ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 490
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 810
Дано всичко е ок.Вярвам,че ще е така Hug.Успех.

# 811
Джуличка и аз съм с теб ! Hug
Дано всичко е наред!

# 812
  • София
Джуличка, ще видиш, че са били напразни съмненията! Hug Hug Hug

# 813
  • София
Убедена съм, че всичко ще е наред!
Стискам палци.  Hug

# 814
  • Ботевград
Стискам палци и чакам с нетърпение добрите новини  Hug Praynig Praynig Praynig

# 815
  • Sofia
ВСИЧКО ще бъде наред!!!! Praynig Praynig Praynig
 Heart Eyes Сигурна съм - не се притеснявай!

# 816
  • София
Незнам какво да кажа.Мисля че думите ми ще са празни пред случилото се  Tired
Ако от нещо Джули има нужда винаги бих помогнала .Имаите ме предвид
Дано всичко мине добре и Господ е с вас  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ще следя

# 817
  • Варна
Ох дано всичко е наред,чак стомаха ми е на топка Praynig

# 818
  • София
Боже, като зная за едни обикнове профилактични иследвания на детето как се вълнувам, не искам и да мисля какво й е на Джулка в този случай.
Ясно, че всичко ще е наред с тях, но всичката тази мъка, само заради нея този...не знам и аз вече как да го наричам, би трябало да го замеряме с камъни, колкото и да е варварско.
Цялото това напрежение, болка, тревога...всичко това итощава до крайна степен една майка. Нечовешко е просто.

# 819
 Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed Джули дано всичко е наред  Praynig  Praynig  Praynig

# 820
  • Пловдив
Джули  Praynig дано резултатите са добри  Hug

# 821
 spoko
Всичко ще е наред!

# 822
  • Ланкър, планините Овнерог
Джуличка не знам какво да ти кажа, то няма какво да ти кажа....

Искам да питам, понеже ми изтекоха очите да преглеждам назад в темата, но не намерих отговора - какви изследвания ще правите днес? СПИН и Хепатит ли? Ако са те, мисля, че не се чака много за резултатите. Поне такъв спомен имам, защото и ние имахме подобно преживяване с Констанца преди около 5г, само че тя сама се убоде. Беше си намерила наркоманска спринцовка в храстите (беше на 2,5г), уж пред очите ни играеха, но.... Та, помня, че месец след това правихме тези изследвания, но скоро разбрах, че трябва на 6м пак да направим, а то мина ужасно много време вече.

# 823
Джуличка не знам какво да ти кажа, то няма какво да ти кажа....

Искам да питам, понеже ми изтекоха очите да преглеждам назад в темата, но не намерих отговора - какви изследвания ще правите днес? СПИН и Хепатит ли? Ако са те, мисля, че не се чака много за резултатите. Поне такъв спомен имам, защото и ние имахме подобно преживяване с Констанца преди около 5г, само че тя сама се убоде. Беше си намерила наркоманска спринцовка в храстите (беше на 2,5г), уж пред очите ни играеха, но.... Та, помня, че месец след това правихме тези изследвания, но скоро разбрах, че трябва на 6м пак да направим, а то мина ужасно много време вече.

Ужасно! Незнам как да си опазим децата!

Джуличка, дано всичко да е наред и чакаме да споделиш с нас  Hug

# 824
  • София
Джули, успех! Стискам палци!
 Praynig Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт