Отговори
# 225
  • сред маслини и портокалов цвят
Нека всеки, който има албум си каже какво иска и накрая ще броим.
Аз съм за запазване на албума в досегашния му вид.

Снежна, явно и вие сте крокодилчета с много зъбки. Mr. Green Нашто е вече с 11 и 12-ти на път.
Да са ни живи и здрави!

Мигче Hug

# 226
вижте нека си запазим албума ако както казвате се повтори ще разберем че е било умишлено и тогава ще му мислим това е мое мнение   bouquet

# 227
Привет от слънчева Варна!!!
Само да кажа че съм за запазването на албума и да бягам да работя .
Лека и приятна вечер на всички.

# 228
  • In a surreal moment!
Ще изпращам паролата на всеки от пожелалите да остане акаунта с албумите , мисля , че така е честно ...
В крайна сметка , който иска да се оттегли може да го направи като поиска изтриване на неговия албум - може да бъде сигурен , че ще го направя , гарантирам с единственото , което имам честта си !
Щом има вече 3-4 желаещи "да остане" , то има смисъл от съществуването .

# 229
И аз съм за запазването на албума макар,че изтрих своя.Бих си направила отново Peace

# 230
  • Varna
НСЕ- ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ДА СИ ЗДРАВИЧКА И МНОГО ДА СИ ОБИЧАНА newsm10

МИГЧЕ- албума да си остане както си беше преди. Дано няма повече сакатлъци надявам се само, че е било грешка някаква.
МОНСУНЧЕ- бе тез моряшки истории все не немога да ви ги нашматкам тука, че муза явно нямам Embarassed Де да имах твоя дар слово ама на то си е дар. На мене ми дай да се хиля само Embarassed
МАКТУБЧЕ- права си за морските хора. Не казват какво е там, само който е бил със тях и за по дълго време знае. Ама и семействата които ги очакват много, много не сме ги безпокоили. Поне аз и моите познати.  Но ти го знаеш това де. А този location който си го дала на Марселинката е до нас. На тази улица живеят мои приятелки от детството ми та досега. Наскоро там построиха нови сгради и почват други. Така, че като дойдете може би на новичко ще дойдете, дай Боже!!!
Ботаническата градина на Константин и Елена още си е там Wink Дано някой да не и хвърли очо #Cussing out

# 231
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
НСЕ, честит рожден ден!
Много щастие ти желая и много здраве и любов!В тези подаръци да намериш всичко , за което мечтаеш!

Аз също съм за запазване на албума.

Монсун, в съня ми не беше съвсем фиданка, но и не беше дебела.Може да се каже изключително приятно закръглена  Heart Eyes
Но пък нали японски учени са открили, че по-пълничките хора живеят по-дълго от слабите.Такаче освен красиви ще сме и дълголетни.

Лека нощ от мен.

# 232
  • In a surreal moment!
Делта , момичета - забравих да кажа , че г-н Бончев ме предупреди , че е възможно да има липси , както на отделни снимки , така и на цели албуми . Каквото са могли от снимка.бг са възстановили, това са техническите възможности .
 Ако установите липси, моля ви не се сърдете.

НСЕ - честит рожден ден и от мен ! Да си жива и здрава!  bouquet  bouquet  bouquet

Днес ми беше инзвънредно натоварен ден . С шефа направихме 87 бирени бутилки с доматен сок - патладясах от жега , успях и градината да полея , сега се назлъндисвам за един душ , но усещам как силиците ме напускат , след хапването и залепвам за стола....Утре пак тичам до Плевен , имам час при ендокринолог във връзка с упойката за лапарото...нямат край мъките човешки...дано ноистина поразхлади както обещаха по тв-то.
Лека вечер !

# 233
  • сред маслини и портокалов цвят
Моят албум си е цял. Благодарностти и от мен на г-н Бончев.

Делта, радвам се, че ботаническата градина си е още там. Някой ден, ако имам път към Варна, ще се отбия.

Миг, моето лапаро беше преди 3 години. Точно днес си говорехме с мъж ми, че е трябвало да си записвам колко време съм прекарвала пред лекарските кабинети за тия години. В съботи, в недели, сутрин в 7, вечер в 22, лятото хората докато са на почивки, зимата, когато и мечки не ходят по улиците. През повечето време се "изключвах", вършех нещата като автомат, щото ако почнех много да мисля, сигурно щях да рухна и нямаше да мога да продължа.
Много, много сили ти пожелавам и да получиш това за което се бориш.  bouquet

# 234
привет и от мен!
тоя път по нощите, че чудото сега заспа. развалихме дисциплината, но късно се прибрахме.
честито на рожденничката НСЕ, искрени пожелания за много здраве и усмихнати дни!  bouquet
Рафаелка- хич и не разбрх че си с нов ник, добре че ми писа, че въобще нямаше да се светна. как сте, събота и неделя ходите ли в морската? не съм те засичала никъде.
Мигче-и аз съм за запазването на албума. похвално е че са го възтановили и дано да оцелее. но най-вече благодарности за твоята инициатива.
поздрави на всички и лека нощ! аз си доядох сладоледа и след малко се омитам към леглото!

# 235
  • Varna
МИГЧЕ-
Много, много късмет от мене  newsm10 И все така да не губиш кураж.
Голям борец си! Жените като тебе и Жасминчето незнам как да ви нарека още. Възхищавам ви се  bouquet
А за това, че снимки са ми изчезнали от албума не се сърдя хич. Имам си ги на друго място пък на вас ще пусна и новички Wink

# 236
  • София
Здравейте дами,
Много благодаря на всички ви за хубавите пожелания! Heart Eyes Hug
По повод албума - присъединявам се към тези, които искат последния да остане в стария си вид.Тъй като покрай случилото се, преди време изтрих своя, ще се радвам да имам възможността да си направя нов. Peace
Да ви се похваля, ако удържа фронта, след време ще се наложи да си сменя ника. Mr. GreenУж не съм достатъчно инатлива, ама днес дечурлига, приятели и пр. нагъваха около мен разни сладости, тортичка, газирани,апетитни  сандвичи... ама аз пусти инат ще се окажа, откарах деня на една скромна шопска салатка, не сдадох багажа. Laughing Към днешна дата заковах намалените килограми на 8.Още 2, даже 3 пъти по толкова и готово.... hahaha Joy "Лесна работа", нали ...... Wink
По повод Ботаническата градина в Балчик - и аз съм й голяма фенка.Преди малко даже показвах снимки на щерката,на градината и Двореца, нали фестивалът, в който ще вземе участие  през август , е именно в Балчик.Неблагородно й завиждам  Embarassed - моренце, плаж, песни и купон, прекрасна обстановка и красиви гледки....Нищо де, моето време за почивка също ще дойде.Смейте се на инфантилния ми мозък, ама често напоследък се присещам за един увеселителен парк в Аман, така наречения Джбеха.Нали съм си луда глава, ще мина със сигурност пак през всичките му атракциони.Без майтап, затвореният преди време София Ленд пасти да яде... Peace Скростни влакчета, такива на ужасите, висене  с главата надолу, центрофуга....
С две думи - недоизживяно детство. Mr. Green
Я да ви оставям, че днешното празнуване явно съвсем ме е вдетенило.До преди малко бяхме навън с дечурлигата на хлад в НДК.Те караха новата си придобивка, подаръкът на баща им за тях по повод моя рожден ден hahaha , тип скейт ама на две колела.Тук му викат рипстик, уейв или вигърборд.Хит за сезона е, за да се задържиш върху него, трябва да  се клатиш отгоре като паток... hahaha Joy Типично момчешка играчка, ама моите нали са мъжкарани като майка си, та голямо забавление падна.Майка ми ме обяви за луда, щяла съм да ги загубя в тъмното.Да, ама не... NaughtyПърво, като никога НДК беше много добре осветен заради провежадщия се на открито международен фолклорен фестивал(който апропо беше впечатляващ, танци от Турция, Гърция, Македония, Испания, Грузия, Русия  и т.н) Второ взе че се оказа, че колелата на скейтборда светят на тъмно..Та ги виждах диванетата непрестанно.Ето я пущината на снимка.

# 237
  • Varna
Ха'ди Добър ви ден момичета Grinning
-нещо нямам муза ама поне да сложа сока smile3503

# 238
Добро утро   food010

Миг назабравим, благодаря за усилията, които положи за връщане на снимките   bouquet
Е как след толоква труд и изгубено време от твоя страна да изтрия албума си  Naughty Ако може новата паролка  Peace
Но това зна4и ли, 4е от сега нататък ти се отговрник по даване на паролата (нали има един абзац относно албума в на4алото на всяка тема, та се 4удех какво да напиша там  newsm78)

НСЕ, това чудо за пръв път го виждам ... много аеродинамично изглежда – може би като му хванат цаката и добият малко опит ще развиват големите скорости, хихи, тогава майка ти може и да се окаже права.
Поздравления за волята – лятото е наистина най–подходящото време да се вталим. Стискаме палци да достигнеш до желнаия резултат  newsm10

Тук пак   umbrella, но аз и без това трябва да  smile3529
Дано вие,араблеки, имате повече късмет и вашия неделен ден е по–слънчев и забавно–релаксиращ от моя!   bouquet

# 239
здравейте мили дами
за албума и аз съм за да си остане по стария начин
миг-че яако може и на мен паролка няма да се разсърдя
на всички много целувки отивам на плаж

Общи условия

Активация на акаунт