Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви действия предприе майката след инцидента?
Какви действия са предложени от другите участници във форума?
Какво се случи с детето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви действия предприе майката след инцидента?
-
Какви действия са предложени от другите участници във форума?
-
Какво се случи с детето?
Детето беше ухапано от непознат мъж, който след това го инжектира и избяга. След инцидента детето се върна плачейки, твърдейки, че е било убодено с игла. Това причини страх и безпокойство у него. Детето е било убодено с иглата от непознат възрастен мъж. Започна разследване, а родителите изразиха загриженост относно потенциалните последствия от инжекцията.
-
Как реагираха хората във форума на инцидента?
-
Какви действия се предлагат за справяне с проблема?
Даже бих се развикала, за да привлека вниманието на хората наоколо да го забележат, та да не посмее тоя да припари друг път поне в тоя парк.
Ужас! Малко след това спряхме на етажа и аз се отскубнах и изхвръкнах навън като тапа. До днес не съм разказвала на никого за този случай. Беше гнусно и отвратително, като се прибрах половин час стоях в банята да плюя и да се жабуря с вода... Още повече ме отвращаваше, че иначе дава вид на порядъчен човек, възпитан, учтив...След този случай като го видех и всичко в корема ми се преобръщаше, и ме обхващаше паника. Дълги години избягвах да се качвам с него в асансьора и до днес това е етикетът на този мъж за мен, първото нещо, което изплува в съзнанието ми като го видя.