Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 471
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде
Честит рожден ден на Дани, Цеци, Пиер-Павел и Димитьр! bdbaloni
Много да сте здравички, добрички и послушни! newsm67

# 181
Честит рожден ден на Дани, Цеци (със закъснение) и  Пиер-Павел !
Нека да е честит вашия празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ви да си останете слънчеви деца, да имате истински приятели, да радвате мама,тати и всички, с много фантазия и детски мечти да гледате на света.
Бъдте живи и здрави, много усмихнати и добри!

и за вас мами

Ронка,Емката наистина е одрала кожата на Калин.Бебо ще прилича на теб Heart Eyes
Вярно ,че Ема е одрала кожата на Калин ,но да не те разочаровам ама в къщи никой не прилича на мен.Марти е мелез от всички ,а Валери е одрал кожата на баща си.
Оф и на мен ми е много скапано и нямам желание за нищо.

# 182
  • Варна
Честит Рожден ден на Пиер-Павел и Димитър HugЩастливо детство и много усмивки ви желаем!

А мамите,по-често да влизат в темата на отчет Wink

# 183
  • Варна
Днес няма Рожденници,и тук е пусто newsm78

Ето нещо,с което да се посмеете в този супер горещ ден Crazy
http://vbox7.com/play:05b613ca

# 184
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Гери!
Честит рожден ден на Дани и Цветан!
Честит рожден ден на Пиер Павел!

Ели, просто нямам думи за това, което преживяваш с твоя бивш работодател!

NAN, днес гледах “Цветният воал”-хареса ми!
Може ли да помоля за линк към “Дукесата”!

Голям мор навън последните 2 дни. Днес не съм мърдала от вкъщи. Вяра излезе за малко с баща си до близката пицария да вземат нещо за хапване. Иначе горкото и то подиява вкъщи. Аз съм като парцал, цял ден ми се спи, макар и на пуснат климатик!

Иначе Вряа вече е на вълна "Защо"-задава безумни въпроси.
Вчера "хванала на тясно" баща си и дядо си - питала баща си "Имаш ли пишка?", а после дядо си: "Ти можеш ли да пишаш прав?"  Laughing

# 185
  • somewhere over the rainbow
Пепи, http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=150740&hit=1  Peace

И аз съм точно като теб - само лежа, спи ми се, като парцал съм. Жегата е страшна Rolling Eyes Дори и в момента сме на климатик, защото не се диша без него. Как ще спим, не знам  Crazy
Дано познаят със захлаждането Praynig

Лека нощ! Hug

# 186
Ехо, добрютру!

Ние днес се готвиме за пътуване и ме чака оправяне на багаж, направо незнам откъде да започна. И понеже ще се върнем чак към 10 август, искам да пожелая на Дю всичко с нея и бебо да е наред, ако реши да излиза в началото на август, леко раждане и успех! Hug А другите мами да чакат реда си! Hug
Арлина, мгиздова, весело посрещане на рождените дни утре! Hug

Ще кача и малко снимки от вчерашното ни Р.Д. парти.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
Привет сладурки! Hug
Пораздвижи се темата и така ми харесва.

Нанни, снимките са много хубави от РД на Дани! Peace Дечицата ни са прекрасни, той е един малък гъзар, Яна на Бетта е толкова нежна и сладка, че направо да я схруска човек. А за Цветето, то е ясно, че съм и пристрастна де, но е едно малко слънчице. Heart Eyes Племенницата ти също е много нежно и чаровно детенце. Flutter

Деска, яви се да кажеш как си, как върви раздвижването на крака? Hug

Нан, Пепи, прекрасно знам как се чувствате. Аз ви говоря за такива жеги месеци наред, ама никой не ми вярва какво е. Още повече сме без климатик и в една бърлога в която яко напича. Crazy От няколко дни захлади и се живее, надявам се да не се връщат пак същите жеги, защото ще лудна, едва ли ще оживея. ooooh!

Вчера се отдадохме на чистене и голямото плюскане. Crazy До обяд чистихме, Калин приготви обяда, после спахме, къпахме и вечерта на барбекю при нашите другари. Налапах се със салата от домашни продукти като невиждала. Crazy Момчетата си насадиха домати-3 вида, краставички, лук и меродийка. Няма такава вкусотия просто. Днес Калин е за риба и на връщане ще напълни торбите с домати, че те се уляха в саденето и сега се чудят какво да ги правят. Ама ние като им казвахме, че ще затварят домати, те не ни вярваха. Ми това са над 100!!! Стръка, лесно не се ядат толкова домати. Joy

На Ема й беше станало нещо. Явно и аз много говоря за смяна на жилището и това оказва влияние на детето. Та снощи в къщата протича следният разговор помежду ни.
- Мамо, тази къща е наша, нали?
- Не, не е наша, на еди кой си е
- Мамо, да купиш такава голяма къща
- Добре маме, обърни се към баща си по тези въпроси Mr. Green
(като след това й обясних, че чак такава къща неможем да имаме сега, но по-голям апартамент в който всеки да си има стая-ДА!)
....
Ходи малкото и казва на баща си, че иска такава голяма къща, защото не й се живее в нашата малка. Confused
Определено пред нея повече няма да говоря по този въпрос, че и детето се сбърка.

# 188
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Нан, Пепи, прекрасно знам как се чувствате. Аз ви говоря за такива жеги месеци наред, ама никой не ми вярва какво е.
А, Ронка, никой не е казал, че не ти вярва  Peace. Що се отнася до жега аз съм човека, който разбира най-добре колко кофти може да се чувстваш. Минат ли 27 градуса, аз започвам да мисля къде да се скрия на хладно.

НАН, изгледах Дукесата - мнооого ми хареса. Не знаех, че е сучастието на Кийра найтли - много ми допада излъчването й. А играта й в този филм беше невероятна!

Сега свалям "Другата Болейн" - ще й се насладя довечера! Хубаво е така от време на време да споделяте по някой друг хубав филм, аз сама не се сещам да търся  Rolling Eyes.

# 189
  • somewhere over the rainbow

НАН, изгледах Дукесата - мнооого ми хареса. Не знаех, че е сучастието на Кийра найтли - много ми допада излъчването й. А играта й в този филм беше невероятна!

Най-ми хареса онзи разговор:
"- Жената е способна на какво ли не заради децата си.
- Все пак има граница за нещата, на които е способна една жена заради децата си...
- Няма."
Не цитирам дословно, но тая сцена я връщах няколко пъти. Grinning Блестяща Кийра Найтли.

Ронка, направо ви завиждам за тези купони на двора Heart Eyes Аз си мечтая, като се опаричим, да си оправим двора - райграс, барбекю, градинска мебел ... че и за басейнче има място Crazy Сега това е само в сферата на мечтите, разбира се, но един ден защо не... Тогава ще ви каня всички на барбекю в градината и на парти по пижами Sunglasses

Днес определено е по-хладно, поне е трийсе и..., а не 40+ на слънце, като вчера. Снощи в стаята без климатик беше 35гр Crazy А през нощта какъв гаден вятър се изви, но поне разхлади.

# 190
Здравейте момичета как я карате в тези жеги,ние бяхме за 3 дни на 2191м и ни беше студено даже, на Широка Лъка,днес бяхме на събор в местност при хижа Перелик,тя е на 2000 и кусур метра височина и беше стуууд,ще пусна малко снимки после

Честито на всички рожденници които пропуснахме  bouquet

Тиция на въпроса ти не мога да отговоря понеже незнам,имаше фирма ама незнам  как и какво и що newsm78

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=404316&pid=13786753  Ето и малко снимки ако ви се гледат,бяхме на нашата къща в Широка лъка,на река,на басейн в Пампорово в един хотел,а днес на събора на един връх  до хижа Перелик,беше студено,но хората се бяха погрижили да наредят слама имаше и огън и се топлехме с червено вино,раздаваха и печено агне с дроб сърма,изкарахме хубаво, а тук сега пак ни е жега, въпреки че уж било захладняло,ние какъв студ брахме!Та така Flutter

П.С. дадоха по Битиви за събора,много се гордеем че сме били там,казаха за някакъв храм обаче за който съжаляваме че не сме отишли, но не сме знаели "свети .......... и ЮЛИТА "  другия път ще го намерим Crazy

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 23:01 от Eli83

# 191
 Hug Hug Hug

Най-напред от все сърце ви благодаря за милите пожелания!!! Ние се прибрахме днес, но едва сега смогвам да седна на спокойствие.

Честито на всички рожденици от последните дни, пожелавам им здраве, щастие и весело детство.

Жоржи, как си? Друнди, изплаши ли се?

Ели, как не те е срам да дойдеш до Широка лъка и Перелик и да не се обадиш? Ние бяхме в Гела, на 3-4 км. от Широка лъка.

Много съм изморена и лягам, в близките дни ще гледам да кача снимки, трябва да ги събера от другите апарати, че на моя са много малко.

Нани, приятна почивка.

Липсвахте ми!  Hug

# 192
Честит рожден ден на Зоя на Allina и Ева на ад! Бъдете здрави и послушни слънчица!

Мами:

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 09:35 от eti_31

# 193
Ужас Дю и ние ходихме до Гела да видим тези прословути поляни(но ни поляна ни чудо видяхме на перелик са по-големи поляни),  няма нищо там,само едно огромно имение видяхме на някой си Манджуков било и вили,оле как ме е яд ако знаеш,през цялото време мрънках на моя да идем до Смолян,и на събора се оглеждах, но за Гела не съм се сетила, че може да сте,ходихме на там да търсим място  с река, но то нямаше и бяхме на река на Широка Лъка,о не ще умра от яд Shocked  А вечерта бяхме на кръчма с едни хора отиваха към Гела имали вила,край умрях,ама другия път ,ние смятаме да идваме пак към края на Август Whistling имаме къща в Широка лъка  Wink

# 194
Честит Рожден ден на Зоя и Ева! Пожелаваме ви много здраве ,щастливо детство и повече слънчеви усмивки. и за вас мили мами

Общи условия

Активация на акаунт