Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
Защо никой не е застрахован?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Мненията на форума относно пътуването на Лина са разнообразни. Някои изразяват загриженост и предупреждават за рисковете, свързани с пътуване до непознато място, докато други подкрепят нейното решение и я насърчават да бъде внимателна. Има и такива, които я подкрепят напълно, като изразяват вяра в нейната способност да се грижи за себе си.
-
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
По време на дискусията за арабските връзки участниците представиха различни гледни точки, включително примери с деца и сватби. Един от тях беше за алжирско момиче, което пое всички разходи, отиде в Ливан и прекара незабравими дни със съпруга си, който все още беше женен. Този случай показва, че има изключения и при арабските жени по отношение на любовта.
-
Защо никой не е застрахован?
-
Какво очаквате да ви кажат неговите приятели и колеги?
-
Какви са мненията за арабите и връзките с тях?
.

представям си как се чувстват родителите и,след толкова чакане да се роди и толкова притеснения с водите... дано да се оправи бързо!!!
.Ако си решила и ти да се заяждаш с мене ,заповядай на лични . Като се изсипете всички от арабската тема с гениалните съвети и идеи ,просто сте невероятни ,свалям ви шапка
.

Стресна ме......
А и аз не бях като теб, много смотана бях....седях си вкъщи и не излизах много,много...та в един прекрасен ден осъзнах,че то май нищо няма да стане... уж се обичаме,уж луд по мен ,а пък аз бях тая дето се лашкаше по пътищата,той много рядко идваше...все зает май беше... и така теглих чертата
А после мойто момче като се запознахме макар че ни деляха 2000км идваше на всеки 2 седмици...хващаше самолета в неделя и в сряда айде обратно....докато не заборчя доста сериозно и каза, Баста ,аз да не съм милионер ....искам те... женим се

Стигало се е до там, че баща и се изнася в хола да спи, а тя ляга до майка си... Милите са се побъркали с нея, а жената сега е бременна с втора принцеса, не знам как ще се справят, но първата е страшен характер...