Правили ли са ви хороскоп?

• 700 600
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 605
  • До морето
Благодаря ти! Не, нямам часове - бабите не помнят, а са родени в съвсем различни населени места и няма как да ходя да проверявам.

# 1 606
Здравейте на всички! Нова съм тук, но аз също съм запалена към астрологията. Преди 9 години ми правиха хороскоп във Варна и ми познаха повечето неща. Сега съм решила да си направя при Адриана Вотей. Прогнозата се правела за 5 години.Хороскопа ми беше изготвен от Трифон Николов.

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 15:15 от Mari_

# 1 607
Трифон Николов е добър астролог, с доста задълбочени познания. Не се съмнявам, че има познаваемост, макар че като име не е особено известен.

# 1 608
Дайте повече инфо за него, коордитати , цени  bouquet

# 1 609
Цената при Трифон Николов до преди 2 години беше 50 лв. По принцип във Варна живее, но мисля, че е от София.

# 1 610
Вече практикува в София, там се е преместил, но дава консултации и по скайп. Относно тарифите му нямам информация, но вероятно ги е актуализирал. Или ги определя според клиента, защото работи и с англоезична аудитория. Практикува антична, средновековна и ведическа астрология.

# 1 611
Има ли по- добри отзиви за друг астролог, освен за Адриана Вотей?

# 1 612
Елена Пенчева, която по знания не отстъпва на И. Магерова, за практиката ѝ обаче нямам впечатления.

# 1 613
Здравейте,момичета.Търсих актуална информация за Ани от Пловдив,но ми излизаха все стари коментари,та наскоро си направих личен хороскоп при нея по телефона,но имах чувството,че ми говори като гледачка..подпитваше ме и въз основа на моите отговори ,ми предсказваше занапред.И най-странното е,че две мои приятелки също си правиха,едната при нея,другата при Поля от Варна,но и на трите ни бе казано да не се женим преди да навършим 30год,преди да сме направили кариера,и децата бяха предвидени след 31год възраст ..не знам ,просто ми стана мн интересно...Вие как мислите?  newsm78

# 1 614
  • София
Не мисля, че истинските астролози се представят като "Ани" от Пловдив и "Поля" от Варна.  Naughty

Не си губете времето, във форума има доказани имена като Адриана Вотей и Илияна Магерова. Въпросът е, че са много заети и ако не са в "настроение" може и да претупат нещата поне за А.Вотей е така.

# 1 615
Здравейте,момичета.Търсих актуална информация за Ани от Пловдив,но ми излизаха все стари коментари,та наскоро си направих личен хороскоп при нея по телефона,но имах чувството,че ми говори като гледачка..подпитваше ме и въз основа на моите отговори ,ми предсказваше занапред.И най-странното е,че две мои приятелки също си правиха,едната при нея,другата при Поля от Варна,но и на трите ни бе казано да не се женим преди да навършим 30год,преди да сме направили кариера,и децата бяха предвидени след 31год възраст ..не знам ,просто ми стана мн интересно...Вие как мислите?  newsm78

Ако става въпрос за Анелия Лечева от Пловдив, аз мога да дам отзиви за нея също  Peace

# 1 616
Честито рождество Христово!
 Сбъдване на най-съкровените желания пожелавам на всички ви!  bouquet

Правила съм писмен "хороскоп" при Анелия Лечева преди четири години. Ректификация въобще не направи. След толкова години - познаваемостта за събития е кръгла нула. Имаше попадения в описанието на характера ми, но тях ги има и при автоматична проверка на аспектите от наталната карта по сайтовете. Съжалявам, но не бих я препоръчала. Peace

# 1 617
Въпросът е, че са много заети и ако не са в "настроение" може и да претупат нещата поне за А.Вотей е така.

Много е неприятно, ако те пуснат на поточна линия, колкото да вземат едни пари и да отбият номера. Но такъв риск винаги съществува, ако се работи с повече клиенти. Всяка консултация е не само интелектуално натоварване, а и енергийно. Ако не си се "изчистил" от предния клиент и веднага поемаш следващия, това може да рефлектира и върху качеството на консултацията. Освен това в резултат на психическо натоварване се губи и концентрация, за всеки анализ астрологът трябва да е в релаксирано състояние и с ясна мисъл, което не винаги е възможно. Затова понякога се получават противоречиви отзиви за един и същи астролог – на един познал, на друг не познал... А и зависи какви са очакванията от астрологията. Дават се алтернативи, извън неизбежните и фиксирани във времето събития. Не може някой да ти фиксира някаква дата и да гледаш календара в очакване точно тогава да се случи нещо. Този подход е неправилен и от страна на астролога, и от страна на клиента.

# 1 618
  • София
Sotis,

При А.Вотей я уцелих да е в добра кондиция и затова я препоръчах на моя приятелка, която пък въобще не е доволна. Може би не е уцелила кондицията, да не говорим, че закъсня за консултацията с повече от 30 мин. и едва след като приятелката ми я потърси по Скайп тогава се свърза с нея. Аз от възпитание смятам, че не е редно клиентите да звънят първи по Скайп а по-скоро астролога така или иначе часът е записан предварително.

На мен А.Вотей ми каза общо 3 неща за бъдещето в рамките на 1-2 години щяли да се случат. Най-интересното е, че бях сигурна, че до края на 2016 г. ще продам един апартамент а тя ми каза, не - чак след година. Без да искам и въпреки, че бях на 100% убедена, че не е познала се случи точно така. В момента не мисля да продавам апартамента до края на 2017 г. /имам нещо предвид но не ми се обяснява сега/. Важното е, че позна и то без да съм и вярвала точно за това.

# 1 619
... А и зависи какви са очакванията от астрологията. Дават се алтернативи, извън неизбежните и фиксирани във времето събития. Не може някой да ти фиксира някаква дата и да гледаш календара в очакване точно тогава да се случи нещо. Този подход е неправилен и от страна на астролога, и от страна на клиента.

Мисля, че отдавна клиентите на астролоите не са без никакви познания и на всички им е ясно, че не трябва да очакват списък с дните и минутите, когато ще им падне джакпота в ръчичките или някоя саксия на главата. Когато обаче и тенденцията не е уловена малко трудно въпросния "професионалист" ще получи овации особено при молба за мнение от някого.
Още повече едва ли някой астролог е върнал клиент, защото се чувства разконцентриран или изморен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт