Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 43-а тема

• 70 888
  • 664
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
И аз уж съм вечеряла, но и моят корем "засвири" докато гледам вкусотиите на всички ви.

От мен

зелена салата с чери домати и синьо сирене

и паеля

# 586
  Този уикенд изпробвах някой рецепти от тук.
  Пастицио на Мариетка( но с паста от разноцветни спирали)
   Добруджанките на Лабрекс Другия път ще направя двойна доза,че много вървят топли с масълце и сиренце
  И гювечета "Фантазе" плод на фантазията на съпружеското тяло
  За десерт пъпеш от пазара  Grinning
  Спокойна вечер на всички   bouquet

# 587

Имам един въпрос за тази Торта Парадизо-в рецептата пише 80 гр. брашно-не е ли малко това количество?

# 588
много и вкусни менюта   Hug......за салатата с вече толкова екзотичното име лабрадор с тиквички може и да размисля да я пробвам  Peace  Simple Smile
......хляба с маслини и кашкавал изглежда страхотно! Crazy

beniii,надявам се да харесате кекса Heart Eyes
nordina,мерси! Hug това си е комплимент от майстор кулинар.......а по принцип не съм много по сладкото,но обичам да се занимавам....
Роца,    chef  тейстспотинг е голяма краста   Grinning ....ама не ми остава много време за там.Рибата,която си показала изглежда супер  Peace
за polin4eto и Селма -   рецептата на Кетрин Хепбърн Браунис  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 08:20 от didibu

# 589
много и вкусни менюта   Hug......за салатата с вече толкова екзотичното име лабрадор с тиквички може и да размисля да я пробвам  Peace  Simple Smile
.

smile3521 smile3521 и аз и аз може дасе престраша така  с лабрадора Flutter

от снощи

пържен подлучен патладжан

панирана риба с пържени картофи

тази сутрин

брускети с охлюви  Shocked

тарталети с фастъчена паста

яйца  в хаоса   bouquet Лабрекс

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 10:20 от пеп-4o

# 590
.

smile3521 smile3521 и аз и аз може дасе престраша така  с лабрадора Flutter

Аааа, пеп-4о, не така! Тиквичките може, ама лабрадора не си го давам. NaughtyЯ гледай ти, приискало им се лабрадор на салата, ама-ха....... Joy

И в тоя хаос човек не може да ти види яйцата!!! Grinning Само тарталети, тарталети (чудесни са  bouquet).........пък ми е любопитно с какво си ги спретнала тоя път хаотясалите яйчица. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 10:21 от labrex

# 591
Неустоимо вкусно е отново тук Hug
Кекс с карамелизирани нактарини

Много свеж и същевремнно плътен.Половината остана само докато photo

Успешна седмица на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 592
nordina ,страхотен кекс!   Peace   В блога ли да търся?
пеп-4o , пак много и пак вкусно....!
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , рядко се появяваш ,ама стилно!Имам чувството,че от снимката мога да усетя вкуса!
И едни мидички видях,на паеля...все не се престрашавам да купя миди с черупката...Лесно ли се приготвят  , emilia_     ?
При мен ...малко интер -кухня:
Едни италиански канелони с кайма

Хамбургска торта с извара

# 593
Ени-то, коригирах се  Blush ама сутрин още спя. Пък и кафе не бях пила  ooooh!

добавката на яйцата е:  сирене, парче домат, парче бекон и щипка ситно накълцан лук

нанита, надявам се да намеря рецепта за кекса, много апетитно изглежда, а нектарини обожаваме  Peace

# 594
краси.мира , крайно време е да се запознаем с теб на живо !  Hug Хем ще ми споделиш и рецептата за канелоните ! От месеци се каня да правя нещо подобно ! Дано не съм останала с грешно впечатление , че си от Пловдив ?!

Пепи , добре че мъжът ми не влиза в сайта , че пак ще търпя критики , че нищо не готвя !  Grinning Винаги съм се възхищавала на неуморността ти ! Пък и доста от ястията ти са  по моя вкус !
   bouquet

# 595
Краси.мира, Пеп-4o ,заповядайте

рецептата

Удоволствие за мен е вашето одобрение. Hug

¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ ,май съм казала вече всички суперлативи за твоите ястия.Липсваше ми.Надявам се по-често да те виждам тук.  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 12:17 от nordina

# 596
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ ,    Hug    .От Пловдив съм...уговаряме се и готово!
А канелоните ...са пълна импровизация...от 50-60 книги с рецепти се оказа ,че нямам  рецепта за канелони... Има ги в блога ми...

nordina ,     bouquet      Записвам я!

# 597
 smile3521 smile3521 ама ние сме много чавета де  Blush и никога едно ядене не се яде от всички,  все някой вири нос  ooooh!

благодаря, Нанита  Hug

# 598
  • София
Много изкушения отново, искам да си хапна от всичко. Simple Smile
Диди, рибена чорбица много обичам, а още повече поднесена в такава красота, нямам думи!  bouquet
И от паелята на Еми искам да си взема, от кексчето на Нордина също, обичам и сладкиши с извара. Тези яйца в този хаос от кога им се каня, скоро трябва и аз да направя. Crazy

Хайде и аз да се отчета с днешното ни меню:
Печени тиквички с кисело мляко, чесън и копър.

Крем супа от червено цвекло/любимата на дъщеря ми/.

Кашкавал/домашен/ на грил тигана

и едно много вкусно хлебче приготвено в машината за хляб.

# 599

тарталети с фастъчена паста

Много вкусно изглежда, моля за подробности   bouquet

У нас обяда беше панирана рибка със салатка, щото много топло и не е за пържени картофи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт