За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVIІ част

• 24 632
  • 473
  •   1
Отговори
# 465
пеп-4о,онова твое патладжанено ветрилце пробвала ли си да направиш и с тиквичка/за неядящите у нас патладжан ще е добър вариант Thinking/?

ще стане със сигурност, но у нас тиквичките се ядат само пържени или на бюрек, никак другояче не признават.

# 466
И аз благодаря  Hug
А някой да знае за начини за запазване на продуктите свежи за по-дълго време?

Laughing Какви точно продукти ще пазим свежи ?

Mr. Green моркови, зеле, кромид, картофи, дини, домати, ябълки, круши и т.н.
Имам предвид подходящи условия за съхранение на продуктите най-дълго време свежи. Не да ги консервирам и замръзявам.
  bouquet

# 467
И по-горе ти писах ,че в хладилник не в камерата.
Лука и картофите не е необходимо да са в хладилник,но другите зеленчуци и плодове издържат доста в хладилник.

# 468
хладилника е ясен. Мен ме интересува да не е в хладилник  Mr. Green
Имам големи количества и искам да си ги запазя свежи  Simple Smile

# 469
хладилника е ясен. Мен ме интересува да не е в хладилник  Mr. Green
Имам големи количества и искам да си ги запазя свежи  Simple Smile
В мазе на хладно. Laughing

# 470
ако не ти ги изядат домашни любимци пък там  Wink
морковите могат да се съхраняват заровени в земя за дълго време свежи. Зелето също, с корена нагоре. Като го извадиш е свежо, естествено без горните листа. Картофите по същия начин.
Ябълките се съхраняват за дълго в найлонови торби, на които са направени отвори за въздух.

# 471
момичета, благодаря и аз. утре ще видя какво става.  newsm78

# 472
ако не ти ги изядат домашни любимци пък там  Wink
морковите могат да се съхраняват заровени в земя за дълго време свежи. Зелето също, с корена нагоре. Като го извадиш е свежо, естествено без горните листа. Картофите по същия начин.
Ябълките се съхраняват за дълго в найлонови торби, на които са направени отвори за въздух.

Благодаря   bouquet
Мисля, че съм попадала на подобна тема, но сега не мога да я открия. Може би беше зелената тема или някаква градинарска  newsm78

# 473

Общи условия

Активация на акаунт