Много да сте здравички, добрички и послушни!

А другите мами да чакат реда си! 

Дечицата ни са прекрасни, той е един малък гъзар, Яна на Бетта е толкова нежна и сладка, че направо да я схруска човек. А за Цветето, то е ясно, че съм и пристрастна де, но е едно малко слънчице.
Племенницата ти също е много нежно и чаровно детенце. 

От няколко дни захлади и се живее, надявам се да не се връщат пак същите жеги, защото ще лудна, едва ли ще оживея. 
До обяд чистихме, Калин приготви обяда, после спахме, къпахме и вечерта на барбекю при нашите другари. Налапах се със салата от домашни продукти като невиждала.
Момчетата си насадиха домати-3 вида, краставички, лук и меродийка. Няма такава вкусотия просто. Днес Калин е за риба и на връщане ще напълни торбите с домати, че те се уляха в саденето и сега се чудят какво да ги правят. Ама ние като им казвахме, че ще затварят домати, те не ни вярваха. Ми това са над 100!!! Стръка, лесно не се ядат толкова домати. 
. Що се отнася до жега аз съм човека, който разбира най-добре колко кофти може да се чувстваш. Минат ли 27 градуса, аз започвам да мисля къде да се скрия на хладно.
Блестяща Кийра Найтли.
Аз си мечтая, като се опаричим, да си оправим двора - райграс, барбекю, градинска мебел ... че и за басейнче има място
Сега това е само в сферата на мечтите, разбира се, но един ден защо не... Тогава ще ви каня всички на барбекю в градината и на парти по пижами 
А през нощта какъв гаден вятър се изви, но поне разхлади. 

имаме къща в Широка лъка