19 Магрибска-Лятна и все още ваканционна

• 22 421
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
В петък отпатуваме за франция уикенда ще разпуснем малко,след това ще ходим в Бг на моренце,а преди Рамадан в мароко:)

# 61
Хиа , чудесно че си била в Танжер ,на мен ми е мечта да отида и да разгледам този град както и Фес.

Много се радвам че ще го доведеш и тук в Бг да види страната ни ,незабравими щастливи мигове ти пожелавам ,и аз имам същият проблем с човек когото познавам повече от 3 години,твърди че ме обича и иска да бъдем заедно но неговото семейство са много религиозни и настояват да се ожени за момиче от техните  Cry и никога нямало да ме приемат ,а той не можел да им се противопостави в никакъв случай.

Аз се старая да се дистанцирам максимално но той ме преследва ,звъни по телефона ,пише имейли ,твърди че иска да бъде с мен ,че може да бъдем заедно но за брак impossible.
Дори предложи да отидем да живеем в Испания заедно но скришом,в смисъл няма да казва на техните и ще отскача да ги вижда че е близко до Сеута.Но аз не искам така и гледам да съм далече -Далеч от очите ,далеч от сърцето както се казва.Дано да успеете да бъдете заедно и да се променят нещата  Praynig

Чувството е ужасно да искаш даден човек и да знаеш че никога няма да го имаш.

Но не се отчайвай ,щом познаваш и роднините му имаш голям шанс да те приемат и да бъдете заедно ,дай Боже и повече   bouquet

# 62
Хиа,наистина наслаждавай се на любовта си и се борете за нея.Може пък нещата да се променят.Искрено ти желая щастие и приятно изкарване на почивката Hug

# 63
Честит Рожден ден Далче,
Пожелавам ти всичкото щастие да ти се стовари на главата и да молиш за малко нещастие.Всички твои желания нека бъдат мои пожелания.
Да се разпиша за протокола- днес вече сме с два паспорта -БГ и Алжирски- бг-то ни е временнен но върши робото така че само чакаме да дойде деня .
Дидонка за теб гуш и за малката бебка - от няколко дена все за теб съм се замислила и все не ми остава време да ти драсна на лични.
Както Марси беше писала бих искала да се срещна със всички ви в Бг и тъй като аз съм малко трудна на пътуване заради бебко с удоволствие приемаме гости във Враца.Далче там планина колко ти душа ще.
Мерси Шаки щот малко съветите на лелята ми дойдоха в повечко ама айде да не изявявам негативизъм.
Хубав ден на всички и гушки за да не ви изброявам по иминно че ще пропусна някой

# 64
[quote author=dala link=topic=416046.msg12018847#msg12018847 date=1248953838

Офффф годинките нещо ме стряскат....ама сърце да е широко и портомноето дълбоко  Mr. Green,та да прикирвам белезите на времето  Sick
[/quote]

Ай,стига бе,кво да кажем ние с гайдите Laughing На мен вече и 1год.по-младите ми се струват младежи Whistling Няма майтап,ама разбрах,макар и късно,че най -хубавите години на една жена са между 30 и 50...тогава е вече помъдряла,знае какво иска и как да си го вземе и не на последно място на тези години обикновено излъчва много сексапил Heart Eyes

Ооох,тая нощ няма да се спи...щерка ми ще ходи на клуб( не литературен Mr. Green Мента  bouquet) ,някакви певци гастролират и програмата започва в 23,до колко не се знае.... Thinking Таткото май ще си дремне пред диското Joy Joy Та в момента се контим,то са прически,грим ,лек де,дрешки нахвърлени навсякъде ....Казвам й: И умната,а....а тя: А бе,мамо вече съм на 16,да не съм бебе Sick
Та гушкайте си дечицата сега като са малки,радвайте им се,че в един момент на БИЛА ГОЛЯМА!!
Я кажете,по този повод как е при вас,в Магреба? Къде ходят младите,как се забавляват? Имат ли някакви ограничения за час,дискотеки..или е по-строго за момичетата и по-лабаво за момчетат newsm78?

Добре дошла на Хиа  bouquet

# 65
Хия, добре дошла при нас! Simple Smile не се отчайвай за връзката си. щом и той те приема като много по-различна и специална в живота си,все ще се намери начин да си останете заедно. пожелавам ти го от сърце,макар че не те познавам! много е важно мъжа да обича и да е наистина влюбен,защото тогава прави и невъзможни неща!   bouquet

Делта, как си? хванал те е нощният живот,а? само така!!! теб специално не си те представям цял ден в кухнята с манджите. все ми се струва,че си много луда глава и с младежки дух. да разказваш,когато се върнеш,как си прекарала! Simple Smile

на всички останали много   bouquet

# 66
Bella животът е тъкъв какъвто ние си го направим,аз вярвам и се надявам,че нещо ще се случи.Каквото е рекъл Господ. Благодаря за подкрепата на всички аз съм младо девойче само на 20години...може би се заблуждавам за мн неща нз и аз

# 67
Хиа ,добре дошла  ,заЩо така мислиш ,че нямате бъдеЩе заедно ,той ли така ти говори ?
Да ти кажа роднините на мъжът ми и те бяха против нашия съюз ,но не бяха против докато живеехме заедно и накрая толкова учудени и изненадани бяха ,че синът им Ще вземе неЩо по-различно от мароканка ,че се мусиха сумати време .Както и да е дойдоха на сватбата ,след като разбраха ,че с тяхно или без тяхно съгласие сватба Ще има ,така ,че всичко зависи от твойто момче и доколко е зависим от родителите си ...Дали е сериозен или не ,само времето Ще покаже ,а ако е от тези дето обичат да си убиват времето с европейки ,те накрая си намират майстора  Laughing .Желая ти много късмет и попътен вятър ,млада си дано да намериш принца ,за който мечтаеш ,пък може и вече да си го намерила  Wink...

Далка, тук на морето е много ветровито бе ,другата седмица го дават слънчево ,да видим

Минче, аз съм на 3  август ,а ти ?

# 68
някой ще ми даде ли хубави рецепти за марокански манджички?

# 69
Hia , ето ти малко видео,разгледай ,пълно е и в ютюб има много и в други сайтове.Ако имаш време да погледенеш и в предишните  теми за Магриба  момичетата са давали много рецепти и обяснения кое как се приготвя.

http://www.youtube.com/results?search_query=morocco+cousine& … ch_type=&aq=f

# 70
Добро утро, магребинки! Как спахте?  Hug Хайде на закуската...

Хиа, ето виж тук този линк за мароканските манджички, има и сладки неща. Това ми е любимият линк. Всичко е толкова наясно обяснено....Пробвах вече няколко неща и всичко стана мммм да си оближеш пръстите. А аз по принцип не обичам много да готвя... http://www.youtube.com/profile?user=cookingwithalia&view=videos
Сега гледам, че преди две седмици е направила видео, как се прави Харира....ще я пробвам другата седмица, като дойде хабибито. Успех и на теб.
Както си казала, определено има разлика от мароканците, които са родени извън Мароко и там са израснали, но това важи за всички националности. Взимат от манталитета на страната, в която са израснали и на тази, от които са родителите им... и  имам чувството, че при повечето така става, че взимат само лошите черти от двете държави. Е, не всички са такива де Simple Smile Това са само моите наблюдения.

Шаки, аз съм на 11... имам още няколко дни Simple Smile За първи път, от както съм в Германия, няма да съм в България на рождения си ден, но какво да се прави Simple Smile За това пък ще дойде хабибито и ще си изкараме още по-хубаво!  Crazy

аледора, как мина диското снощи на дъщеря ти? Ти две дъщери ли имаш? Защото не беше ли казала, че са я приели в университет, а сега пишеш, че е на 16.  Thinking

Кои от вас момичета имат религиозен брак сключен с любимия? Каква протича едно такова събитите?  Hug

Белла, Делта,Елип, Дала, Белбей, Паулинка, Марси, Дидонка, Лина, Мента...абе за всички, много много  smile3525 lovekiss

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 10:59 от Minaaa

# 71
Минче аз нямам ,ама мога да ти кажа  Laughing

Първо жените се събират гримирват булката ама мнбогоооо (правят един вид на плашило-представи си от всичко по много ,ако си сложиш ,на какво би заприличала) обличат я в няколко традиционни тоалета(в повечето случаи 3) ,играят музика ,ала бала ,докато през това време мъжете са в друга стая (зала) ,четът му корана на младоженеца .На тези сватби съм умиралаааааааааа от глад ,гозбите се изнасят след 12 часа вечерта наяждаш и всеки кой от къде е ,въобЩе ниЩо обЩо с българската сватба ,където яденето и пиенето нон стоп хвърчи по масите .

В Египет пак присъствах случйно на една сватба от сигурно 500 човека в един ресторант и гостите седяха на празни маси ,булката дойде ала бала ,младоженеца и той и се започнаха едни наддавания и най -накрая като таткото на момичето се съгласи се почнаха едни мусики едно чудооо ,ама ядене нямашеееее ,горките гости  Laughing

Минче ,къде ти е линка с манджите ,не си го постнала  newsm78

# 72
  • по пътеката
добро утро!
 мина, ти си със сина ми на една дата! Hug
аз не знам дали имам религиозен брак, тук подписването си е в общината или в къщи като лицето е представител и на религиозния и на цивилния закон!4ете се коран, пита се  булката да каже да, условията на брака и с двама мъже свидетели! после се молят и се 4ерпи със сладки и безалкохолно в кнеството в една зала! после ве4е като се прави тържеството ,при мене беше след месец,се слага и рокля или традиционен костюм като при мене,коли се теле или агнета и се прави кускус, който се дава на вси4ки поканени ,мъже и жени, но разделени по стаи! музика и песни, танци!за грима ,на мене ми сложиха светъл, прекалено бледа като дух4е бях и аз си го махнах преди да се усетят и си направих мой!както и косата, слага се корона!понеже са по три дни нормално, на самия ден на сватбата се рпедлагат само сладост и за пиене!обикновено в зала или ресто!но и на покрива на някоя голяма къща! bowuu

# 73
Добро утро и от мен!Такмо гледах клиповете за манджичките и марокото критикува тази жена "Тя неможе да готви" Simple Smile))

# 74
Хиа добре дошла   bouquet
Само да се разпиша и да изчета а по-късно ако ми дойде музата може да драсна нещо че хич ама хич нямам настроение!!! Този петък не го обичам и това е  Sad

Общи условия

Активация на акаунт