Математически турнири 2

• 60 805
  • 762
  •   1
Отговори
# 240

Класирането за Софийския математически турнир  миналата година (25.10.08) излезе на станицата на Районния инспекторат на 7.11.08г. (така пише на сайта. Според мен мина повече време, но може и да съм била нетърпелива).
В сайта не успях да намеря нищо за турнира. Може ли по-точно инфо къде са били  и евентуално ще бъдат публикувани резултатите.
http://rio-sofia-grad.com/
В момента има някакъв проблем със сайта, още стоеше миналогодишното класиране.
Вдясно на страницата има бяло каре  с различни дисциплини . Като избереш: "Математка и ИТ". Обикновено там излизат резултатите.

# 241
  • София
Здравейте!
Някой дали би могъл да "качи" задачите за 6-ти клас от Черноризец-а и от СМТ? Благодаря предварително!

# 242
Били по-лесни от тези на "Черноризец Храбър" - ще видим резултатите после  Laughing
То предварително се знае, че СМТ е по-лесен от Черноризец Храбър.Така, че нищо ново под слънцето. Peace

Резултатите ги проверяват много бързо, проблема е кой син/внук да бъде бутнат по партийна линия напред .... мислех, че тези неща са останали в 90-те ... но ...последните дни проверих едно друго и вече мисля по друг начин.

Ей, намери се да се изкаже и някой фен на световната консирация. Чуден ми е мотивът да бутат напред синове и внуци. Това е просто някакво състезание, при това от по-маловажните. Нама никакъв келепир за победителите.

Ти пък???
Знаеш ли от кога се боря с тези, на които все "световната конспирация" им е виновна.
От скоро се боря и във форума.
Угодия няма.
На повечето все някой или нещо им е виновен-световната конспирация, свинският грип или нормативите по физическо възпитание.
Обаче аз ще продължавам да си пиша-до тогава, до когато има поне още един /една/ с моето мислене.

П.П. Сега очаквам да накацат русалки, андариелки и ленински съботници.
Ама се чудя с какво ще парадират и с какво по-точно ще се изкажат в тази тема???
Защото тук всичко е черно на бяло и празните приказки са излишни.

Не знам ФЕН ли съм на "световната конспирация" (не знам какво точно значи), но съм СВИДЕТЕЛ на родната шуробаджанащина.
СЛУЧАЙНИ грешки със НЕСЛУЧАЙНИ хора не стават. (На някой някога ексел да му е подреждал грешно клетки?)

Няма причина никой да "ни е виновен" защото класирането ни далеч надхвърли очакванията.

Хубавото е, че след няколко mail-а нещата са коригирани, поне тези, които видях. Лошото е, че няма гаранция, че това е всичко.

... с розови очила сигурно е по-весело .... щом така ви харесва.   bouquet

Не искам да ставам по-конкретен, така че ако искате можете да ме разтегнете на кръст.

# 243
Най-обичам след GV800 да се появи GV811.

Няма причина никой да "ни е виновен" защото класирането ни далеч надхвърли очакванията.
Хубавото е, че след няколко mail-а нещата са коригирани, поне тези, които видях. Лошото е, че няма гаранция, че това е всичко.
... с розови очила сигурно е по-весело .... щом така ви харесва.   bouquet
Не искам да ставам по-конкретен, така че ако искате можете да ме разтегнете на кръст.

Стана ми интересно.
Понеже явно си запознат с информацията кой е по-напред в класирането по "партийна линия" би ли я споделил с нас???

П.П. Грешки винаги стават и това е факт.

# 244
Бихте ли споделили мейл, на който да пиша, за класирането от Черноризец Храбър.
Аз се обаждах по телефона, обещаха да направят корекции, но не са направени.

# 245
(На някой някога ексел да му е подреждал грешно клетки?)

Не, ако нещата са направени правилно. Но ако си маркирал грешен ред и дадеш подреждане (от там надолу)  тогава един ред примерно може да остане извън подредбата и да се получи дискутирания случай дете с по-малко точки да е на първо място. Ако беше заговор щяха да му сменят и точките на детето, а не да го сложат начело с такова явно несъответствие.

# 246
GV811, нека детето си реши всички задачи без грешка пък да видим кой ще го изпревари по " партийна" линия. Wink
   Мен повече ме раздразни факта, че не са погледнали написаното преди да го качат в сайта. Естествено е, че стават грешки, но биваше някой да прегледа класирането( даже повече от веднъж) преди да го направят всеобщо достояние.
   И при нас са ставали подобни грешки, но и ние, родителите, имаме частица вина затова. Все искаме да изнесат резултатите, колкото се може по-бързо. Хората бързат и допускат грешки.  Laughing

# 247
Към майките на третокласници: Някой може ли да качи задачите от "Черноризец Храбър" за пропусналите турнира.
Предварително благодаря!

# 248
Здравейте! Може ли някой да каже, до края на годината колко математически състезания остават и на кои дати са? Благодаря!

# 249
Здравейте! Може ли някой да каже, до края на годината колко математически състезания остават и на кои дати са? Благодаря!
   Зависи за кой град става дума. Peace

# 250
   Зависи за кой град става дума. Peace
За София

# 251
Някой знае ли кога ще излязат резултатите от софийски математически турнир от миналата събота?

# 252
  • Sofia
Здравейте състезателни мамчета, smile3525
 може ли да ви помоля да ка4ите задачите за 8клас от СМТ и отговорите, ако не ви се занимава предварително благодаря!!!
Хубав и успешен ден!!

# 253
  • Sofia
И ние имаме проблем с точките. Ходих да видя рааботата , една задача са пропуснали да сметнат. Да ,грешки стават, важното е да бъдат поправени! Е, за сега не са  Confused!
M4 , не знам дали си намерила задачите, но ако не си - кажи. Имам ги само от СМТ, защото тези от Черноризеца една девойка от класа ги е приватизирала Crazy!

# 254
  • Sofia, Bulgaria
Оставащите състезания са тук: http://84.242.167.12/uploaded_files/kalendaren%20plan2010.pdf

Общи условия

Активация на акаунт