За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVIІ част

• 24 632
  • 473
  •   1
Отговори
# 450
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Дааа! esy, много ти благодаря!  bouquet

# 451
Загазих. Правя медени пастички по рецепта от сп.меню. обачееее....млечният крем, който е за намазване между двата блата стана супер рядък и не става за мазане, а за поливане. така няма да стане. в него има пр.мляко, захар, нишесте, масло и пудра захар. как да го сгъстя? ако разбия сладкарска сметана и ги смеся, дали ще стане?  Sad

# 452
Загазих. Правя медени пастички по рецепта от сп.меню. обачееее....млечният крем, който е за намазване между двата блата стана супер рядък и не става за мазане, а за поливане. така няма да стане. в него има пр.мляко, захар, нишесте, масло и пудра захар. как да го сгъстя? ако разбия сладкарска сметана и ги смеся, дали ще стане?  Sad

сложи още малко нишесте и масло

# 453
студено масло ли? и нишестето пак ли да го размивам в малко вода или директно?  newsm78

# 454
  • Разград
студено масло ли? и нишестето пак ли да го размивам в малко вода или директно?  newsm78

Размий с малко вода нишестето и прибави на тънка струя при непрекъснато бъркане,след това маслото.

# 455
Дааа! esy, много ти благодаря!  bouquet

Радвам се, че помогнах! Hug

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 17:22 от esy

# 456
Здравейте,
някъде из форума бях попадала на тема за сушене на плодове, но сега не мога да я намеря.
Търся информация специално за стафиди. Също така, ако някой знае и тема за запазване на плодовете и зеленчуците по-дълго свежи, ще съм много благодарна  Hug

# 457
Здравейте,
някъде из форума бях попадала на тема за сушене на плодове, но сега не мога да я намеря.
Търся информация специално за стафиди. Също така, ако някой знае и тема за запазване на плодовете и зеленчуците по-дълго свежи, ще съм много благодарна  Hug
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,825.msg32508.html - заповядай

# 458
Как да направя сок или сироп от дренки? Ще ми донесат една кофа и се чудя какво да ги правя?

# 459
  • Варна
Как да направя сок или сироп от дренки? Ще ми донесат една кофа и се чудя какво да ги правя?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128140

# 460
благодаря Hug

# 461
И аз благодаря  Hug
А някой да знае за начини за запазване на продуктите свежи за по-дълго време?

# 462
И аз благодаря  Hug
В хладилник. Simple Smile

# 463
пеп-4о,онова твое патладжанено ветрилце пробвала ли си да направиш и с тиквичка/за неядящите у нас патладжан ще е добър вариант Thinking/?

# 464
  • На брега на реката
И аз благодаря  Hug

Laughing Какви точно продукти ще пазим свежи ?

Общи условия

Активация на акаунт