ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 495
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Зависи къде правите изследванията.Последния път като правих на малкия се помолих дали може да ги направят спешно и те явно като ме видяха пред припадък се смилиха.Бяха готови за час и половина.
Стискам палци всичко да е  наред с мъника и да си остане само с уплахата Praynig

# 796
  • В сънния Люлин, прибулен...
В момента правя едно имунологично изследване в лаборатория Лора (антифосфолипидни антитела) на Позитано

При вземането на кръв ми казаха два дни, но мина седмица и нямам резултат

Най-бързо става в кожно-венерическия диспансер. Там работят и по програми за превенция и е безплатно.

# 797
Резултатите излизат веднага.
...друг е въпроса кога някой ще благоволи да ви ги съобщи Confused

Джулке, с вас сме Heart Eyes...сигурна съм, че всичко ще е окей Praynig

# 798
Стискам палци  Praynig
Аз си мисля, че ако се спомене защо се взимат изследванията  или да се наблегне, че е спешно резултатите ще бъдат ясни по-рано.

# 799
Аз си мисля, че ако се спомене защо се взимат изследванията  или да се наблегне, че е спешно резултатите ще бъдат ясни по-рано.

И азсъм на същото мнение

# 800

Ами, освен така да направим.  Rolling Eyes

# 801
Джуличка, всичко зависи от лабораторията, в коята ще отидете, по принцип самото изследване не отнема много време, но някои лаборатории (повечето всъщност)събират пробите и ги пускат примерно веднъж в седмицата, за да се работят в серия, а не поединично. Така че до няколко дни в нааай-бавния случай ще знаете резултат, а може и още същия ден. Пиши ни после, всички те мислим  Hug

# 802
Разбира се, че ще пиша.
Обещавам.
Все пак всички сте с мен през цялото това време.
  Hug

# 803
  • Бургас
 Flowers Four Leaf Clover Стискам палци всичко да мине по най-благоприятния начин!  fingerscrossed

# 804
Джули с теб сме  Hug
Може би около 2 часа се бавят резултатите.

# 805
 Flowers Four Leaf Clover Всичко ще мине добре! Praynig С вас сме!

# 806
Сега го събудих, миличкия.
Стискайте ни палци, момичета, отиваме.
  Praynig

# 807
Не се притеснявай, всичко ще е ок!

# 808
Джуличка, стискам палци и се моля  Praynig Все пак, мисля, че всичко ще бъде наред   bouquet

# 809
Стискаме палци, миличка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт