Правили ли са ви хороскоп?

• 700 577
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 620
Здравейте,момичета.Търсих актуална информация за Ани от Пловдив,но ми излизаха все стари коментари,та наскоро си направих личен хороскоп при нея по телефона,но имах чувството,че ми говори като гледачка..подпитваше ме и въз основа на моите отговори ,ми предсказваше занапред.И най-странното е,че две мои приятелки също си правиха,едната при нея,другата при Поля от Варна,но и на трите ни бе казано да не се женим преди да навършим 30год,преди да сме направили кариера,и децата бяха предвидени след 31год възраст ..не знам ,просто ми стана мн интересно...Вие как мислите?  newsm78

Ако става въпрос за Анелия Лечева от Пловдив, аз мога да дам отзиви за нея също  Peace
Би ли казала какви са

# 1 621
Мисля, че отдавна клиентите на астролоите не са без никакви познания и на всички им е ясно, че не трябва да очакват списък с дните и минутите, когато ще им падне джакпота в ръчичките или някоя саксия на главата.

Една малка част, но все още често се срещат очаквания да се познае кога ще падне саксия на главата. Разбира се, в малко по-различен смисъл. "Ако звездите не го показват, защо да го правя?". Докато по-малкият процент будни хора използват астрологията, за да си сверят часовника и да са в синхрон с астрологичните тенденции. Когато познаваш качеството на времето, можеш по-ефективно да си планираш важните неща и да ги подредиш по приоритетност.

Познавам и друг случай, една приятелка. По един проблем се беше консултирала с различни астролози и накрая направи всичко наобратно. После отиде и на психологическа консултация, там вече нямаше погалване с перце и не ѝ се каза това, което е имала нужда да чуе. Но в крайна сметка никой не може да твърди със сигурност, че е допуснала грешка. Просто е продължила да върви по пътя, който е предначертан. И за да си научи урока, ситуацията трябваше да продължи.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 14:55 от Sotis

# 1 622
В никакъв случай не очаквам точна дата,аз се обадих с конкретни въпроси,но бях доста развълнувана по време на разговора и не се усетих на момента,след това си пуснах записа два пъти и чух точно едно изречение по повод мой близък,което беше пълна глупост и започнах да размишлявам върху всичко казано от нея,ами то просто е толкова странно,че се чудя как на момента не съм се усетила,тя първо ме пита и после ми казва това,което аз съм и' отговорила.А и не ми каза нищо от миналото,за да мога поне малко да сравня дали е добър астролог или е хвърлила едни карти Таро Laughing

[/quote]

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 15:06 от Rainbowww

# 1 623
Въпросът е, че са много заети и ако не са в "настроение" може и да претупат нещата поне за А.Вотей е така.

Много е неприятно, ако те пуснат на поточна линия, колкото да вземат едни пари и да отбият номера. Но такъв риск винаги съществува, ако се работи с повече клиенти. Всяка консултация е не само интелектуално натоварване, а и енергийно. Ако не си се "изчистил" от предния клиент и веднага поемаш следващия, това може да рефлектира и върху качеството на консултацията. Освен това в резултат на психическо натоварване се губи и концентрация, за всеки анализ астрологът трябва да е в релаксирано състояние и с ясна мисъл, което не винаги е възможно. Затова понякога се получават противоречиви отзиви за един и същи астролог – на един познал, на друг не познал... А и зависи какви са очакванията от астрологията. Дават се алтернативи, извън неизбежните и фиксирани във времето събития. Не може някой да ти фиксира някаква дата и да гледаш календара в очакване точно тогава да се случи нещо. Този подход е неправилен и от страна на астролога, и от страна на клиента.
В никакъв случай не очаквам точна дата,аз се обадих с конкретни въпроси,но бях доста развълнувана по време на разговора и не се усетих на момента,след това си пуснах записа два пъти и чух точно едно изречение по повод мой близък,което беше пълна глупост и започнах да размишлявам върху всичко казано от нея,ами то просто е толкова странно,че се чудя как на момента не съм се усетила,тя първо ме пита и после ми казва това,което аз съм и' отговорила.

# 1 624
Всеки астролог има различен подход, някои задават уточняващи въпроси. Но не би следвало да е досущ като при някоя гледачка – първо разпитва и после отговаря, напипвайки ситуацията според обратната връзка.

Уточняващи въпроси могат да се задават, ако трябва да се верифицира часът на раждане и да се види как работи хороскопът, може да се пита нещо по конкретна тема. А без предварително да се изгради правилен натален портрет не може да се гарантира точна прогностика, особено ако става въпрос за проблем, за който се търси решение. Трябва добре да се прецени от какво е движен човекът, какво го мотивира, какво го спъва. На мен са ми прогнозирали разни неща, но не са успявали да предвидят моите реакции и прогнозите не са се сбъдвали, особено когато става въпрос за отношения. Освен това астрологът изначално не може да определи на какво еволюционно ниво е клиентът, при някои общоприетите формули могат да не важат. Но това е много малък процент, повечето случаи са относително предсказуеми.

# 1 625
Sotis, а астролозите не съзират ли точно това, което е предначертано? Или всъщност е матрица с възможности и свободна воля?

# 1 626
Здравейте,момичета.Търсих актуална информация за Ани от Пловдив,но ми излизаха все стари коментари,та наскоро си направих личен хороскоп при нея по телефона,но имах чувството,че ми говори като гледачка..подпитваше ме и въз основа на моите отговори ,ми предсказваше занапред.И най-странното е,че две мои приятелки също си правиха,едната при нея,другата при Поля от Варна,но и на трите ни бе казано да не се женим преди да навършим 30год,преди да сме направили кариера,и децата бяха предвидени след 31год възраст ..не знам ,просто ми стана мн интересно...Вие как мислите?  newsm78

Ако става въпрос за Анелия Лечева от Пловдив, аз мога да дам отзиви за нея също  Peace

Би ли казала какви са

На мен лично не ми е правила хороскоп, но преди време я потърсих за мой роднина, на който исках да се направи анализ и прогностика - най-вече прогностика.
Часът на раждане не беше известен с точност, затова направи ректификация.

Най-общо мога да кажа, че жената се държа много мило, беше доста предразполагаща откъм разговор.
Повечето неща, които каза обаче, не се случиха в периода, в който ги беше прогнозирала. Имаше попадения, но малко.  Peace

Беше много конкретна, което определено ми хареса, но прогнозата не се случи по начина, по който я беше описала  Peace

Това с астролозите е много сълъг дебат.
Според някои астролози, на човек може много точно да му се "предскаже" кога какво ще се случи или няма да се случи. Независимо от това, че има свободна воля, доста смятат, че повечето неща могат да се прогнозират.

Знам хора, които след срещата си с астролог, са се опитвали целенасочено да избегнат "предсказаното", но не са могли. А, това как се обяснява?

Аз съм давала пример и друг път, но пак ще го спомена.
Преди 3 години, правих консултация с Оксана. Гледам, че тук масово мненията са негативни, но аз имам различен опит.
Потърсих я, с идеята да направи годишен хороскоп.
Беше много конкретна, каза точно какво ще се случи през годината, някои от нещата не ми харесаха особено, но отговора й беше: "ами това е положението, това е заложено за този период" и определено позна. Спокойно мога да кажа, че прогнозата й е факт.  Peace

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 16:08 от Adriana11

# 1 627
Sotis, а астролозите не съзират ли точно това, което е предначертано? Или всъщност е матрица с възможности и свободна воля?

Смятам, че астрологията не е над всичко. И тя има ограничени възможности. За свободната воля може да се поспори, сред астролозите няма единно мнение. Но всеки наш избор променя линията на бъдещо развитие, на пръв поглед това могат да бъдат съвсем "незначителни" моменти. Ефектът на пеперудата. Има напълно осъзнати избори, а има и такива, при които си пешка в ръцете на провидението. И колкото е по-неосъзнат и първосигнален един човек, толкова по-предсказуем му е хороскопът. Всъщност това е целта на доста духовни учения – да се излезе от матрицата, чрез личностно усъвършенстване и разширяване на съзнанието. А астрологията в някакъв смисъл ни вкарва в матрица – това ще ти се случи, това няма да се случи. Ако се подхожда буквално към тази наука. В по-широк смисъл хороскопът е като пътна карта с дестинации и изживявания, уроци за душата в този живот и това тяло. Показва за какво сме дошли и какви условия ще получим, за да си научим уроците.

А относно предначертаното – то е многопластово, зависи до кой пласт успява да се докосне астрологът. Основните неща се виждат, но някои детайли могат да останат скрити. Отчасти и на това се дължи процентът непознаваемост. Понякога дори е желателно скритите неща да останат скрити. А ако случайно си ги видял, зависи как ще поднесеш информацията, дали е нужно всичко да се казва и дали отсрещният е готов да го чуе.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 16:28 от Sotis

# 1 628
  • София
Добре а няма ли неща, които да са категорични като сватба например и раждане на дете? То е ясно, че ако не се прави секс няма как да се сбъдне прогнозата, но това касае благоприятното разположение на планетите например. А появата на нов член в семейството е категоричен факт, който би трябвало да се отрази.

# 1 629
Добре а няма ли неща, които да са категорични като сватба например и раждане на дете? То е ясно, че ако не се прави секс няма как да се сбъдне прогнозата, но това касае благоприятното разположение на планетите например. А появата на нов член в семейството е категоричен факт, който би трябвало да се отрази.

Аз смятам, че има  Peace

Точно затова става въпрос, че има неща в картата, които са си "написани", поради тази причина се търсят и астролозите.

Ще дам друг пример, с Иван Станчев, лека му пръст, че го споменавам.
И до ден днешен се чуват отзиви на хора, които казват, че всичко, което им е казал, се е случило.  Peace

На моя близка, която имаше много проблеми с мъжа си, дори мислеха за развод, Иван й беше казал, че колкото и да им е трудна ситуацята и колкото и да искат да се разведат - няма да го направят. Просто не е даден развод в картата. И точно така стана. Преди да финализират нещата, в последния момент всичко се разпадна и решиха да опитат да си оправят отношенията.

# 1 630
Добре а няма ли неща, които да са категорични като сватба например и раждане на дете?

И аз смятам, че има. Но за да се реализира по прогностика, трябва да е заложено в натала. Но, да речем, ако е заложен много късен брак или въобще да не се омъжиш, активирането на 5 и 7 дом по прогностика може да проработи и по други направления.

Обаче категорични указания за безбрачие много трудно се разпознават в хороскопа. По-често се случва хора със силно поразен 7 дом, Венера и Марс, светилата да имат или повече бракове/връзки, в които се отработва проблематиката, или един труден брак. Даже бих казала, че поразяването на един дом или сигнификатор показва актуалността на съответната тема, там се полагат повече усилия. Срещала съм Венера или Юпитер в 7 дом в картите на хора, които не сключват брак. Познавам и един 40-годишен ерген с цял стелиум там – Венера на Десцендента и съвпад на Луна, Марс и Плутон в 7 дом. И все са му криви жените. Има и други примери – по един-два малефика в 7 дом, наквадратени и никакви опити да се разтрогне бракът, поради едни или други причини. Дългогодишен, траен брак не означава задължително щастлив и пълноценен брак. Може да бъде и дългогодишна агония. Или отношения, изтъкани от безкрайни компромиси. Или формално съжителство в атмосфера на не-любов.

В наталната карта също се търсят указания за това дали нативът е готов да инициира развод или е склонен да се носи по течението. Или е много търпелив, или е много амбициозен и затова не "пуска" половинката да си ходи. Или общественото мнение е много важно, както и това на семейството, близкото обкръжение. Или още безброй причини, всичко това трябва да е "драснато" в хороскопа.

# 1 631
  • София
Срещала съм Венера или Юпитер в 7 дом в картите на хора, които не сключват брак.

Sotis, как си обясняваш това, защото не успявам да те разбера напълно?

# 1 632
Срещала съм Венера или Юпитер в 7 дом в картите на хора, които не сключват брак.

Имам си собствена теория, не знам обаче дали съм на прав път. В античната астрология има една хипотеза, че планета в дом, на който се явява символичен сигнификатор, може да "развали" качествата на дома. Но зависи и от нейния есенциален статус, аспектите. А в картите на хора с по два-три брака и доста връзки съм забелязвала силно поразени сигнификатори на съответната тема. Те така си отработват проблематиката. Поразяването означава повече уроци за научаване, липсва усещане за хармония и мир със себе си, за самодостатъчност, цялостност. Живеем в дуален свят и хора с повече личностни и психологически проблеми имат нужда от "огледало", в което да се оглеждат постоянно. Затова инициират по-активно взаимодействие със заобикалящата среда. Повечето житейски уроци се учат чрез взаимодействие, за това са нужни други хора. А на човек, който е в относителна хармония със себе си, защо са му огледала и провокации отвън? Освен това енергията при всеки човек изначално е разпределена неравномерно по приоритети и сфери от живота. При едни хора най-важните уроци може да са свързани с умение да партнират, а други може на друго място да ги "сърби". Затова можеш да имаш сравнително хармоничен 7 дом, както и други показатели, а да си нямаш половинка. Просто на теб не ти е нужно това да отработваш, твоят дух е избрал други уроци и не еволюира посредством брачен партньор. За брака казват, че в него най-интензивно се отработва карма, но поради силни привързаности се създава и нова такава.

# 1 633
  • София близо до Витоша

Аз съм с Юпитер в 7 дом и все още съм омъжена  Laughing

# 1 634
Мисля, че тя имаше предвид Венера в 7-ми дом . И като цяло сигнификатор в собствения си дом.
Естествено, че може да се сключи брак, дори няколко брака. Въпросът е, че тук само един партньор няма да е достатъчен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт