19 Магрибска-Лятна и все още ваканционна

• 22 410
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Лина тукощо прочетох историйката ти и се разплаках много е вълнуващо,бори се със всички сили,ако наистина го желаеш!Пожелавам ти късмет и да ти върви по вода!Аз мн страдам последно време и не знам какво да правя вече.Любовта е понякога болезнена

# 196
Хиа,всеки път като си помисля за теб и се натъжавам много,наистина.Затова и аз ти пожелавам да имате сила с твоето моче да се преборите за любовта си и да сте много щастливи.Хората казват,че няма огън без дим и че любовта е огъня,а болката нейния дим.Искам да ти кажа само имай надежда и черпи сила от любовта си,тогава невъзможното става възможно.Твоята история ми прилича на един скандал от преди години,когато една арабска принцеса избягала с американец.Невероятно,но факт,даже и филм има по тоя скандал.Потърси из нета за тзи история мисля,че ще ти помогне. Hug

# 197
Хиа мила доскоро и аз не вярвах че от споделената любов може да боли, но се убедих на собствен гръб че може МНОГО ДА БОЛИ и да изплачеш реки от сълзи. Но това не я прави по-малко истинска, напротив според мен накрая победата ще бъде по-сладка./color]

# 198
Минаа,Честит рожден ден  bouquet
Лина,Добре дошла и от мен Hug Радвам се,че сте си изкарали добре с момчето! Браво и на него,че така добре те е посрещнал,а сега вече предстои най-трудното...да се обичате от далече,но и на това ще му намерете колая Grinning
Делтичка,от мене много Hug Hug Hug сигурно първите дни след раздяла са най-гадни и за двама ви newsm78

Аз тези дни съм много заета,нищо особено като работа,но по цял ден се ходим по плажове и басейни , вечер на BBQ с приятели и след това  съм труп... Другата седмица пък чакам гости от БГ ,цели 7 бройки+ ние 4  ShockedЛегла имам,баните са достатъчно,но в 2 коли не се побираме,та сигурно ще вземам рентакар за 2 седмици...ако можех и тенджери от казармата под наем да взема нямаше да е лошо,че какво и най-вече в какво да готвя не занам Thinking

На всички момичета борещи се за любовта си Господ да ви дава сила и търпение да издържите и да се гушнете в обятията на любимия мъж Praynig

# 199
  • по пътеката
мина ,4естит рожден ден! по много от това,което си пожелаеш!  bouquet  bouquet  bouquet
4ерпя и за моя 20 годишен батко! правих 2 торти в4ера, носил е на работа в пицерията да 4ерпи колегите си с мамината торта! било бой за пар4ета и допълнително! което ми огря празника и ми стопли душата, при това да го кажат проф! домашната и тя е на свършване ! и кускус - курбан правих за него! да ми го пази бог и да ми е здрав!
линна, радвам се ,4е ви видях ,мляко и карамел!  Hug

# 200
Аз си го направих сложно и сега сама ще стискам зъби.Но все пак да не забравяме,че има и много по-лошо и от това.Така че аз съм щастлива и нещастна,но ми е хубаво така....Някой ще пости ли през Рамадан?

# 201
Честит рожден ден Мина- много здраве и щастие!
Да се отчета за протокола у нас е купон - дребния постоянно си има компания.Вуйчото го носи в кенгуруто- между другото Той с вуйчо си свикна да стой там.
Марси да ти е жив и здрав сина много радости да ти носи- че то си е друго на този ден преди нам си колко години и ти мама си станала   bouquet
Дала къде се загуби друго си е то на БГ земя  Simple Smile
Делта направихте ли среща вече във Варана.
Вече имаме няколко кафета с дететнце- не е от най -мирните ама подремва в количката от време на време.
На всички   Hug Hug Hug

# 202
Марси да е жив и здрав набора и та радва много Hug Hug Hug
А забравих да кажа за карамела като спомена ми той е и по-висок от мене с глава и половина,а ръчичките ми са на положината на неговите #Crazy Докато бях там му беше много любимо да гледа разликата между мойта кожа и неговата.А на мен ми бе6е любимо да си му галя снопчето косъм4ета дето си оставя под долната устна,много му отват.Оххх ама и аз се разчувствах.Ама като съм почнала да довърша.В Египет ми се стори чисто изключая входовете на пазара дето имаще бая боклук,че и миришеше и каналната вода с която си полижат градините и също мирише,но по улицитеси беше чисто.Два пъти се сблъсках с прословутото зяпане и задяване,ама първия път беше щот аз съм си патка заспала и неследя мисълта на хабибито по телефона.Той отиде да си вземе дрехи да се преоблече,а аз останах да се приготжям и се разбрахме да го чакам отвънка.Да ама какт казах нали съм патка застреляна аз отвънка разбрах на ъгъла при басейна.И отивам аз там на едни токчета в целия си блясък и чакам,чакам,няма го.А то като взеха минаха две коли и ми подвикнаха нещо от вътре,минаха и няколко момчета и аз вече умрях от срам и ужас,зяпам небето и хич кой минава.И това само за няма и 5 минути а ми се сториха векове.Звъня аз накрая и викам къде си бре тук викам минават разни хора говорят ми викам кажи къде си и той ми чакам те викам е как като те няма и той ама аз съм отвън пред комплекса.Идеше ми да се гръмна.Та това беше първия сблъсък.Втория беше не по моя вина,ама беше даже още повече шок,шок,шок Shocked Shocked Shocked.Та на летището като си заминавах.Аз за да избегна сега да ме зяпа народа,а нали и вече си знам урока сама жена никви рамене и деколтета,съм се омотала в един шал и отивам на паспортната проверка.Давам аз там паспорт и една карта дето се попълва фраснаха ми един печат и аз си подминавам бутката вече като експресен влак малка гара и след мен лети един митничар.Ама един такъв дето спокойно тате мога да му викам и държи картата и ме пита за името ми как се произнася.Аз викам лелее тука съм объркала нещо и сега както съм сама,ако се заядат с мене какво ще правя.Оба newsm78че спокойно казвам си името и тоя българка ли си и аз да.И той аааа много,много си хубажа,много хубаво име имаш и аз казах мерси и се обърнах да си ходя щот ми стана ясно къв е бил зора,ама зад мен се чува,а имаш ли приятел и аз викам да и той завиждам му той е щастливец и аз пак мерси и чао и продължавам да се изнасям със скоростта на светлината.Да ама не пред мен изниква друг с некакъв чай и почва да ми предлага чай и аз му казах не благодаря и вече почти тичайки се разкарах от там.По улицата как и да е беше ама тия на тая паспортна проверка ме шокираха направо.Очаквах,че там се държат по-нормално.Или поне пазят поведение пред туристите newsm78 Иначе видях и двете страни на монетата Египет.Наистина там хората са с малко двоен аршин един път са искрено услужливи,друг път нещо им става и стават как да кажа сеирджии.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 19:57 от LinnaLove

# 203
  • Varna
АЛЕДИРЧИК Hug
Бе ти у вас хотел ли си отворила или къщата ти е хотел #Crazy
МАРСЕЛИНКА- много здраве и много късмет за твоето момче newsm59 newsm38 Gift  ura
МАРСЕЛИНКА- за тебе!!! Все пак това е и твоят празник  bouquet

# 204
Ех момичета качих малко снимки в албума да ма гледате по египетско Whistling,ама смо дето аз не се харесвам на снимките Confused

извинете че пак питам,но не съм разбрала...къде се намира този албум.искам и аз да кача снимки от мароко но само вие да може да ги видите Confused

# 205
Привет Simple Smile

Лина, и аз не видях къде са снимките, дай повече инфо, че нали знаеш - Египет ми кажи на мене  Grinning
Радвам се, че си си изкарала добре, още повече, че момчето ти е допаднало и на живо, щото това е много важно.
Притеснихме се за теб, но всичко е добре когато свършва добре.  Hug Машала!

Марси, честит празник! Поздравления, че си родила това хубаво момче, да ти е жив и здрав!   bouquet

Делта, как е у Варната, не можа да намажеш и ти от русенския шоколад...  hahaha Нищо, батко ще ти донесе по-хубав Wink

Честит Рожден Ден на Мина също, пожелавам ти успешно да вървиш по пътя, който си е избрала!   bouquet

Ники, споделената любов повече боли от несподелената. Там знаеш, че си сам, знаеш, че каквото и да правиш, и на челна стойка да стоиш - няма да се променят нещата... Но при споделената мъката е двойна, защото когато видиш тъгата в очите на обичания, тогава страдаш двойно! Един път заради теб самата, един път заради неговото страдание. А разстоянието е нещо, което е способно да разруши дори онова нещо, което изглежда да е иначе силно и голямо. Ако човек е слаб. А ако е силен, може да удържи, но трябва надежда. Иначе всичко рухва. Но докато надеждата живее - живее и пламъчето...  Hug

Shereen - Mathasebneesh за Ники, Лина... и всички, които харесват Шерин  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 02:56 от Eye of Ra

# 206
Привет пак от мен! ИЗпратих си любимия...стаята ми пак се изпразни, хич не ги обичам тия раздели. Обаче си изкарахме много хубаво както винаги.

Благодаря още веднъж на всички за пожеланията!   bouquet

Марси, честит Рожден Ден и на твоето момче! Да ти е жив и здрав!

Ра, снимките са където и преди в снимка.бг паролата е същата....и аз не знаех, но реших просто да пробвам и стана. Снимките са страхотни!

Нашите нали сега работят по издаването на поканата за виза...мога да напиша каква е процедурата. Simple Smile

Взима се първо декларацията от отдел Миграция в полицията. Ние понеже живеем в малък град, се взимат от паспортното отделение. Декларацията изглежда ето така (като се цъкне отгоре се уголемява снимката):
http://img31.imageshack.us/i/p8090027.jpg/
http://img199.imageshack.us/i/p8090026i.jpg/

Плаща се такса от 10 лв и получаваш бланка, че си платил. След това се вади документ с доходите за годината на този, който ще приема госта. Пише се свободен текст за това колко голямо жилище имаш, колко души живеят в него и че това жилище е твое или че живееш под наем в него. Бланката се попълва два пъти и двата екземпляра се заверяват при нотариус. След това заверените декларации, заедно с документа за доходите, жилището и бланката че си платил се носи обратно в отдел Миграция (или в нашия случай в паспортното отделение), тези неща се пращат до началника на този отдел Миграция, който трябва да ги подпише и се връщат обратно. Това трае 1 седмица. Поканата трябва да е в чужденеца през цялото време, през което той е в България.

Това е от мен за сега. Лека вечер на всички и сладки сънища!  Hug

# 207
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУ Фарашкитееее.  Hug
Ха'ди да ви поднеса закусчицата тази сутрин

МИНЧЕ- сега ти е празно и във душата ама пак щи дойде момчето и пак ще ти се напълни и душата и къщата Hug
БЕЙЧЕ- да ти кажа моето бебе много мируваше като го вземеше вуйчо му и го гушнеше. Тогава спираше да реве маймуна му със маймун. Ама нямахме тогава кенгура за да го мандахерца навсякъде. А да ида на кафене със ревлЮтУ беше -НЕВЪЗМОЖНОООО- и там ревеше #Cussing out Марсито вчера ми се обади да се видим ама нямаме точен ден за сега. А и аз до петъка поне, съм доста ангажирана, че Бате като замине имам доста неща да свършвам по разни учереждения.
ОЧЕНЦЕ- той Бате ще донесе друг шоколад ама друго щеше да бъде със Файма да можем да се омацаме и във оня болук дето се е излял от Варна за Русето Wink Болук иде от бол Wink
На останалите Фарашчици  Hug

# 208
Делтичка,както винаги страхотна закусчица си спретнала,ама то обяд станало докато се натуткам аз Crossing Arms А за хотела какво да ти кажа newsm78...гости посрещам вече много години,но преди да си построим собствен дом ми беше по-трудно...уж квартирите ни все бяха къщи,но като си го направиш ти както искаш,според нуждите,си е друго Laughing Под на децата леглата,които са тек и половина излиза по още едно легло,като шкаф,а отделно построихме апартаментче  с всичко необходимо към самата къща,което пък служи точно за тази цел,иначе по принцип е за майка и татко ,като идват,да им е удобно,а и да не се чувстват натрапени PeaceНо истината е ,че до сега не съм посрещала такава тайфа JoyТрудното ще е готвенето за 11 човека и разходките,тъй като тук да се предвижиш без кола е невъзможнооооо #Cussing out Ще се справя....къде ще ходя....
А ти звучиш вече по-весело PartyБраво Hug

Марси,Честит Рожден Ден на момчето ти  bouquet!! А на теб ти желая да му се радваш дълги години!!

# 209
лина-мн е красиво това,което сте преживяли.желая Ви да запазите тази красива любов,и скоро са се будите заедно. luvbed

Общи условия

Активация на акаунт