ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 512
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 750
Какво стана с кръвните изследвания, минах али 20 дни и има ли някакво развитие- уж следя темата, ама незнам как вървят нещата. Не винаги получавам отговорите.

# 751
Какво стана с кръвните изследвания, минах али 20 дни и има ли някакво развитие- уж следя темата, ама незнам как вървят нещата. Не винаги получавам отговорите.

Не, на 1 Септември.

# 752
Сторм, а ти защо не реагира на това, което чу? Можеше да дръпнеш децата от там. Аз бих му теглила една .... на тоя дръвник. #Cussing out Даже бих се развикала, за да привлека вниманието на хората наоколо да го забележат, та да не посмее тоя да припари друг път поне в тоя парк.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 22:47 от maryloo

# 753
Отстрани на блока ни, където играят двамата ми племенника на 8 и 10 години, един мъж им е казал: "елате с мен, аз съм приятел на баща ви " Shocked Ама те са го отрязали.
Задължително трябва да повтаряме по 1000 пъти на по-големите деца, че не трябва да ходят при непознати и изобщо да не говорят с тях  Rolling Eyes
Аз отсега му повтарям на моя  Tired

# 754
Сторм, а ти защо не реагира на това, което чу? Можеше да дръпнеш децата от там. Аз бих му теглила една .... на тоя дръвник. #Cussing out
Обяснявам и в предишния си пост , че се подвоумих да реагирам. Не реагирах защото:
Първи фактор : Случаката се осществи на 10 метра от кабинката на охранителя на Егида, а самия охранител дори и да не забелязах , от моя скромен опит не стои на повече от  пет метра оттам. Миналата година в Северния парк имаше конна полиция, а сега усещам липсата й между другото.  Пълно с народ - там тая гад няма да набоде някой.
Втори фактор - Бях с мъжа ми. Той ме загледа , че се обърнах и проявих любопитство към ситуацията . Попита ме какво има. Ако бях споделила - най-вероятно щяхме  да пишем в съответното районно обяснения, защо мъжът ми е набил Х, с ревящо дете като бонус.
Трети фактор - 12 годишното дете. Както написах и в първия си пост, за мен то е безпризорно - пуши, виждала съм го в абсолютно неадеквато състояние.  Възможно беше този олюляващ се господин да му е чичо, дядо, любовник на майка му или друг близък. Де да знам ....
А като гледам колко често майки /въобще жени/ теглят една на този или онзи дръвник, не бих желала да бъда "първия мохикан".  А ти как точно щеше "да ги дръпнеш"? А ако децата не искат , защото това е "мъжки разговор" и обяснят , че им е приятно да общуват с господина ?

# 755
Охранителят явно не е чул разговора и за това не е реагирал, а ти можеше и към него да се обърнеш поне той да реагира.

Факта, че си била с мъжа си още повече не обяснява безучастието ви. Ние с моя мъж 100 пъти бихме предпочели да пишем в районното цял ден и цяла нощ, отколкото тоя ненормалник да беше прелъстил някое детенце. Поне малките можеше да ги хванеш за ръка, да ги дръпнеш на страна и да им кажеш, че тоя чичко е лош и нямат какво да си говорят с него. Големия го оставяй да прави каквото си иска, но едва ли малките са разбрали какво им е говорил.

А това последното за "мъжкия разговор"........без коментар!

# 756
  • варна
Изпитвам  ужас от такива побъркани мозъци!Мисля и не мога да разбера какво толкова ги подтиква към такива ужасии!Като бях някъде около 7 год.възраст ми се случи нещо подобно.Чакайки асансьора един комшия(тогава не знаех, че е такъв) започна да ме гали първо по косата, след това се опита да ме притисне и в асансьора.Развиках се и му казах, че ако не ме остави на мира ще викам още поввече.Нз дали се уплаши , какво си помисли , но ме остави на мира.От страх от баща ми не посмях да кажа на нашите.Мислех, че ще обвини мен.След два дни чухме , че го издирват за изнасилване на момченце.Заловиха го и нямаше и 2 месеца след това се чу че се е "обесил"в килията си в затвора-силно се надявам някой да му е помогнал за това!
Ненавиждам ги тези типове.Оставят травма за цял живот.

# 757
Изпитвам  ужас от такива побъркани мозъци!Мисля и не мога да разбера какво толкова ги подтиква към такива ужасии!Като бях някъде около 7 год.възраст ми се случи нещо подобно.Чакайки асансьора един комшия(тогава не знаех, че е такъв) започна да ме гали първо по косата, след това се опита да ме притисне и в асансьора.Развиках се и му казах, че ако не ме остави на мира ще викам още поввече.Нз дали се уплаши , какво си помисли , но ме остави на мира.От страх от баща ми не посмях да кажа на нашите.Мислех, че ще обвини мен.След два дни чухме , че го издирват за изнасилване на момченце.Заловиха го и нямаше и 2 месеца след това се чу че се е "обесил"в килията си в затвора-силно се надявам някой да му е помогнал за това!
Аз имам подобен случай на същата възраст. Качваме се заедно в асансьора с един съсед (около 30 годишен, младоженец, заврян зет, военен) Аз съм за 5- я, той два етажа над нас. Неочаквано за мен ме целуна в устата с език  Sick Ужас! Малко след това спряхме на етажа и аз се отскубнах и изхвръкнах навън като тапа. До днес не съм разказвала на никого за този случай. Беше гнусно и отвратително, като се прибрах половин час стоях в банята да плюя и да се жабуря с вода... Още повече ме отвращаваше, че иначе дава вид на порядъчен човек, възпитан, учтив...След този случай като го видех и всичко в корема ми се преобръщаше, и ме обхващаше паника. Дълги години избягвах да се качвам с него в асансьора и до днес това е етикетът на този мъж за мен, първото нещо, което изплува в съзнанието ми като го видя.

# 758
cosmo И  Пумукъл искрено съжалявам за това , което ви се е случило. Вече е минало доста време и съм сигурна, че сте го преодоляли, но най-лошото е че не сте споделили, а сте го таили в себе си. Ето затова явно трябва да сме приятели с децата си, за да не се страхуват да споделят с нас.

# 759
cosmo, Пумукълче, искрено ви съчувствам и съжалявам, че сте преживяли този кошмар.
Прегръдки и на двете.
  Hug Hug Hug

# 760
cosmo И  Пумукъл искрено съжалявам за това , което ви се е случило. Вече е минало доста време и съм сигурна, че сте го преодоляли, но най-лошото е че не сте споделили, а сте го таили в себе си. Ето затова явно трябва да сме приятели с децата си, за да не се страхуват да споделят с нас.
На същото мнение съм, че трябва да предразполагаме децата си да споделят с нас. Но в моя случай премълчах, защото знаех реакцията на баща ми, който по принцип не е агресивен човек, но на тази тема с насилниците е като струна...Както му е под ръка всеки ден, нищо чудно да го беше пребил.

# 761
Ами той си го е заслужил

# 762
  • София
Пумукъл, голяма част от родителите биха станали агресивни в подобна ситуация.
Нищо необичайно не виждам.
Аз категорично бих го пребила такъв изрод.
Е не лично.
Винаги ще намеря начин да стане така, че да не се разбере кой е в дъното.

# 763
Малко му е да го пребиеш такъв нещастник.
Аз бих му причинила нещо, което през целия му останал, нещастен живот да му напомня за мен!
  Twisted Evil

# 764
Изпитвам  ужас от такива побъркани мозъци!Мисля и не мога да разбера какво толкова ги подтиква към такива ужасии!Като бях някъде около 7 год.възраст ми се случи нещо подобно.Чакайки асансьора един комшия(тогава не знаех, че е такъв) започна да ме гали първо по косата, след това се опита да ме притисне и в асансьора.Развиках се и му казах, че ако не ме остави на мира ще викам още поввече.Нз дали се уплаши , какво си помисли , но ме остави на мира.От страх от баща ми не посмях да кажа на нашите.Мислех, че ще обвини мен.След два дни чухме , че го издирват за изнасилване на момченце.Заловиха го и нямаше и 2 месеца след това се чу че се е "обесил"в килията си в затвора-силно се надявам някой да му е помогнал за това!
Аз имам подобен случай на същата възраст. Качваме се заедно в асансьора с един съсед (около 30 годишен, младоженец, заврян зет, военен) Аз съм за 5- я, той два етажа над нас. Неочаквано за мен ме целуна в устата с език  Sick Ужас! Малко след това спряхме на етажа и аз се отскубнах и изхвръкнах навън като тапа. До днес не съм разказвала на никого за този случай. Беше гнусно и отвратително, като се прибрах половин час стоях в банята да плюя и да се жабуря с вода... Още повече ме отвращаваше, че иначе дава вид на порядъчен човек, възпитан, учтив...След този случай като го видех и всичко в корема ми се преобръщаше, и ме обхващаше паника. Дълги години избягвах да се качвам с него в асансьора и до днес това е етикетът на този мъж за мен, първото нещо, което изплува в съзнанието ми като го видя.

Аз също имам такъв случай като бях малка един съсед седна до мен в автобуса започна да ме гали по крака и каза, че ако вечерта не се покажа пред нас ще се случи нещо с дядо ми(Аз живеех с баба и дядо понеже майка ми почина а баща ми не живееше с нас)аз много се изплаших и не смеех да кажа на никой защото ме заплашваше.Вечерта като дойде часа аз се разплаках и се разтреперих цялата ,баба и дядо ме питаха защо плача а аз не смеех да кажа нищо от страх.Въпросния съсед се показа на прозореца на къщата в която живеехме и аз изпаднах в истерия от плач.Тогава баба и дядо ме заплашиха, че ще ме набият ако не кажа защо плача и аз им казах.Дядо се ядоса и излезна да види кой е този а тоя тъкмо се канеше да влезне в двора пак и видял дядо и избягал, но дядо не можа да види кой е.После ме питаха кой е и аз им казвах, но те не ми повярваха.Като го срещнех по улицата и умирах от страх. Въпросния съсед и до ден днешен си живее през няколко къщи от нас.

Общи условия

Активация на акаунт