19 Магрибска-Лятна и все още ваканционна

• 22 398
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Марси да ти е живо и здраво съкровището и да ти носи радост много много години. Да се сбъднат мечтите му и само щастие в този живот!!!
На всички арабелки магрибелки лек ден

# 211
  • по пътеката
благодаря за пожеланията! Hug
днес съм гледа4,готва4 и май ще ми се размине да си свърша нещо полезно! поне  ми дадоха стивън кинг и ще се потопя в приклю4ението! Thinking
аледора, просто ти съ4узстзам, аз готвя тука за  9 ! bowuu  chef ooooh!

# 212
  • Varna
АЛЕДОРЧЕ Hug
Незнам как ще готвиш за толкова хора бе Душатааа #Crazy Тя майка ти ако идва ще ти помага ама нали уж са дошли за почивка. Ей, вярвай ми шашната съм. Помагат ли ти тези гости или са си гости във пълния смисъл на думата?
Пък аз бързо се даврандисвам не рИвЪ дълго. И да ми е тъжно съм ухилена. smile3503 Обаче тебе много щЪ мисля да знаЙш.

# 213
Благодаря ви за съчувствието  bouquetМарси,Делта Hug
От два дена пиша списъци с манджи,да са лесни,да са бързи ,засищащи и да се побират във фурната или голяма тенджера,не съм купила още такъв размер ,та пиша,трия ама не мога да ги измисля 14 вида,пък като си помисля,че трябва и за вечеря да се готви и ме хваща истинска паника Sick Мама ще помага,естествено,защото тя тук се чувства като у дома си,а и не е свикнала да стои със скръстени ръце....все нещо прави,най-обича да кърпи жената и все й събирам скъсани чорапи,пробити блузки да се занимава Mr. Green
Да ви кажа имала съм различни видове гости...най-лесните са тези,които държат понякой лев в джоба и не разчитат за всичко на нас...вземат си кола под наем,обикалят къде си искат и когато им е кеф и не чакат мен да ги забавлявам 24 часа на ден,нищо че у нас спят и се хранят,нооооо....... има и такива,които от сутринта със ставането и те питат днес на къде? А бе,няма лошо,ама като си с  2 деца,училища,домакинстване,др.ангажименти,КУЧЕ... и накрая се изнервяш и ти се ще по-бързо да си ги изпратиш по живо по здраво Whistling Та тези дето идват са по-скоро от 2я бичим Whistling Като мине ще разправям Peace

Марси,ми ти за кого толкова готвиш,бе жена? Нали си на почивка уж?Ние като сме си в БГ я карам много лежерно EmbarassedКебабчета,салатки,вкууусни плодове .....и приятели Laughing Аиде чао ,че ще ревна на края Sick

# 214
  • Varna
АЛЕДОРЧЕ Hug
значи ако някой ден се докопам до тебе ще ти бъда любимата гостенка. Хем си отивам на хотел, хем си хапвам навънка и си каня и домакините със нас. Колкото и да са ми близки хората не обичаме да досаждаме защото те си имат ангажименти каквито ти изброи.  В края на краищата ние сме на почивка а те ходят да се трудят а освен това ще трябва да се грижат и за нас-без такиваааааа. Съжалявам, че немога да ти помагна мила, много съжалявам. Дано сред булките има там поне една да се сети да ти хвърля по една ръка. Аз съм гостоприемен човек ама то всичко си има мярка. Нали трябва да се съобразяваме едни със други в края на краищата. Ти осигуряваш подслон, поне за манджите да се присещат!!! Хайде, че аз май се ядосах #Cussing out

# 215
  • по пътеката
едно клик от нас! аледора, ние сме  4 броя +5 домакините, с тати бяхме 10 ,ама той си остана  у дома да събира жега, а ние по хладното да си пием бирата и ядем сладолед и цаца!като ги слущшам за пясъ4ните бури и температурите от 56 и се 4удя как ще се прибираме!но да стигнем живи Crazy Hug и здрави е важно, спомени трупаме сега да разказваме!
аз оби4ам да гостувам ,но не стоя със скръстени ръце, мове пък това да се тълкува зле, едни бг ни отсвириха, дълго си мислех дали не е защото им приготвях закуската и миех 4иниите от ве4ерта! ама  който не ме харесва, не мога да  му турна сентименти Crossing Arms!

# 216
АЛЕДОРЧЕ Hug
значи ако някой ден се докопам до тебе ще ти бъда любимата гостенка. Хем си отивам на хотел, хем си хапвам навънка и си каня и домакините със нас. Колкото и да са ми близки хората не обичаме да досаждаме защото те си имат ангажименти каквито ти изброи.  В края на краищата ние сме на почивка а те ходят да се трудят а освен това ще трябва да се грижат и за нас-без такиваааааа. Съжалявам, че немога да ти помагна мила, много съжалявам. Дано сред булките има там поне една да се сети да ти хвърля по една ръка. Аз съм гостоприемен човек ама то всичко си има мярка. Нали трябва да се съобразяваме едни със други в края на краищата. Ти осигуряваш подслон, поне за манджите да се присещат!!! Хайде, че аз май се ядосах #Cussing out

Малеееей,дано не съм прозвучала негостоприемно Praynig Аз на приятели изрично забранявам дори да се  споменава думата хотел Heart EyesЧудесно е да посрещаш гости,поне за мен....просто по-лесно е за домакинята 1ят вариант Peace

аз оби4ам да гостувам ,но не стоя със скръстени ръце, мове пък това да се тълкува зле, едни бг ни отсвириха, дълго си мислех дали не е защото им приготвях закуската и миех 4иниите от ве4ерта! ама  който не ме харесва, не мога да  му турна сентименти Crossing Arms!

Ма ти сериозно ли newsm78?Ела да ни погостуваш малко,моляяяя,че аз мразя приготвянето на закуската...ама много....обичам да си пия кафето половин час ,че и по-дълго и хоооп събудили се и останалите и кой какво намери лапа Mr. Green

# 217
Хей, момичета, днес не сте много активни....  Thinking

Аледора, леко посрещане на гостите ти пожелавам, въпреки подготовката, която ще те измори...   chef

Къде изчезнаха Паулинка, Бела, Ра, ЛинаThinking

Аз нямам какво да разказвам...днес бях при малката принцеска. Сега и никнат зъбки и е малко кисела, ама иначе се разбираме, всичко върви по вода. Опитва се да приказва вече.В магребския албум сложих една снимка дето майка й ми я прати за рожденния ден  Heart Eyes. След няколко дни ще я изтрия... Паролата я знаете Simple Smile

За поканата, която нашите сега правят, бяха казали, че една седмица ще трае, днес като занесли всичко, казали на баща ми след 3 седмици, че ще е готова.... Такива работи хич не обичам. Ако наистина са 3 седмици ще стане на 4 септември някъде готова....пак ще има време, но не обичам неща, които в последния момент се вършат.  Sad Дано стане всичко!  Praynig

ЛЕка вечер на всички.   bouquet

# 218
мина-ти в Германия ли живееш,ако е така сме на близо аз съм в 4ехия Simple Smile?

# 219
Да, в Германия съм, само че съм от другата страна, на 50 км от Холандия Simple Smile

# 220
ооо зна4и изобщо не сме на близо Simple Smileние сме на 5-6км от Германия.мин.година съм ходила мн ми е красиво там.благодаря ти за бързия отговор.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               ЛЕКА НОщ НА ВСИ4КИ,КРАСИВИ СЪНИщА ВИ ЖЕЛАЯ,И НЕКА СЕ СБЪ Simple SmileДНАТ!

# 221
Добро утро, слагам една скромна закусчица и отпрашвам към библиотеката, че имам да пиша курсова работа  Sad Да ви е сладко! Аз съм на лунна диета днес Simple Smile

# 222
Simple Smile Мина, мерси за ягодките, много обичам (и така и изгниха на село...)  Crazy

Аз също нямам какво да се похваля, или оплача... Нищо ново и нищо интересно покрай мен, на работа.. Малко като Ники взех да го докарвам  Mr. Green

Но пък се радвам да ви чета, само дето напоследък никой нищо не казва...  Naughty

Айде следобедното кафенце от мене ... с мнооооооого захарчица  Joy

# 223
Оченце,как можа да го изпляскаш тоз момък току така : Joy Joy Щях да се удавя във фрапето дет го пия  Joy

# 224
хоп цоп и от нас
да почерпим че нашият тати има рожден ден днес не стига 4е ние не сме с него ами и той е на работа

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 18:55 от Belbey

Общи условия

Активация на акаунт