Системен побой

• 7 147
  • 125
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Няма абсолютно никакво значение защо я бие  Naughty На мен не ми е известна уважителна причина.
Ерика , с бан няма какво да постигнеш. Ако нещата не са много сериозни при тях, можеш да й кажеш на малката, че въпросният пребива жените си като кучета и това ще е достатъчно. Ако обаче има вече нещо и тя му каже, може да си го отнесе майката  ooooh!

# 31
Erica, каквото и да правиш, имай едно наум, че след време нещата могат да се обърнат срещу теб без да имаш вина. Преди доста години моя приятелка се е опитавала да помогне със съвети на нейна приятелка, която не познавам. Момичето е имало проблеми с приятеля си, но не е имало побоища, а само жестоки караници и ревност - след поредната караница тя го напуска и след време приятелят й идва при моята приятелка, наръгва я с нож и се опитва да я убие, защото ги е "била разделила". Крайният резултат е - приятелката ми в болница с опасност за живота, а нейната приятелка се събира да живее отново с приятеля си  Shocked
Дано успееш да я убедиш да се свърже с Анимус, но не знам дали е добре да се намесваш по-сериозно, първо защото не сте близки и второ, защото нещата могат да станат по-зле. Докато тя самата не реши да си помогне, ти не можеш да направиш почти нищо.

# 32
Ерика,телефона ,който дадох горе може да ползваш и ти..Аз така щях да постъпя с малтретираното момиче,но отстъпих пред настойчивите й молби..Беше ми обещала сама да се обади.М/у другото действай бързо-аз загубих координатите на момичето,не влиза в скайп и досега ме яде съвестта какво ли се й е случило.Разбирам те напълно.
П.С. Също я бях поканила у нас,но тя живее в малък град  далече е и ми обясни,че не биха я пуснали сама,защото била "воняла"-думи на родителите й.. ooooh!

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 22:32 от elica676

# 33
Да, правилно. Не се намесвай пряко. Ако знаеш къде живее и имаш нейни снимки както е посиняна, по добре подай само сигнал. До соц. по местонахождение, полиция и други служби които се занимават с това. Те от там на татък си знаят работата.

# 34
  • out of space

Ерика, ако проблема за тормоза е в пиклата, и тя е тук във форума, е нещо различно (в този случай всички можем да помогнем). Само кажи коя е.Но мисля, че това няма да оправдае насилието, нито пък поставяйки бан и на двамата.
Пиклата , че ще я скрием в миша дупка , то ясно. Но, вари го , печи го ,той си остава насилник. Тя сама трябва да достигне до извода да се махне от него.

Не е!

# 35
Намерих кой е кретена и намерих коя е любовницата
После? Идеи?
1. Разговаряла си с битата жена, изложила си и гледната си точка- тя иска от теб друго: да имаш едва ли не магическа пръчка и да върнеш нещата в хубавото старо време...Не вдява къде точно и е проблема и си мисли, че ако не е малката, няма да е някоя друга...Съветвам те повече да не се месиш, за да не стане така, че да бъдеш обвинена после за погрешни действия и че си "съспипала всичко"- щом жената не вдява, че единственият виновен е мъжът и, значи лесно ще реши, че и твоята намеса е виновна за разпада на семейството й...
 2. Намерила си профилите на мъжа и "малката"- няма абсолютно никакъв смисъл да се намесваш там, това вече са абсолютно необвързани с теб хора и биха могли да ти направят проблем за намеса в личният им живот...
 Най-разумното, което можеш да направиш за приятелката си, е да се опитваш да и покажеш, че ИМА И ДРУГ ЖИВОТ! Свържи я с хора, които са минали през подобно нещо, но са осъзнали грешката си да се залъгват, че друг път за тях, освен да търпят, няма...
 И искам да допълня- стига с тези "Анимус", опирала съм до тях, всичко там е платено( и освен това ужасно скъпо!), безплатно е само дърдоренето по телефона им тип "тел на доверието"- в случая и да се обади пребитата жена, само ще я оставят да си сподели болката, и това е...

# 36

Ерика, ако проблема за тормоза е в пиклата, и тя е тук във форума, е нещо различно (в този случай всички можем да помогнем). Само кажи коя е.Но мисля, че това няма да оправдае насилието, нито пък поставяйки бан и на двамата.
Пиклата , че ще я скрием в миша дупка , то ясно. Но, вари го , печи го ,той си остава насилник. Тя сама трябва да достигне до извода да се махне от него.

Не е!
[/quote]

Е как не е newsm78. Нали питаш дали да и поставиш бан. Или може би в момента не е.? А той?

# 37
Erica не знам дали си видяла тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226355.0 има много информация, може да е полезна

# 38
  • out of space
Erica, каквото и да правиш, имай едно наум, че след време нещата могат да се обърнат срещу теб без да имаш вина.

Не ми дреме кой, как и защо се обръща с/у мен, боят на жена е нещо изключително низко за мен!  #Cussing out

# 39
Erica, каквото и да правиш, имай едно наум, че след време нещата могат да се обърнат срещу теб без да имаш вина.

Не ми дреме кой, как и защо се обръща с/у мен, боят на жена е нещо изключително низко за мен!  #Cussing out

Става дума за това, че въпросната бита жена може да се обърне срещу теб, не схващаш ли???

# 40
  • out of space
От Олимия и Еди си извадих някакви изводи  Whistling

# 41
То на село ...деца , бои и сурови дърва за печката .... да  не мислят за глупости , друго нема  (според мъжете им ) , сори ма е така и аз имам позната която търпи подобни неща  , и тя не знае защо  го прави , но наистина е така ....не вярвах докато не я видях (обезобразена ) , ма няма избор  ooooh!така ми казва newsm78  не мога да го проумея ....явно аз съм тъпа  #Crazy

# 42
  • София
То на село ...деца , бои и сурови дърва за печката .... да  не мислят за глупости , друго нема  (според мъжете им ) , сори ма е така и аз имам позната която търпи подобни неща  , и тя не знае защо  го прави , но наистина е така ....не вярвах докато не я видях (обезобразена ) , ма няма избор  ooooh!така ми казва newsm78  не мога да го проумея ....явно аз съм тъпа  #Crazy
Joy
Ми така си е- Ерика, това е решението- квартира в София да се пооблагородят хорицата малко  Crossing Arms

# 43
Цитат
аз съм тъпаanisavd....явно  
- не не си тъпа. Просто такива жени много трудно могат да се отделят от такава обстановка. Вътрешно в тях е натрупан страх, който те самите не могат да преодолеят. Към такива хора човек е необходимо да се отнася с голямо търпение. Много често съзряването на един такъв проблем и изхода от него , може и да коства 1, 2 или бог знае колко време. Процеса на това съзряване е много бавен. Той идва с времето, бавно, малко по малко, с разбиране, повече внимание към такива хора, повдигане малко повече на тяхното самочувствие и его, защото от действията на ответното лице, тези неща вътрешно в тях са тотално смачкани.Зависимостта им от насилника е прекомерна.

# 44

Става дума за това, че въпросната бита жена може да се обърне срещу теб, не схващаш ли???
Точно това имам предвид!

Общи условия

Активация на акаунт