19 Магрибска-Лятна и все още ваканционна

• 22 422
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
шаки,за кое море на кое море ще се пличкосвате? На Северно ли? Има ли достатъчно слънчице по тези плажове и въобще има ли туристи и как е уредено?

инъче

ами добре е уредено ,ама малко липсва слънцето ,от време на време се показва  ,в морето досега не съм проявила кураж да плувам ,но ходим по басейни ,не ,че и там не измръзваме по-малко  Laughing.Има много туристи ,празни хотели нямаааа

Паулинка  ,недей така бе момиче ,такова хубаво и красиво момиче да страда ,недей така ,може пък изведнъж неЩата да се извъртят ,хубаво е ,че си си дала срок .Все пак цял живот не можеш да го чакаш господина да се накани ,ако не е той ,друг Ще е  .Моя приятелка е женена за иранец и си живеят по европейски ,но той от 25 години е тук (ако това има значение) и не поддържа връзка с техните ,някой път родителите вместо да помагат много вредят  .Не ми се иска само да си пропилееш младостта по човек ,който само си губи времето и няма ниЩо конкректно към тебе ,говорете през времето когато сте заедно ,как  и какво мисли да прави за вбъдеЩе и дали влизаш ти в плановете му ..Не ни натоварваш разбираш ,даже е по-добре да си го кажеш на някой отколкото да го таиш в себе си .Не се заяждаям просто давам съвет ,да си имаш едно наум и да не чакаш прекалено дълго господина да се събудииии ,нали разбираш Wink.

Белке ти тоя кус кус както си го изтупала ,така мис е приядеееееееееее  Hug

Лина ,ако не се включа ,през седмицата ,желая ти приятно пътуване и беззаварйино пътуване и среЩата с твойто хабиби да мине добре ,ако имаш и най малкото съмнение не  се замисляй звъни и беж в полицията .Дано господ те пази  Praynig

Минче стискам ти палци за понеделник ,първият ти работен ден с малката красивица ,дано мине успешно

Целувки от нас   bouquet

# 91
  • In a surreal moment!
Паулина - аз смятам , че съдбата награждава търпеливите! Учи се на търпение . Знам , че младостта иска всичко сега и веднага , но не винаги това е най-добрия вариант. Какво означават година или две разделени на фона на целия живот ?!?Момчето ти учи , това е важно, както за него , така и за съвместното ви бъдеще , ако е речено да имате такова.
Намери си занимания , които да те отвличат от лошите мисли- учи езика му , учи за страната му - това хем ще ви сближи още повече , хем ще заеме времето ти , хем ще пропъжда скуката, хем ще те обогати и т.н.
Целеустремените не хленчат , те нямата време за това - не искам да те обидя , не ме разбирай погрешно, напротив , желая да те мотивирам.
Дай си сметка - обичаш ли го , колко го обичаш , виждаш ли живота си без него, тялото ти какво мисли по въпроса ....определи се и спри да се оплакваш, не си нито първата , нито последната , която ще поживее разделена от мъжа си...жените на моряци и работещи в чужбина , какво да кажат , дето и сами си раждат и отглеждат децата , тях питаш ли ги ...
Вземай се в ръце!!!

Шаки - не става въпрос да го чака цял живот...и младостта не минава за година две. Момчето учи , трябва да си вземе професия, за това е в БГ в крайна сметка...
какво значат думите "да се събуди"...май нещо погрешно си разбрала...и не се сърди , но смятам , че съветите ти по въпроса са безумни .

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 10:06 от Миг незабравим

# 92
Благодаря Шакира,ще внимавам много.Незнам притеснено ми е,досега не съ ходила сама никъде.Снощи врънках най-добрия ми приятел да идва с мене,ама неще бил на работа.Ама както се казва с Бога напред и толкоз,пък там ако нещо не ми хареса самолета и обратно.Ще се разпиша и от там да видим какво ще напиша.
Паулина,ами много е хубаво,че момчето е решило да се представи.Невярвам баща ти да не се срещне хептен с него.Иначе нямяте ли някаква възможост да живеете заедно?Според мен си заслужава да опитате да се съберете,защото дори един ден да решите да се ожените съвместното съжителство ще ви е от полза,за да си видите и недостатъците.Поне живете в една държава,е вярно някой ще рябва да направи компромиса да иде при другия.Обръщам внимание н живеенето заедно,защото казваш,че очакваш да са му сериозни намеренията,пък тогава това предполага поне да се съберете на едно място.Другото нещо не риемай това,че не сте заедно непрекъснато като повод за страдание,просто приемай,че всеки ден с него е нещо хубаво,радвай се за тези няколко дена.А останалото ще стане както е замислено да стане.Все пак незабравяй,че ако искаш да промениш нещо радикално,трябва да предприемеш и радикални мерки-всичко зависи от вас.Но всяко нещо с времето си,живей,радвай се и прави каквото трябва останалото е съдба.Желая ти щастие. Hug

# 93
привет

момичета,нашата Елизабет е в болницата...нещо се е покрила с пъпки,като при шарка и докторите не разбират от какво може да е.
брата не е могъл да се свържи с мен -то и добро покритие нямам там на мобилката...Не е розово положението.Снахичката е вече съвсем на ръба на силите си
Още няколко дни ще останем на планината и се прибираме,защото майка ще отиде до него и снахата ,но ще е придружава една наша семейна приятелка-педиатърка.

Линче-и от мен една голяма прегръдка  Hug за късмет.Умно и спокойно преценяй.Живееш в чужбина-знаеш че там Човек за Човека е вълк...много често!Арабския свят-по мои наблюдения-е много сходен...Така че-КУРАЖ и КЪСМЕТ.Дано това е твоят човек,а ако ли не-Шапката,маратонките и ...бай!

Минче- късмет и на теб за понеделник

Белбейче-забравих да ти кажа,че адски се радвам за билетите ти.  bouquet У дома си е другоооооооо-и стените зареждат с енергия .Раян тази годинапътува много лесно-спа и на излитане ина приземяване...дано и тамирчо понесе лесно Hug аз пъхах биберона да суче и на излитане и на приземяване ..да преглъща..нямаше проблеми

на новото момиче ХИЯ -добре дошло сред нас  bouquet...многос се радвам да се разприказваме и да ни разкаже повече ,каквото днае за Кабилите.  bouquet

На всички магребинки  Hug Hug Hug
При първа възможност пак ще пиша да ви кажа за Елиза

# 94
Здравейте,момичета! Simple Smile

Паулинка  ,недей така бе момиче ,такова хубаво и красиво момиче да страда ,недей така ,може пък изведнъж нещата да се извъртят ,хубаво е ,че си си дала срок .Все пак цял живот не можеш да го чакаш господина да се накани ,ако не е той ,друг Ще е  .Моя приятелка е женена за иранец и си живеят по европейски ,но той от 25 години е тук (ако това има значение) и не поддържа връзка с техните ,някой път родителите вместо да помагат много вредят  .Не ми се иска само да си пропилееш младостта по човек ,който само си губи времето и няма нищо конкретно към тебе ,говорете през времето когато сте заедно ,как  и какво мисли да прави за вбъдеЩе и дали влизаш ти в плановете му ..Не ни натоварваш разбираш ,даже е по-добре да си го кажеш на някой отколкото да го таиш в себе си .Не се заяждам просто давам съвет ,да си имаш едно наум и да не чакаш прекалено дълго господина да се събуди ,нали разбираш Wink.

Шаки, разбирам те напълно,какво имаш предвид. аз не се притеснявам,че ако съм без него,ще остана сама. не ми е първия приятел,за да го преживявам толкова драматично,ако се разделим. но там е въпросът,че и двамата уж имаме сериозни намерения,но все си правим сметки без кръчмар,както се казва. аз и да имам следващ приятел,знам че няма да го приемам така,както приемам него. още от първия ден,откакто сме заедно,аз станах различен човек. почувствах го съвсем различно от предишните ми приятели и все едно това е моята половинка,която съм търсила. така не ме е вълнувал никой преди. заради никого не бих направила всичко това (да седя вкъщи, да не излизам с други мъже,да не се интересувам от други и т.н...). не искам да звучи пресилено, но с душата си усещам,че това е моят човек. и точно за това ми е гадно,че не се нареждат нещата и да живеем поне в един град; да се виждаме всеки ден,като във всяка нормална връзка; да преживяваме повече неща заедно; да се опознаем във всяка ситуация и да се видим във всякаква светлина... Той също може без мен,но нали в това е смисъла,че искаме да сме си заедно. Simple Smile

Паулина - аз смятам , че съдбата награждава търпеливите! Учи се на търпение . Знам , че младостта иска всичко сега и веднага , но не винаги това е най-добрия вариант. Какво означават година или две разделени на фона на целия живот ?!?Момчето ти учи , това е важно, както за него , така и за съвместното ви бъдеще , ако е речено да имате такова.
Намери си занимания , които да те отвличат от лошите мисли- учи езика му , учи за страната му - това хем ще ви сближи още повече , хем ще заеме времето ти , хем ще пропъжда скуката, хем ще те обогати и т.н.
Целеустремените не хленчат , те нямата време за това - не искам да те обидя , не ме разбирай погрешно, напротив , желая да те мотивирам.
Дай си сметка - обичаш ли го , колко го обичаш , виждаш ли живота си без него, тялото ти какво мисли по въпроса ....определи се и спри да се оплакваш, не си нито първата , нито последната , която ще поживее разделена от мъжа си...жените на моряци и работещи в чужбина , какво да кажат , дето и сами си раждат и отглеждат децата , тях питаш ли ги ...
Вземай се в ръце!!!

Миг Незабравим, благодаря ти за съветите! аз също ги мисля нещата като теб и точно за това още от първия ден,всяка свободна минута се рових в нета,да науча повече неща за страната му,за традициите,за живота там, за религията му и т.н. Аз също се надявам,че всичкото това чакане и търпение,което проявявам,няма да е напразно в крайна сметка. старая се да пропъждам лошите мисли,защото с тях натоварвам и него,а най-много себе си.

Паулина,ами много е хубаво,че момчето е решило да се представи.Не вярвам баща ти да не се срещне хептен с него.Иначе нямате ли някаква възможност да живеете заедно?Според мен си заслужава да опитате да се съберете,защото дори един ден да решите да се ожените съвместното съжителство ще ви е от полза,за да си видите и недостатъците.......

Лина, и аз това казвам,че желанието му,да се запознае, подсказва че и той мисли сериозно за нас. гаранция,че ще се оженим,разбира се няма! но е важно,че има желание да направи една стъпка напред. Simple Smile

Дала, какво и стана на Елизабет?! Sad представям си как се чувстват родителите и,след толкова чакане да се роди и толкова притеснения с водите... дано да се оправи бързо!!!

# 95

Шаки - не става въпрос да го чака цял живот...и младостта не минава за година две. Момчето учи , трябва да си вземе професия, за това е в БГ в крайна сметка...
какво значат думите "да се събуди"...май нещо погрешно си разбрала...и не се сърди , но смятам , че съветите ти по въпроса са безумни .

Не се сърдя ,аз не и давам съвети ,просто пиша аз как ги виждам неЩата по нейните описания ,истината само Паулинка си я знае каква е .Ти нали даваш разумни съвети ,кво се косиш сега ? Невярвам Паулинка да няма какво да прави по цял ден  ,просто си споделя момичето ,че при тези обстоятелства и е тежко и аз да съм и на мене Ще ми е тежко ,на чужд гръб и 100 тояги са малко са казали хората .А и оЩе неЩо ти откъде знаеш ,че за 2-3 години става въпрос ?Ами ако минат 5-10 години(примерно ) и момчето си замине за Иран и кой от къде е .Тя ме разбра мисля ,ти от какъв зор почна да анализираш всяка моя дума ,че и безумни съвети съм и давала  ooooh!.Ако си решила и ти да се заяждаш с мене ,заповядай на лични . Като се изсипете всички от арабската тема с гениалните съвети и идеи ,просто сте невероятни ,свалям ви шапка  bouquet.

Цитат
жените на моряци и работещи в чужбина , какво да кажат , дето и сами си раждат и отглеждат децата , тях питаш ли ги ...

този пример просто е абсурден в случая ,тъй като нито му е съпруга ,нито имат деца .А как живеят съпругите на тези мъже ,ами все пак едно време им се е отдала възможността да се опознаят .
Ти като занимаваш народа с твоите си неволи ,никой не ти è казал ,че хленчиш ,нали ? Айде малко по толерантно да подхождаме ,Щото ако не трябва и  да хленчиме във форума ,смисъл от него няма ... 

Далче ,детето може да е с бебешко акне(след 10 тия ден се проявява ) и брат ти да не е разбрал ,не докторите  Wink,споко Ще се изчисти през този месец от хормоните на майката и Ще изчезнат и Лина беше така ,не се третират с ниЩо ,нито се стискат ...А кажи на снахичката си ,че като е станала майка ,няма ръба на силите ,една майка намира сили за всичкооо само да иска  Peace.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:19 от Shakira26

# 96
Здравейте момичета   bouquet

Паулинке , аз щях да те питам,нямаш ли възможност да се преместиш при него ,да си наемете квартира ,сигурна съм че в който и да е град можеш да си намериш работа ,ако работата те спира .
Не се оставяй по течението само,действай щом го чувстваш че е ТОЙ ,да не се обвиняваш след това че не си направила достатъчно за да запазите любовта си ,нали знаеш птичето един път каца на рамото ,не го изпускай.
С това не искам да кажа че няма други мъже ,но след като усещаш че е той Мъжът с когото искаш да споделиш живота си ,смело напред за да не съжаляваш после   bouquet

Ще стискам палци всичко да се нареди и да бъдете заедно щастливи.

Далка , не се ядосвай мила ,така са хората ,какво да се прави ,доброто бързо се забравя .

Не прави на никой чест с подигравки и хапливост да коментира  една тема в друга,добре че мина метлата.

Ето една интересна новина от Мароко-Кралят на Мароко помилва 25 000 затворници

четвъртък, 30 юли 2009 Рабат

Кралят на Мароко Мохамед Шести помилва близо 25 000 затворници, сред които бременни жени, чужденци и осъдени на смърт, съобщи Асошиейтед прес. Кралят направи този традиционен
жест по случай десетата годишнина от възкачването си на трона.

Монархът даде амнистия на 24 865 затворници, сред които 517 бременни жени или майки с деца, 659 чужденци и 32-ма осъдени
на смърт, съобщи БТА.

Повечето щастливци получиха свободата си, но някои трябваше да се задоволят с намаляване на присъдите си. Осъдените на смърт се спасиха от екзекуция, а присъдите им бяха намалени до доживотен затвор. Мохамед Шести дари амнистия "въз основа на принципите и морално-етичните ценности на Мароко", заяви министерството на правосъдието.

Кралят използва случая и за да направи разместване в кабинета. Той назначи писателя и философ Бенсалем Химих за министър на културата на мястото на бившата актриса Саадия Критеф, която има здравословни проблеми.

# 97
Белче-много интересно е това за амнистията...
В Алжир се говори сега ,че певецът Чеб мами ще отиде там да излежава присъдата си...След някой друг месец се очаква и Бутефлика да направи подобна амнистия и да го освободи.така  чух че говорят...
Другото не ми се коментира.Уча се от грешките си -това е!
Ще си преправя даже и профила на-Наивница на Средна възраст!
но недоволството И ОТ двете страни си го преносохме на ЛИЧНИ-да видим дали ще се отреагира възвръщаемо, така бързо и адекватно,както се хапе ,напада и иронизира !

Шеки-разбрах преди малко какво и е на Елиза.Значи тя се е обринала цялата в пъпки.големи...те се пукат и от тях изтича някаква жълта течност.Просто ,като видях и снимката-чаршафчето под нея е цялото мокро...Кръвната картина е добра,има лека температура...Възможно ли е да е от трудното раждане?от това ,че водата беше почти изтекла....Аз мисля че е от майчината кърма-непоносимост...Факт е че една седмица е там-приема антибиотик...а ефекта е никакъв....Аз за пръв път виждам такова нещо.Стреснах се даже!

# 98
Дала     изпрати ми    сметката си   ,може и  чрез трето лице  

от тук не мога ,но ще    помоля родителите ми    Кога не знам  но ще се постараят  Peace

нека другаря да пресметне всички разходи  рецепта,бакшиш,транспорт  

# 99
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ Hug
Кой тука се шегува със кака си Делта, че съм лепнала баклави по дупетоооооо Joy
Не баклави беееееййй, кебепи, кебапиииииии.
ПАУЛИНЧЕЕЕЕЙ-абе следурче, стига се коси бе момиченце. Я виж дарове праща на тейко ти. Всичко ще е ОК, ВСИЧКООО. Знаеш ли от кога се точа да стана форумска шаферка беййййй. Hug
ШАКЕРЧЕ- муцка ние със БаткУтУ се опознавахме във движение Ич нямахме време да се опознаем. Знаеш какъв е бате нали Wink Направо се взехме на магия. Просто мактуб както се казва и се водим вече 28 . Преди това нямахме време и да се гаджосаме. Как е Линка Балеринка. Как я карате на почивката?
БЕЛЧЕЕЕЕЕ Hug
ЛИНЧОК Hugзначи ме послуша и купи красивата писалка-браво!!!
Муцке, Господ да е със тебе. Ние всички ти пожелаваме тука-Късмет но моля те усетиш ли нещо кажи- Беж краченца да бягаме.
МИНЧЕЕЙЙ Hug Късмет ти пожелавам и аз Hug
ДАЛЧЕ- какво става със това бебенце бе newsm78 Стресна ме......
Олеее очите ми се затварят, не съм спала както трябва снощи като пътувахме а и днеска като пристигнах не спах. Кой знае какви глупости съм натворила.
И за всички които не съм споменала Hug

# 100
Дала, истински ви съчуствам за това,което се случва на бебенцето ви.....Мислете позитивно...Хубаво е,че майка ти заминава,ако не за друго ,поне за кураж на снаха ти...Дано всичките неприятности останат само лош спомен!! Praynig

Делтичка,макар и изморена звучиш чудесно  bouquetЛичи си,че си заредила батериите HugА бе ти с тая Турция така ме зариби,че май ще отложим Марокото за по- нататък newsm78

Паулинка,някой по -напред попита,но не видях да си отговорила,та да попитам и аз... не е ли възможно да се пренесеш при младежа и да си поживеете заедно ,да видите кое,що ... Навремето,преди да се омъжа, и аз имах една такава любов от разстояние,то бяха влакове,то бяха автобуси,автостоп, все по пътищата бях....цели 5  години...а и тогава имаше жителства,не беше лесно да заживееш току така в друг град Whistling А и аз не бях като теб, много смотана бях....седях си вкъщи и не излизах много,много...та в един прекрасен ден осъзнах,че то май нищо няма да стане... уж се обичаме,уж луд по мен ,а пък аз бях тая дето се лашкаше по пътищата,той много рядко идваше...все зает май беше... и така теглих чертата Stop А после мойто момче като се запознахме макар че ни деляха 2000км идваше на всеки 2 седмици...хващаше самолета в неделя и в сряда айде обратно....докато не заборчя доста сериозно и каза, Баста ,аз да не съм милионер ....искам те... женим се Mr. Green Искам да кажа,че вие все пак сте в БГ, не би трябвало  да е съвсем невъзможно да сте заедно ,а пък ако не си паснете здраве да е Peace 

Шаки,ти с това море ми напомни едно време като ходихме с наште за 2 седмици на Сл.бряг и като хванеха едни дъждове,едно чудо, а ние по бански,отгоре с якета и седим и чакаме да се покаже сл.лъч и юрууууш на плажа JoyХубаво беше Heart Eyes

# 101
Здравейте Hug
Дала,мила искрено съчуствам и на теб и на брат ти.Знам какво е да виждаш,че детенцето не е добре и да няма какво да направиш.Но за сметка на това малките бебета,макар и крехки,са много издръжливи.Не се притеснявай сигурна съм,че скоро ще е по-добре.Желя на малката Елизабет бързо оздравяване  Hug Praynig Praynig Praynig Hug
Делтааа,върна ли се бе душата,презареди ли батериите? HugРадвам се,че си изкарала хубаво,а ако даде Господ скоро и кафенце ще пием Party

# 102
Далка горкото бебенце обаче Лина е права те са костеливи орехчета стискам палци  Praynig да се оправи.
Лина не остана!!! Накупи ли всичко необходимо за там. Чакам с нетърпение като се върнеш да разказваш(като не ме вземаш отзаде на прахосмукачката за Египет)  Hug Дано всичко мине добре.

Шаки сигурно с принцесата сте почернели и отпочинали(доколкото може да се почине с дете но друго си е смяната на обстановката).
Паулинка разбирам те мила защото човек който е в твоето положение може най-добре да те разбере, но поне имаш възможност да си с него от време на време. Само времето ще покаже какво ще стане, но щом иска да се запознае с баща ти значи има сериозни намерения.
Делтичка добре дошла у дома!!! Сега вече чакаме снимки и среща на родна територия.
На всички много  Hug и лека нощ.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 23:50 от nikito71

# 103

Шаки,ти с това море ми напомни едно време като ходихме с наште за 2 седмици на Сл.бряг и като хванеха едни дъждове,едно чудо, а ние по бански,отгоре с якета и седим и чакаме да се покаже сл.лъч и юрууууш на плажа JoyХубаво беше Heart Eyes

Стига бе ,разсмя ме ,хахахахах ,ама така сме само чакаме малко да се подаде слънцето и хоп слагаме банските и се опъваме по шезлонгите  Joy hahaha

Далка, може да е някаква бактериална инфекция от рода на стрептокиките ,ако майката е била с такава  и не ,че не е нямало достатъчно води ,но ако са били замърсени,въобЩе толкова много фактори могат да бъдат ,че само можем да гадаем  .Щом е в болницата  д-рите си знаят работата ,не разбрах каква е диагнозата ?Викаш пъпките са по цялото тяло ,бебешкото акне се изразява само по лицето  newsm78,може и от антибиотика да е  ,нека докторите да кажат  newsm78 ,все пак те правят изследвания на бебето .Да се оправя бързо малката Лиза  Praynig Hug

Айде и аз да си похленча малко  Laughing,принцесата е станала непоносима ,май и никнат 2 рите кътници ужасссс просто ,по цял ден е крива ,мън ,мън ,едва се изтрайваме ,ниЩо доброволно не можем да направим ,нито миене ,нито обличане ,нито сменяне на памперс ,с часове уговорки и това адски ме изморява ,накрая на деня съм гроги ,все едно съм копала и орала нивата .На всичкото отгоре вчера се поряза по крака и и го бях увила в бинт ,днес я беше страх да ходи и си държеше крака във въздуха и вика счупен  Laughing и не мърда и най-малката крачка беше проводена с писъци и ревове ,както и да е вече пак си ходи и тича както преди .Ама голяма глезла е станала то е ужас ,такива истерии настават ,направо вече с нетърпение чакам да ми кажат ,че Ще я вземат на прегардиен  Simple Smile,просто дано и там не вдигнат ръце от нея  Laughing.

# 104
  • T"A
Шакира, честит рожден ден   bouquet Бъди много, много щастлива!

Мъжът ми има братовчедка, която е сериозна конкуренция на твоята Лина  Laughing Тя обаче е на 3, сложила си е една възглавница в леглото на родителите си и идва в 3 през нощта и започва да вика истерично "Докоснала си ми възглавницата, докоснала си ми възглавницата"  Crazy Стигало се е до там, че баща и се изнася в хола да спи, а тя ляга до майка си... Милите са се побъркали с нея, а жената сега е бременна с втора принцеса, не знам как ще се справят, но първата е страшен характер...

Общи условия

Активация на акаунт