Точно така ми каза и Илиана, когато ходих при нея през 2009г. И аз сега съм на това мнение Simple Smile

Чест ѝ прави, че не създава нереалистични очаквания. Защото често клиентите не са наясно с възможностите на астрологията и на астролога най-вече. Затова някои остават недоволни. Но разбира се има и астролози, които печелят от общи приказки.

# 1 598
А тези дами, които коментирате, правят ли прецизна проверка на часа или направо започват да прогнозират по часа, който сте им дали? Липсата на познаваемост отчасти може и с това да е свързана, ако говорим за добър астролог. А някой, който не го бива в конкретиката, и с прецизно ректифициран час няма да познае. Не всички преподаватели са добри практици. Някои могат да бъдат теоретици, изследователи, ерудити, да имат много задълбочени познания, но да не ги бива в консултантската практика.

Адриана направи проверка на часът на раждане, като засече минали събития. Другата астроложка отговаряше само на конкретни въпроси, затова и взе тройно по-ниска такса Simple Smile
Може би ми се е случило нещо непредвидено или съм взела решение, което ме е отклонило от пътя начертан и от двете дами.

# 1 599
Момичета,не пропускайте рожденото си място Simple Smile,когато ми изпращате данните си!

# 1 600
Може би ми се е случило нещо непредвидено или съм взела решение, което ме е отклонило от пътя начертан и от двете дами.

Прогностиката е един от най-трудните дялове в астрологията, пък и няма еднакво работещи формули за всички. Понякога прогнозите не излизат, ако астрологът не е успял правилно да разтълкува посоките, заложени в наталната карта. Има ситуации, в които един човек ще действа, ще преобърне планини, а друг ще стои със скръстени ръце или ще избере "лесния" път. Има и други тънкости, свързани със "силата" и "слабостта" на планетите и тяхното влияние в хороскопа. И при прогнозиране на определени събития наталните дадености също трябва да бъдат взети под внимание, трудно може да се предвидят човешките реакции. Има събития, които зависят от нашия избор, не са чак толкова неизбежни и могат да се отработят по алтернативни пътища.

# 1 601

Прогностиката е един от най-трудните дялове в астрологията, пък и няма еднакво работещи формули за всички. Понякога прогнозите не излизат, ако астрологът не е успял правилно да разтълкува посоките, заложени в наталната карта. Има ситуации, в които един човек ще действа, ще преобърне планини, а друг ще стои със скръстени ръце или ще избере "лесния" път. Има и други тънкости, свързани със "силата" и "слабостта" на планетите и тяхното влияние в хороскопа. И при прогнозиране на определени събития наталните дадености също трябва да бъдат взети под внимание, трудно може да се предвидят човешките реакции. Има събития, които зависят от нашия избор, не са чак толкова неизбежни и могат да се отработят по алтернативни пътища.

Благодаря за обяснението ти  bouquet

# 1 602
Аз не знам дали писах, но в края на септември ходих при Илияна. Една част от прогнозата ми вече е факт, но искрено се надявам за останалата да бърка, че не съм много щастлива от казаното  Laughing

# 1 603
  • До морето
Може ли да ми обясните как точно се задават въпросите към астролог? В момента много се вълнувам от неща, които касаят родителите ми, това по какъв начин може да се види на моята карта? Дано разбрахте какво питам  Rolling Eyes

# 1 604
В момента много се вълнувам от неща, които касаят родителите ми, това по какъв начин може да се види на моята карта?

А с техни часове на раждане не разполагаш ли? Така е по-сигурно, но би могло да се види и в твоята карта. Зависи от естеството на въпроса, големите събития се виждат, такива като развод, заболяване в семейството, смяна на дом, голяма придобивка.

Общи условия

Активация на акаунт