Математически турнири 2

• 60 805
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, в 41-во казаха на родителите, че ще се проведе. Заемане на местата в 9.30. Би трябвало навсякъде да започне в 10 ч. Успех на децата.   bouquet
защо моето инфо е, че състезанието започва от 11, а местата се заемат в 10.30 newsm78

# 211
  • София и там където не се пуши
Лекси, извинявам се - моето няма да участвува, това чух, но сигурно греша - изтривам си поста с часа.  Embarassed

# 212
Да, в 41-во казаха на родителите, че ще се проведе. Заемане на местата в 9.30. Би трябвало навсякъде да започне в 10 ч. Успех на децата. 

Не е вярно.В СМГ СМТ започва в 10.30 ч.
Следвайте инструкциите на училищата.Явно навсякъде е различно.

dimma, Честито!  bouquet

# 213
http://www.math.bas.bg/ch/2009/sf04.htm
Тука само аз ли виждам нещо сбъркато в точкуването и класирането в челото?!

# 214
Сигурно са имали предвид 139. 

# 215
Сигурно са имали предвид 139. 

139 точки са математически невъзможни ... 140т. при 20 верни отговора, 136т. при 19 верни и 1 неотговорен въпрос, 133т. при 19 верни и един грешно отговорен въпрос ...

# 216
И на 9-ти  клас има такава грешка. Може би децата са си с толкова точки, но са отразени неправилно.

Нали знаете, че е имало опция да не се публикуват резултати. Моят е посочил такава опция и ми обяснява, че - Няма да го обсъждат по БГ мама  Joy

# 217
Ура! Най- накрая публикуваха резултатите от Черноризеца и за нас. Четвърто място- варваринът е много доволен!
Аз лично съм бясна на организаторите- е, няма толкова туткав народ!   #2gunfire Не знаех, че ще е нужна почти седмица, за да проверят резултатите и да ги качат на сайта! Какт и да е, важното е, че индианеца се е представил добре.

Упс... малкото чудо поля клавиатурата с вода за енти път... Половината букви не излизат... сори...

# 218
Моят син ходи на състезанието СМТ днес от 11ч. в 4 ОУ-Дружба.
 От 13 задачи каза че е решил 11...
Били по-лесни от тези на "Черноризец Храбър" - ще видим резултатите после  Laughing

# 219
Ура! Най- накрая публикуваха резултатите от Черноризеца и за нас. Четвърто място- варваринът е много доволен!
Аз лично съм бясна на организаторите- е, няма толкова туткав народ!   #2gunfire Не знаех, че ще е нужна почти седмица, за да проверят резултатите и да ги качат на сайта! Какт и да е, важното е, че индианеца се е представил добре.

Упс... малкото чудо поля клавиатурата с вода за енти път... Половината букви не излизат... сори...

Резултатите ги проверяват много бързо, проблема е кой син/внук да бъде бутнат по партийна линия напред .... мислех, че тези неща са останали в 90-те ... но ...последните дни проверих едно друго и вече мисля по друг начин.

# 220

Резултатите ги проверяват много бързо, проблема е кой син/внук да бъде бутнат по партийна линия напред .... мислех, че тези неща са останали в 90-те ... но ...последните дни проверих едно друго и вече мисля по друг начин.

Ей, намери се да се изкаже и някой фен на световната консирация. Чуден ми е мотивът да бутат напред синове и внуци. Това е просто някакво състезание, при това от по-маловажните. Нама никакъв келепир за победителите.

# 221
Били по-лесни от тези на "Черноризец Храбър" - ще видим резултатите после  Laughing
То предварително се знае, че СМТ е по-лесен от Черноризец Храбър.Така, че нищо ново под слънцето. Peace

Ей, намери се да се изкаже и някой фен на световната консирация. Чуден ми е мотивът да бутат напред синове и внуци. Това е просто някакво състезание, при това от по-маловажните. Нама никакъв келепир за победителите.

Ти пък???
Знаеш ли от кога се боря с тези, на които все "световната конспирация" им е виновна.
От скоро се боря и във форума.
Угодия няма.
На повечето все някой или нещо им е виновен-световната конспирация, свинският грип или нормативите по физическо възпитание.
Обаче аз ще продължавам да си пиша-до тогава, до когато има поне още един /една/ с моето мислене.

П.П. Сега очаквам да накацат русалки, андариелки и ленински съботници.
Ама се чудя с какво ще парадират и с какво по-точно ще се изкажат в тази тема???
Защото тук всичко е черно на бяло и празните приказки са излишни.

# 222
На повечето все някой или нещо им е виновен-световната конспирация, свинският грип или нормативите по физическо възпитание.
Обаче аз ще продължавам да си пиша-до тогава, до когато има поне още един /една/ с моето мислене.
Защото тук всичко е черно на бяло и празните приказки са излишни.
   Да бе, а ако не е гореизброеното, то я дългите ваканциии, я обявената грипна епидемия, я нещо друго ще им пречи. Wink
   Не знам дали се дължи на партийната линия или на световната конспирация, обаче има разлика между резултатите от ЧХ публикувани на регионално ниво и тези в официалната страница на турнира. Възможно ли е да има декласирани деца или просто става дума за някаква грешка? Разбрах, че имало опция да откажеш да ти оповестят резултата, но тя не засяга ли и двете равнища на класиране?

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 23:45 от Анонимен

# 223
dideva да има такава опция. Моят я е посочил - писах по-назад. Аз чух от друг родител за тази опция и като попитах, се оказа че са ни законсперирани резултатите  Joy

Това за бутането напред не го разбрах - Не вярвам, че може.

# 224
Разбрах, че имало опция да откажеш да ти оповестят резултата, но тя не засяга ли и двете равнища на класиране?

При вас нямаше ли такава опция?
Дъщеря  ми е  "декларирала" на ЧХ, че не иска резултата да бъде оповестен.
На въпроса ми защо?
Не знае.Малка е. Предполагам ,че се е притеснила от резултата.
Но като гледам фигурира и в сайта на СМГ и в класирането за София.

Общи условия

Активация на акаунт