ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 505
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 870
Браво! Много се радвам да прочета добрите новини.  Hug Hug Hug
Ще стискам палци за понеделник. fingerscrossed

# 871
Това бяха най-желаните новини! Браво, толкова се радвам!!!  bouquet

Чакаме , стискаме палци за понеделник и после да почерпиш  Wink

# 872
Това бяха най-желаните новини! Браво, толкова се радвам!!!  bouquet

Чакаме , стискаме палци за понеделник и после да почерпиш  Wink

И от мен!!!  Hug за Марчело!

# 873
Супер! Стискам палци за понеделник  Praynig Praynig Praynig

# 874
Джуличка, не бях писала отдавна във форума, но сега искам да напиша,че много се радвам за хубавите резултати на детенце!  Hug  Praynig Гледах по новините за тази история и просто нямах думи що за кретен е способен на такова нещо. Confused Close

# 875
Джулката, браво за добрите новини!

П.П. Защо опорочавате и тази тема, уважаеми специално за това регистрирал се потребителю?!

# 876
Джули, много се радвам за хубавите резултати, стискам палци за другите.

Моля те  мечтая за бебе , не пиши в тази тема. Няма нужда от конфликти точно тук, не е ли така?

Hug

# 877
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Мечтая за бебе - спри се бе човече ooooh! Погледни си ника - ако мечтаеш за дете, седни, помисли малко, па после изливай мислите си писмено...
Какво да разговаря мода с теб? Малко мярка трябва да има човек за нещата Confused
Джули, дано скоро да мине всичко и детенце да не се сеща повече за случая! Hug

# 878
Обещала съм, че няма да отговарям на никакви провокации в темата.
Няма да си престъпя обещанието.
Само заради вас, останалите ще кажа, че не съм имала възможност да се прибера, камо ли да седна на компа.
Много лесно може да се провери кога съм била онлайн и кога не.

Не обръщайте внимание на такива хора.
Достатъчно големи сърца имате, през цялото време сте с нас, сега просто не допускайте такива хора да ви влизат под кожата и да ви ядосват.
Желая хубав ден на всички вас.   bouquet
Обещавам, че щом имаме новини, веднага ще разберете.
  Peace

# 879
Тенденциозно пиша в темата...

мечтая за бебе = nofloods

1. Никой от потребителите не е длъжен да дава обяснения на друг потребител за каквото и да било
2. Забранено е пускането на теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, какъвто бе първият изтрит.
3. За въпросите към модератор си има място и това не е тази тема, затова са и изтрити.
4. Мултиакаунтингът е строго забранен

# 880
Джули, не казвам че не си искала да ни отговориш, ами че просто отсъстваш, едва ли ще ти е до компютъра, нали?  Rolling Eyes И едва ли може да стане публично, защото има закон за анонимност, вие може би вече го спазвате.
На админът все пак БЛАГОДАРЯ за отговорите, сега вече съм спокоен (и няма да спамя).  Flutter
За останалото ще добавя..... Мултиакаунт за какво? Няма мултиакаунт. Защото просто акаунт вече нямаше. Той беше баннат.
"Никой от потребителите не е длъжен да дава обяснения на друг потребител за каквото и да било" Разбира се. Но... имаше обещание и след като потребителят отсъсътва, значи и тревогите растат, грехота е да ни остави без отговор. Впрочем, защо не изтриете цялата тема за Джули, колко памет отиде за цялата тази тема с Джули, безсмислено е, само тревоги!  ooooh!

# 881
Мултиакаунт за какво? Няма мултиакаунт. Защото просто акаунт вече нямаше. Той беше баннат.

Последната ми намеса в тази тема.
Както писах вече - въпросите към модератор се задават на определено място.
Банът бе наложен едва след втората регистрация! Първо бе баннат nofloods и впоследствие добавен на "мечтая за бебе".

# 882
Ох, пак съм изтървала, явно освен интригите покрай някои персони на които незнам защо въобще им се обръща внимание(че те точно това искат) има и добри новини ичаст от изследванията поне са добри- така разбрах от последната страница. Това е много добре!! Simple Smile

# 883
Не вярвах,че и в тази тема ще има хора,които да изопачат веднага действителносстта с грозни включавия,но уви...
Джуличка,радвам се,че има дори новини,дано и занапред е така.

# 884
  • София
ейй джули, страхотна новина!!!  Hug целуни марчело и дано на милото дете все пак скоро му се удаде шанса да забрави за случката, дай Боже! Praynig
стискам плаци и за резултатите в понеделник Praynig

Общи условия

Активация на акаунт