Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
Защо никой не е застрахован?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Мненията на форума относно пътуването на Лина са разнообразни. Някои изразяват загриженост и предупреждават за рисковете, свързани с пътуване до непознато място, докато други подкрепят нейното решение и я насърчават да бъде внимателна. Има и такива, които я подкрепят напълно, като изразяват вяра в нейната способност да се грижи за себе си.
-
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
По време на дискусията за арабските връзки участниците представиха различни гледни точки, включително примери с деца и сватби. Един от тях беше за алжирско момиче, което пое всички разходи, отиде в Ливан и прекара незабравими дни със съпруга си, който все още беше женен. Този случай показва, че има изключения и при арабските жени по отношение на любовта.
-
Защо никой не е застрахован?
-
Какво очаквате да ви кажат неговите приятели и колеги?
-
Какви са мненията за арабите и връзките с тях?

Докато бях там му беше много любимо да гледа разликата между мойта кожа и неговата.А на мен ми бе6е любимо да си му галя снопчето косъм4ета дето си оставя под долната устна,много му отват.Оххх ама и аз се разчувствах.Ама като съм почнала да довърша.В Египет ми се стори чисто изключая входовете на пазара дето имаще бая боклук,че и миришеше и каналната вода с която си полижат градините и също мирише,но по улицитеси беше чисто.Два пъти се сблъсках с прословутото зяпане и задяване,ама първия път беше щот аз съм си патка заспала и неследя мисълта на хабибито по телефона.Той отиде да си вземе дрехи да се преоблече,а аз останах да се приготжям и се разбрахме да го чакам отвънка.Да ама какт казах нали съм патка застреляна аз отвънка разбрах на ъгъла при басейна.И отивам аз там на едни токчета в целия си блясък и чакам,чакам,няма го.А то като взеха минаха две коли и ми подвикнаха нещо от вътре,минаха и няколко момчета и аз вече умрях от срам и ужас,зяпам небето и хич кой минава.И това само за няма и 5 минути а ми се сториха векове.Звъня аз накрая и викам къде си бре тук викам минават разни хора говорят ми викам кажи къде си и той ми чакам те викам е как като те няма и той ама аз съм отвън пред комплекса.Идеше ми да се гръмна.Та това беше първия сблъсък.Втория беше не по моя вина,ама беше даже още повече шок,шок,шок

МАРСЕЛИНКА- за тебе!!! Все пак това е и твоят празник
,ама смо дето аз не се харесвам на снимките
Нищо, батко ще ти донесе по-хубав 
Марсито вчера ми се обади да се видим ама нямаме точен ден за сега. А и аз до петъка поне, съм доста ангажирана, че Бате като замине имам доста неща да свършвам по разни учереждения.
А за хотела какво да ти кажа
Но истината е ,че до сега не съм посрещала такава тайфа
Трудното ще е готвенето за 11 човека и разходките,тъй като тук да се предвижиш без кола е невъзможнооооо
Браво