Математически турнири 2

• 60 811
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • София и там където не се пуши
Това е списъка на явилите се в СМГ. Не видях нито едно дете от другата сграда, които са държали в 107-мо. 

# 196
# 197
От колко до колко часа  точно е състезанието утре Embarassed

от 11 до 12.30, но дали ще се състои? newsm78
  bouquetБлагодаря!
Ще звъня все пак на г-на и аз да питам същото.

# 198
Информацията ми е, че утре турнир ще има. Дали ще има грипна ваканция от понеделник, щяло да стане ясно по-късно следобед.
ana,   bouquet , за линка с класирането.

# 199
Говорих с организаторите на състезанието в СМГ.
Класирането не е окончателно. Работните листи са предадени за още една проверка. Крайното класиране ще бъде публикувано на сайта на СМГ.

# 200
  • София
Това е списъка на явилите се в СМГ. Не видях нито едно дете от другата сграда, които са държали в 107-мо. 
Да, така е. Няма ги... И изобщо ще се качват ли някъде? Странно ми е на половината деца да ги има, на другите - не.

# 201
http://www.math.bas.bg/ch/
Ей тука очаквам да излязат някакви окончателни и обобщени резултати за цяла БГ. Не знам какво толкова бавят тия резултатите, при положение че проверката се прави със шаблон?!

# 202
http://www.math.bas.bg/ch/
Ей тука очаквам да излязат някакви окончателни и обобщени резултати за цяла БГ. Не знам какво толкова бавят тия резултатите, при положение че проверката се прави със шаблон?!
   Националното класиране на " Иван Салабашев" миналата година излезе два месеца след провеждането на състезанието.  Mr. Green

# 203
Класирането за Софийския математически турнир  миналата година (25.10.08) излезе на станицата на Районния инспекторат на 7.11.08г. (така пише на сайта. Според мен мина повече време, но може и да съм била нетърпелива).

# 204
  • София
От регионалния инспекторат по образованието ми отговориха, че турнира не се отменя   bouquet

# 205
  • София
Откъде мога да разбера в кои училища ще се проведе състезанието утре?  newsm78
По-миналата седмица дъщеря ми се е записала, а учтителката по математика е казала, че ако не се съберат достатъчно желаещи ще бъдат насочени към друго училище. Проблемът е, че тази седмица бяха в грипна ваканция и нямам актуална информация каква е организацията.
Утре съм решила да отидем по-рано и се надявам да има съобщение по темата, защото едва ли някой ще вдигне телефоните на РИО.

# 206
По-миналата седмица дъщеря ми се е записала, а учтителката по математика е казала, че ако не се съберат достатъчно желаещи ще бъдат насочени към друго училище.

По-добре потърси телефона на учителката и разбери от нея. Иначе знам, че в 107 ОУ ще има състезание и понякога там се явяват и деца от други училища. Успех на дъщеря ти!

# 207
Откъде мога да разбера в кои училища ще се проведе състезанието утре?  newsm78
По-миналата седмица дъщеря ми се е записала, а учтителката по математика е казала, че ако не се съберат достатъчно желаещи ще бъдат насочени към друго училище. Проблемът е, че тази седмица бяха в грипна ваканция и нямам актуална информация каква е организацията.
Утре съм решила да отидем по-рано и се надявам да има съобщение по темата, защото едва ли някой ще вдигне телефоните на РИО.

В 41-во със сигурност ще се провежда.

# 208
  • София
Видяхме си резултата от "Черноризеца" Joy
доволни сме  newsm44
Ура- ура-ура Smile

# 209
  • София и там където не се пуши
Да, в 41-во казаха на родителите, че ще се проведе. Би трябвало навсякъде да започне в 10 ч. Успех на децата.   bouquet

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 09:24 от (х) Dorothy

Общи условия

Активация на акаунт