Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
Защо никой не е застрахован?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Мненията на форума относно пътуването на Лина са разнообразни. Някои изразяват загриженост и предупреждават за рисковете, свързани с пътуване до непознато място, докато други подкрепят нейното решение и я насърчават да бъде внимателна. Има и такива, които я подкрепят напълно, като изразяват вяра в нейната способност да се грижи за себе си.
-
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
По време на дискусията за арабските връзки участниците представиха различни гледни точки, включително примери с деца и сватби. Един от тях беше за алжирско момиче, което пое всички разходи, отиде в Ливан и прекара незабравими дни със съпруга си, който все още беше женен. Този случай показва, че има изключения и при арабските жени по отношение на любовта.
-
Защо никой не е застрахован?
-
Какво очаквате да ви кажат неговите приятели и колеги?
-
Какви са мненията за арабите и връзките с тях?
/ ,няма нищо общо ,но тя поясни че извън Магриба е трудно да се намерят някои продукти и специалните съдове за приготвяне на тажин и кус кус ,и го направи така както пише на опаковката ,без да го навлажнява,да го бърка ,да се направи на парата и да поеме ароматите на месцето и зеленчуците,самият му вид изглеждаше по различен,не пухкав както трябва да бъде .Един вид е малко европеизиран заради липсата на подходящите съдове.
когато бяхме на морето,с жената на неговия приятел,още първия ден ядохме броколи,карфиол и пилешко (в хотела),но веднага и двете си казахме,че няма нищо общо с това,което приготвя моето момче. той използва винаги много и различни подправки и като се смесят нещата,става невероятно!
! Какво си увисила нос? Недей още от сега с нагласата, че ако се премести някъде другаде и ще потръгнат на зле нещата. Остави всичко да се случва както е писано и без това човек не може да си избяга от съдбата.
Всичко ще се оправи!

Ние сме и обяснили,че я пускаме навсякъде стига да бъде умна ,разумна и не си изпорти доверието ,което и имаме
извинявай, явно съм объркала нещо, но и аз ти го пожелавам и двете да те зарадват след време. Моята сестра също е на 16, така че и тя след някоя друга година ще кандидатства.

Просто тогава ще е най-голямото предизвикателство,но пък тогава като видя хабибито ще ми е по-мил,ако не съм се изнервла вече тотално и света не ми е станал черен де