106 в УСА

• 17 202
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Момичета имам спешен въпрос-тъй като ще пращам тия дни колет до Бг,а днес приятелката ми ме помоли ако има някакви ефикасни капки за колики на бебета- бихте ли препоръчали нещо без рецепта, което мога да купя(ако сте ползвали или сте чували за някоя марка добри отзиви)....  bouquet

# 196
Мики чувала съм за MYLICON ,но не съм ги ползвала.Моите деца нямаха колики или поне не са плакали. Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 23:14 от Pety

# 197
Мерси Pety за бързия отговор....момичета приемам и други препоръки.Накрая ще купя 2-3 вида пък, което стане.ще питам и в аптеката да ми препоръчат де... Grinning

# 198
Мики, ние ползвахме Mylicon, но не бих казала, че бяха ефикасни.

# 199
  • САЩ
И ние сме ги ползвали тия Milycon но не бих казала че действат. Така както не е напълно доказано че бебетата наистина имат колики, така не е доказано че капките действат. Май повече се дават за успокоение на родителите че "правят нещо" да успокоят бебето.  Wink

# 200
Мики, и аз знам за Миликон, а ако отидеш в място като Whole Foods, ще видиш един куп други.  Коликите (каквото и да е това не добре дефинирано състояние) са на нервна основа според по-новите теории. Затова и аз мисля, че работят по-добре на родителите отколото на децата Simple Smile

# 201
  • Spain
Момичета имам спешен въпрос-тъй като ще пращам тия дни колет до Бг,а днес приятелката ми ме помоли ако има някакви ефикасни капки за колики на бебета- бихте ли препоръчали нещо без рецепта, което мога да купя(ако сте ползвали или сте чували за някоя марка добри отзиви)....  bouquet

извинявам се 4е съвети Ще давам , нали днес ви се " намъкнах " в темата , но не мога да разбера за какво са и на приятелката ти ,  в БГ  има сабсимплекс (май са френски) и са мнооооого ефикасни .. при нас в Испания не намерих такива като тях

# 202
  • Boston, MA
И аз съм от невярващите в коликите и капките, при нас помагаше повиване на ръце и гушкане и кърмене. Май съм ползвала Майликон, не мисля, че помагаха.

В Whole Foods има разни хомеопатии, но не знам в детайли.

# 203
Мерси за отговорите...аз сега гледах в аптеката-има някаква Colic Ease Gripe Water, което е хомеопатично на билкова основа.Нямам представа колко е добро, но май нещо такова ще взема, че за него не трябва рецепта.Иначе тя приятелката ми съм сигурна, че прави всичко, което са и казали и е изчела.Купила е и тези, които има на пазара в Бг, но явно нищо не помага.Та явно ще пратя каквото намеря пък тя ще си реши...дано помогне.Първо детенце и е и си го гледа тя, кърми,носят се , повиват се,абе май всичко са пробвали до сега, та ще видим...дано нещо помогне...мерси за бързите отговори   bouquet

P.S.А тези Mylicon между другото с рецепта ли се купуват, че ги нямаше в нашата аптека....къде да ги търся?

# 204
  • Boston, MA
Без рецепта са, Мики, не гледай при лекарствата, а при бебешките неща.

# 205
  • WA, USA
Mylicon ги има и в БГ и май са тези Сабсимплекс, но знам че са със същият състав, но с различно име. Ние също не сме имали колики, не мога да ти дам препоръки.

# 206
BG аналогът на Майликон е бебешкия Еспумизан, и двете са с активна съставка- симетикон.
На моето Вики пък определено и помагаше Майликон и разнасяне в СЛИНГ... Няколко вида хомеокапки- Gripe Water и едни на Gentle Naturals изобщо не спасяваха положението...
Обаче хомеокапките за зъби на Gentle Naturals ги препоръчвам с 2 ръце.
Мики, дано ти бях от полза Wink...

# 207
В Whole Foods има различни видове и са ефикасни, за жалост имената съм забравила, но ще те консултират добре в магазина.
И аз се намъкнах в темата.
Здравейте момичета и от мен!

# 208
Здравейте, момичета, извинявам се че нахлувам така и направо с въпроси, обаче ми е необходима информация!

Та, един познат иска да кандидатства за работа в САЩ и трябва да напише СV, обаче не е наясно как трябва да го напише-питанката ми е-на какво да съдържа  като информация, някакви по специфични изисквания има ли относно СV-то ?
И последно-държат ли работодателите там на препоръки и стажа на този, който кандидатства за работата?

Предварително ви благодаря, на всички отзовали се   bouquet

# 209
Silrai, прати ми на лични един е-мейл! На него CV или резюме му трябва? Защото аз досега не съм чула някой да кандидатства със CV, обикноено искат резюмета. Ако искат резюме ще ти пратя един е-мейл, който ще ти помогне да се ориентираш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт