И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 878
  • 534
  •   1
Отговори
# 510
благодаря ви за топлото посрещане момичета ,честно да си призная мислех че като ви разкажа моите свински подвизи, всички щяхте да ми кажете да се откажа че нищо няма да стане от мен но не напротив , вие ме окуражихте  за което още веднъж благодаря
по нататък ще кажа какви съм ги свършила Wink
успех на всички месоядки Laughing

# 511
Няма да е новина като кажа :МНОГО ПИШЕТЕ БРЕ ,СЛАДУРКИ ! Joy Joy Joy
Четох ,четох ама си викам да кажа :добър вечер ,пък после пак отивам да чета.
При мен всичко е под контрол.Ям си триците,пия си водата ,правя си галите и засега съм задържала на 62-63 кг.Мисля че е добре .Обаче ми се искат нови храни ,нови усещания ама ако може да не са калорични.В смисъл я кажете от диетичните продукти кое е позволено в трета?Какво мога да си позволя без да се притеснявам от качване на кг?
Сега отивам да чета и после се връщам да поздравявам и да ви нацелувам вече като хората. Party Party Heart Eyes

# 512
        дзакккккккккккк   love001

# 513
шушинко, защо ме стряскаш Simple Smile седя тук вперила взор и дебна Simple Smile

# 514
  • Варна
и аз дебна, ама може и да не дочакам!Вещииииии  Praynig Praynig Praynig

# 515
К'во дебнете, бреееееееееееееей  smile3534

# 516
Вещиииии Simple Smile помети я тая тема и сложи новичка Praynig нямам търпение да видя новите рими.... и да се запиша на първа  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 517
  • Варна
някой да ме запише, ако може! Praynigнемога да чакам повече!така ми е лошо!

# 518
Ей,няма нова темичка!И аз чакам с нетърпение PraynigВеВещи хайде мила давай новата темичка Praynig

# 519
Вещи,не пускай темата.......... smile3533,така всички ще кесят пред компа smile3532

# 520
някой да ме запише, ако може! Praynigнемога да чакам повече!така ми е лошо!
миличка какво ти е? Аз сега се връщам от Сливен , доки каза че всичко е наред след интервенцията  .... сега чакаме изследванията , дано и там да е наред  Praynig

ако дочакам ще запиша всички  Hug Heart Eyes..... май само ще си кесим Зоритка  Crazy

# 521
ааа, зоритаааа!!!! петенце- цветенце, ще те запишем мила (ако се вредим) лягай си и утре да си кукуряк!  Hug

# 522
А Zoritane]o ne si razbrala mila Joy Joy JoyАз и без това нямам друга работа и чакам а и съм решила днес да съм на първа имам нужда а и също така искам да запиша всички Hug Hug Hug

# 523
Ам то и аз чакам ,ама чушките и съм МРЪтва за сън,та няма да кеся.Пък и да не преча на първа............щот вече нали няма да свалям,само ще задържам постигнатото............Пък и ме съмнява Пастирката да пусне по това време тема....Тя все по времето на совите баласи из сайта newsm62

Балконяяяя  wavey wavey wavey,здравейте на всички!

# 524
Добра вечер на всички,
аз на дали ще дочакам новата темичка, пък и бързам да ви се похваля. След втори ден ПЗ пак съм минус.. Заковах на 57.00. Разгеле отпуши се най-накрая тъпото задържане. Голяма радост, голямо чудо. Добре, че ме разубедихте, че тука-тука бях минала в 3-та. И тук е момента за благодаря на Elence и облачето хей, който ме мотивираха преди седмица.. когато бях близо 59 кг  Hug Hug Hug Сега съм още по мотивирана.
gachoni: ЧРД, много здраве, успехи, усмивки, минуси и перфектна фигура  bouquet
pink85,  Дж100,Нарциса,Епсон,Jenusha: честити месечинки  bouquet
iv_mikova, :Честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много радост да ти носи.

Това е от мен, ще дебна още малко за първа страничка..
Лека, мека и отслабваща Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт