Отговори
# 195
Здравейте,
хайде и аз да се преброя 100лв за Елфитка за две стаи писала съм причина за внасяне капаро от wоndertedy7

Фокси Аз също ползвам много дрешки и други неща от други бебета особено за първите 3 месеца една приятелка почти напълно ме беше оборудвала, но това за Маги Малеева и аз го гледах и също ми направи впечатление.Тя каза , че нито една дрешка и нито една играчка не е купила на децата си защото играчки не им трябвали (нали все пак те са създадени за да развиват различни сетива у детето ) Та това е странното  а не, че носи употребявани дрешки - всички го правят, поне в България  Peace Като си помисля с каква радост купувах първите и дрешки като бях бременна  Flutter не бих пропуснала този момент  Party

Миме как така непознат му е бил инжекция  Shocked къде , на улицата ли ?  #Crazy

# 196

Фокси Аз също ползвам много дрешки и други неща от други бебета особено за първите 3 месеца една приятелка почти напълно ме беше оборудвала, но това за Маги Малеева и аз го гледах и също ми направи впечатление.Тя каза , че нито една дрешка и нито една играчка не е купила на децата си защото играчки не им трябвали (нали все пак те са създадени за да развиват различни сетива у детето ) Та това е странното  а не, че носи употребявани дрешки - всички го правят, поне в България  Peace Като си помисля с каква радост купувах първите и дрешки като бях бременна  Flutter не бих пропуснала този момент  Party

Ааа,ама и аз съм една патка  ooooh! Днес за втори път го казвам..дали наистина не съм такава Thinking.. Не ги знаех тия подробности,честно казано,но въпреки това за дрешките  и някои други неща съм си казала каквото мисля...Аз също се кефя като купя нещо на бебоците,но в 90 % от случаите дрешките и други неща са или подарени от други бебета,или са от "народния МОЛ" Blush

Това за детенцето на Джуличка и аз го прочетох...Лелеее,колко ме е страх от разни такива изроди...Аз затова винаги гледам да не са сами навън бебетата...Най-малкото ме е страх,че ще ги открадне някоя циганка /те много се  кефят на близнаци..затова/.А това с инжекцията е направо...УЖАС!!! Настръхнах като го четох....

# 197
Фокси , въобще не съм имала впредвит че има нещо лошо в това детето ти да износва чужди дрехи.Ако така е прозвучало се извинявам Praynig .Аз  съм го обличала и в дрехи останали от мен и брат ми, а да не говорим за саковете с такива от племеника ми и от познати.
Предварително се извинявам за лиричното отклонение, което ще направя.
Ние също не можем да се похвалим с големи финансови възможности,  първите години когато се събрахме да живеем със съпруга ми изплащахме заем за да можем да създадем що годе прилично място за живеене на децата си, а когато решихме и да си създадем един Дамян ,се оказа че имам проблеми със забременяването и износването, та сега изплащаме значителна сума пари и за това. Но когато сутрин ме събуди гукане , когато чуя този така жадуван  през годините  детски смях, съм готова да живея и в колиба, да мета улици ако трябва но само и само да го имаме това дете.Ако някой ми беше казал , че един ден няма да смея да похарча и 20 лв.за чехли , защото първата ми мисъл ще е по- добре да ги дам за детето, нямаше да повярвам. Да това не е само в нашето семейство,знам  че всяка от вас се лишава от едно или друго в името на детето, но ми кажете могат ли всичките пари на света да се сравнят с усещането, да си майка .
С всеки изминат ден се убеждавам колко празен и безмислен е бил живота ми преди това, и ако само за това съм се родила, за да създам живот значи не е било напразно.

# 198
Ееех,Тонита,толкова хубаво си го написала!!!!!Все едно чета себе си...
И не,не си го обяснила неправилно,аз явно не съм те доразбрала..Както и да е.Изяснихме се /то не че имаше нещо за изясняване,де/

# 199
  • в сърцето на един мъж...
И аз от първите пратих капаро 50 лв. за срещата Confused

# 200
Честита половин годинка на Ева и Честит Рожден ден на Алекс ! Да са ви живи и здрави сладурчетата, Теди и Яна!

Аз също съм ползвала дрешки на приятелки, купувала съм и втора употреба, както и нови. Не изпитвам неудобство, не купувам парцали, естествено, така че на употребяваните дрешки рядко им личи, че са употребявани, а същевременно са по-оригинални и по-качествени от много от бг произведените. Но пък изобщо нищо да не купиш ново- нито дрешка, нито играчка за мен е прекалено.
Дидерончо, това от каква материя е? За есента ли е или за зимата?

Тони,   Hug така е. Това лято си купих само 1 блуза, но децата си не мога да ги лиша. Преди години разполагах с всичките си пари само за себе си и ходех на шопинг всеки сезон, ама не съм била по-щастлива. Децата разбират кога са обичани и искат обич, а не маркови дрешки. Но пък, честно казано, ще ми се да бяхме някоя нормална страна, в която да не си броиш стотинките, когато решиш да имаш дете. Аз, например, с удоволствие бих имала 3-4, но нямаме финансовата възможност. Наскоро с мъжо точно това си говорихме- парите в момента биха ни стигнали за добър живот за двама, що-годе добър за трима. Второто дете е малко лукс. Но пък пари се печелят и харчат, да са ми живи и здрави дечицата, не бих могла да си представя живота си без тях!  Heart Eyes

# 201
  • в гората
Ей момичета аз съм в шок,днес на Джуличка(така и е ника)сигурно сте я срешали тя е редовна,някакъв изрод е забил в крачето на средното и дете= инжекция с неизяснен до сега състав Shockedужас дано да не е нещо страшно има тема в майки бъдещи и настоящи.

#Crazy #2gunfire Нямам думи , но определено утре няма да идвам до София.Бях се разбрала сутринта да се видя с Марая, но нещо ме хвана шубето след тази новина  ooooh!Карбо, ще може ли да ми вземеш гелчето  Blush, моля  Praynig?До теб ще ми е по-лесно да отскокна тези дни.
 Да се похваля днес си уших слинг, утре ще го пробвам и ще направя снимки. Peace

Честит Рожден Ден на батко Алекс!Яна да ти е жив и здрав!!!
 Честита месечинка на Ева!Кой е като нея всеки месец с торта  Mr. Green, при това какваа  Crazy.

# 202
  • София
Добро ранно утро от мен, аз съм се спекла, че днес са изледванията на дребния и ако всичко е наред утре е операцията на пръстчето, да стискате много палци, а не пиша тези дни, че татито ни вече е в майчинство и ми е окупирал нет-а вкъщи, как ще се справяме не знам, купихме си кабели, имаме суитч, обаче не знам как да направя, така че и двата комп-а да имат нет с едно и също IP, трябва да питам и то става дълга и широка и не ми е до това сега...Мими, мерси, че си се сетила за мен, душко, ето един ферман от мен  Hug
Инче, Наде, аз писах на Инчето ЛС, ама гледам и други се притесняват за Деси, тя е в Испания и ще се върне седмица преди срещата, затова не пише.
За това с инжекцията, много кофти, аз скоро чух по радиото за такива случаи, дано само не се срещаме с такива побъркани хора  Praynig, лошото е, че не го правят за пари както преди време имаше такъв случай с едно момиче, между другото единият от извършителите се оказа мой съученик от 1ви до 7ми клас  Crazy, та лошото е, че го правят, защото са луди и няма как да предвидиш какво наистина има вътре, брррр...
Мъжът ми преведе пари от СИ Банк в четвъртък. Аз писах на Елфи още вчера, ама да се отчета и тука, че гледам преброяване има  Wink
Ами за това се сетих сега, ако има нещо довечера и имам достъп до нет-а, ще пиша пак Simple Smile

# 203
Добро утро. Днес правим 6 м.,да ви почерпим с една виртуална торта

# 204
Честита месечинка - половин годинка на празнуващите днес бебоци  Hug
Иве, всичко ще е наред, стискаме много силно палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Абе, какви са тези изроди, как може да бият инжекции ей така на улицата  #2gunfire лелеле, дано на детенцето да му няма нищо  Praynig

Ние днес сме на линия от 5 ч  Shocked - май влезнахме пак в серия, будим се по 3-4 пъти вечер да хапваме, още толкова, за да го обърна от корем по гръб, защото се е заклещил по ширина на леглото,  заспиваме ама се будим като го прехвърля в леглото,  явно пак започна периода  Sad

# 205
Добро ви утро!!! Честити месечинки на порасналите ни деца!!! Whistling    bouquet

Гери сигурно ви почва пак някой зъб Tired Дано Гошко се кротне Peace
iva_angel, ние също стискаме палци за малкият! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Хайде на закуска/ закачка за тези, които сме все още "кравички" hahaha

# 206
Добро утро!

Гледам рано събудените пак сме тук.  Mr. Green

# 207
Добро утро!
Благодаря за закуската! Имам нужда от нея!   bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи, здрави и да растат щастливи!

Иве, стискаме палци за Стаси!  Flowers Four Leaf Clover

Ламтурниче, не мога да ти кажа със сигурност, но по това, което виждам ми изглежда памучно с подплата и е по скоро за есента и пролетта!  newsm78  Аз го поръчах по-голям размер, за да го носи март, април, та и следващата есен! Но нека кажат по-компетентните от мен!  Hug

# 208
  • София
момичета, аз отпадам за днешната среща Sad
Много ме боли зъба /по точно кожата зад зъба/, а и е започнала да ми се надува бузата Sad
Будна съм от 100 часа и не мога място да си намеря... Как ще се гледаме с малката днес не знам  Rolling Eyes

# 209
Aййй Карбо, ужасно, няма ли кой да те отмени, за да идеш на зъболекар?Дано бързо да ти мине!
Иве, и от нас стиснати палци за Стаси fingerscrossed
Диде, така е, якенцето е памучно, за пролетта ще е ОК

Общи условия

Активация на акаунт