ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 501
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 765
Момичета  Hug Hug Hug

Това, което сте преживелииии то е толкова гнусно ... казвам, защото аз в 7-ми клас станах жертва на блудство и то от най-уважавания учител в училище - още настръхвам като си мисля, но тогава времената бяха други ... не бих искала да ви досаждам с моя случай, но наистина от където човек най-малко очаква - от там идват проблеми.

# 766
  • Бургас
Боже, момичета, направо не знам какво да кажа!  Cry Явно изродите са навсякъде около нас. А като си помисля, че в някои страни само за един поглед и намек лежат с години в затворите. И далеч не визирам само ислямските страни. Просто ние тук живеем явно в пълна анархия, за да такива боклуци си позволяват да тормозят децата и подрастващите.  Cry
Понякога си мисля, че саморазправата е единствения начин за възмездие, а как ми се иска да греша и положението да се промени.

# 767
Момичета  Hug Hug Hug

Това, което сте преживелииии то е толкова гнусно ... казвам, защото аз в 7-ми клас станах жертва на блудство и то от най-уважавания учител в училище - още настръхвам като си мисля, но тогава времената бяха други ... не бих искала да ви досаждам с моя случай, но наистина от където човек най-малко очаква - от там идват проблеми.
Това, което на мен ми се случи е нищо. От гледна точка на сегашните си години си мисля, че може би е бил безобиден младежки порив от негова страна, но тогава- на 7 години нещата изглеждат съвсем различно, това на практика се оказа първата ми целувка, не само непредвидена, но и отвратителна. Представям си как се чувстваш ти, детето на Джуличка и други деца-жертви на по- сериозни престъпления...  Hug

# 768
  • София
Това, което на мен ми се случи е нищо. От гледна точка на сегашните си години си мисля, че може би е бил безобиден младежки порив от негова страна, но тогава- на 7 години нещата изглеждат съвсем различно, това на практика се оказа първата ми целувка, не само непредвидена, но и отвратителна. Представям си как се чувстваш ти, детето на Джуличка и други деца-жертви на по- сериозни престъпления...  Hug
да, бе, смотанякът гаден, какъв порив, става въпрос за 7год. дете!, не 17 годишна полугола тинейджърка! #2gunfire #2gunfire

Много ми е мъчно, че сте преживяли такива неща и то в такава ранна възраст. Cry  Hug За сетен път се убеждавам колко е важно да сме приятели с децата си, за да ни споделят всичко.

# 769
Момичета  Hug Hug Hug

Благодаря ти  Hug - истината е, че това ми остави отпечатък за цял живот - такива ги познавам от километри!

# 770
  • Sofia
Джуличка, дано всичко да е наред с вас!!!!!!!незнам тия психопати от къде плъзнаха, от къде изпълзяха, просто нямам думи......това не са хора за мен. Twisted Evil #2gunfire #2gunfire
Стискам палци всичко да е наред!!! Praynig  bouquet

# 771
Ужасно е, че се случват такива неща! Би трябвало да се набележат мерки за действие в подобни случаи и да се създават граждански организации за защита. Добре е татковци да се включват повече Simple Smile) Аз мисля, че трябва и отдел "Закрила на детето" по местоживеене да е уведомен. Там също работят психолози, които могат да помогнат. Защото преживеният ужас може да бъде подтиснат като спомен, но да окаже влияние върху поведението на човек след време, под формата на страхове и странности в поведението, които целят защита на индивида. Не искам никого да плаша, но колкото по-рано се обработи ужаса, толкова по-малко травми е способен да нанесе. Противно на битуващото мнение, че е добре човек да се остави на спокойствие и да не му се споменава за това. Дано да успеем да опазим децата си и себе си от изродите!

# 772
....... Противно на битуващото мнение, че е добре човек да се остави на спокойствие и да не му се споменава за това.......

Напротив, в някои случаи точно това е препоръчително.
Детето не иска да говори за това, следователно не бива да бъде насилвано.
Бяхме и в Института по психология на МВР, и там казаха същото, което аз и по- рано бях писала тук.
Ако детето иска да говори за това, да го изслушваме и да разговаряме с него.
Ако не иска, да не го насилваме.
Няма нужда от психолози, които още по- осезателно да му напомнят и да го връщат към онзи кошмар.
Все пак ти благодаря за мнението.
  Peace

# 773
  • В сънния Люлин, прибулен...
Джули, психологът няма самоцелно да връща детето към травмиращо събитие. Това се прави с цел да се помогне на детето на отработи случилото се и да изгради вярна интерпретация!
Психологът няма нездрав интерес да ръчка и да ровчи на хората в раните... както някои ваши комшии

# 774
Как сте, ДжУли?

# 775
  • София - Варна - Бургас
  Джули, психолога само повтаря това, което имаме от Твореца - сънищата, като психотерапевт.

# 776
Добре сме, малко остана до изследванията.

# 777
Джули, стискам силно палци всичко да е наред с резултатите Hug

# 778
  • София
 Praynig Моля се всичко с изследванията на детенцето ти да са наред и това да остане зад гарба Ви!
Как е възможно да посягат тези мръсни изроди на невиини деца!Смъртната присъда е за такива изверги мръсни!!!

# 779
Утре са изследванията, нали?

Общи условия

Активация на акаунт