ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 511
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 855
Джули Hugмного се радвам,че изследванията са отрицателни.Най-вече за Спин, че и мен най-много ме е страх от него.Дано всичко да е наред и при хепатитните.Разбираемо е да си по-спокойна вече HugА малкия как е?Взе ли да позабравя за случката?

# 856
Чудесно  newsm44 дано всички изследвания са все отрицателни!  Praynig  Hug

# 857
Чудесно zа реzултатите. Дано и всичко нататък също е наред  Praynig

# 858
  • София

Честно да ти кажа, аз за СПИН най много се притеснявах, защото другите все пак са лечими, но дано всички да са отрицателни и да си отдъхнете най накрая!

Супер  PeaceМнного се радвам че няма нищо.   bouquet

Аз не съм съгласна с теб.Според мен хепатит Ц е много по страшен от СПИН.
Скоро се върнах от Испания и там да ти кажа доста е разпространен СПИНА,видях семейства болни от СПИН.И това което научих е че СПИНА не се лекува напълно за сега въпреки че има данни за вече готово лекарство.Но пък като Сифилиса се капсолира самия вирус в огранизма и не се развива.Това което знам че хепатита е по- опасен,защото няма на 100%излекувани от хепатит Ц.Така ми казаха незнам до колко е вярно  newsm78

# 859
  • Ланкър, планините Овнерог
Честно да ти кажа, аз за СПИН най много се притеснявах, защото другите все пак са лечими, но дано всички да са отрицателни и да си отдъхнете най накрая!

Абе, те нека са отрицателни, най - вече Ц-то, пък нека са лечими. Че като знам какво е самото лечение.... на никого не го пожелавам, особено на родител за детето му.

Всичко ще е наред, Джуличка, няма друг начин.

# 860
  • Sofia
Браво Джули!!!!!!!  bouquetСтрахотни нови, всичко ще бъде наред и в понеделник и след 3 месеца:))
Много се радвам, че всичко е наред! От тук нататък - само положителни емоции и усмивки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 861
Всичко ще е наред.
Подготвяш ли го вече ученика? Heart Eyes

# 862

...А малкия как е?Взе ли да позабравя за случката?

Как да я забрави, като през няколко дни го връщат отново и отново към нея?!  Confused
Вчера пак бяхме в Полицията - нищо.
Не знам дали изобщо ще го хванат, вече съвсем не съм така сигурна, както бях в началото.
  Sad

Подготвяш ли го вече ученика? Heart Eyes

Честно казано, все още не.
С тия ядове, само ми е до пазаруване и подготовка.  Sad
Ама ще трябва да почваме вече.

# 863
  • ул. "Мечтание"
Радвам се, че поне изследванията са отрицателни!

# 864
Страхотна новина, Джуличка! Party  Прегръщам ви, сигурна съм, че и в Понеделник ще са добри новините  Peace

# 865
  • Варна
Браво,много се радвам.Хайде отдъхнете вече,всичко е наред Hug

# 866
И този изрод ще го хванат Джули.То в нашата държава всичко си е по-мудничко.Дано вече да не викат и детето в полицията обаче Confused.Като тръгне на училище,между уроците и приятелчетата  ще позабрави.

# 867
БРАВООООО!!!  Party Много се радвам за вас!!!  Hug  И аз най-много се страхувах за СПИН, но вече отдъхвам Simple Smile .
Нацелувай малчо и всичко най-добро за напред!!!   bouquet  А относно това за залавянето на изверга-видях в доста вестници негови снимки от фото робот, ще го хванат, или поне така се надявам...

# 868
Радвам се за вас!И ако ''доброжелатели'' спрат да го връщат към случката,и да подпитват това и онова би било още по-хубаво Rolling Eyes

Много  Hug за детенце!

# 869
Браво за изследванията! Да е живо и здраво детенце и всичко да е наред!!!

Общи условия

Активация на акаунт