Декември 103

• 15 426
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • СОФИЯ
Добро утро!

Вече имам първокласник,да ви го покажа:
http://galchoo1.snimka.bg/children/zahari-i-martin.334924.14882888
Вълнения,желание,радост....това е около нас сега.Марти и той подрипа и само вика  БАТКО, БАТКО....
Книжка още нямам,защото в деня на изпита изпратих братовчедка си завинаги. Flowers Rose
Сега изпита ще е чак на 26.09,но сигурно ще ме скъсат защото вече съм забравила как се кара кола.Два месеца ще стане откакто не съм се качвала на волана.
Марти е без памперс-казва си нуждите или тегли и сочи. LaughingНа ясла няма да ходи тук в София,а за Видин май майка ми не го иска.Та ще се гледаме поне до март.Хитрува и е много продажен. Mr. GreenНе прилича на мен... Mr. GreenКъдето има далавера,там е.Хапе и бие батко си и незнам как да го спра.
Мъжа ми беше 10 дни на морето по работа и утре пак ще отпътува за още толкова.Свекърва ми е у нас в това време,та и с нея се гледаме.Тя си е добра жената,ама като е 35 г по-голяма от мен ......
Но иначе сме здрави и сме добре.  
Снимките от срещата гледах още тогава,но не ми се пишеше.Много са ви хубави децата-пораснали,различни. Heart Eyes Белослава  Heart Eyes
Юлинка Heart Eyes
Желая ви хубав и слънчев ден!    bouquet

# 286
Ско, що разрева детето ти бе?  #Cussing out

Mr. Green Щото иска да бара фотоапаратЧЕТО!  Mr. Green

п.п. Мислим и умувам за срещата, но знам ли къде ще ме отвеят ветровете до тогава..  Crazy

# 287
  • СОФИЯ
А ние може и да дойдем......Ако взема изпита... с градския транспорт....Но ще ми е драго да зърна Мария!
Ско много ти сладко детето да знаИш!  love001

# 288
  • BABYLAND
Ско, що разрева детето ти бе?  #Cussing out

Иве, голяма хубавица е твоята девойка. И с каква дълга косичка е. Heart Eyes

Ето ви домашно - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

СВЕЩИЧКЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, НЕ ПРЕПИСВАЙ!!!

# 289
  • София
Честит имен ден на всички именница. Да им е живои здраво името!

Ние от морето се прибрахме доста болнички. В началото само Нина, сега целокупно  Sad. Нинка се пооправя вече. Буха още и си пие сиропите и АБ, но е свежарка. Ние със свеке се влачим едва-едва. И двете сме на АБ. Аз днес едва станах от леглото - всичко ме боли яко.

Може и ние да се метнем тоя път на слещичката. Като гледах снимките от миналият път, направо ми беше мъчно че не дойдохме, но така се случи.

# 290
  • СОФИЯ
Честит празник на всички, които днес празнуват своя имен ден! Нека мъдростта е винаги с вас! Вярата в доброто да не ви напуска! Надеждата за светлина и радост да е в душата ви! А Любовта да бъде в сърцето на всеки!

# 291
Че какъв ден е днес?  newsm78
Помислих си го на глас и мъжО каза - празник на София!
Но изглежда е и Вяра, Надежда, Любов!
Честит празник!

# 292
Някой да иска да ми прави компания?

# 293
Жертвам се Hug

# 294
Ивче, добре, че си ти, че някой ми отмъкнал винцето..  Mr. Green

# 295
  • BABYLAND

tiptoe

Ско, аз го отмъкнах.  Embarassed  След малко заминаваме за Арбанаси. Там ще джорнем по греяно винце за твоя сметка. Пък като се върнем, ако искаш...виж ми сметката.  Whistling

# 296
Галчо , първокласника ти е страхотен . Heart Eyes Желая му много успехи в училище , смело  да върви напред и да се справя с всичко с лекота  Hug

# 297
здравейте каде се загубихте тези дни
да почерпиа малко че имам рожден ден Simple Smile

# 298
Ивона, честит рожден ден, жива и здрава, много щастлива и .... да те слуша домочадието  Hug

Аз бях по Враца, после по Търново и сега всички сме сополиви, а всичко тръгна от тати, но дано се оправим по-бързо. Изгорих на свеки прахосмукачката с тегленето на сополите, но тя е щастлива, че тъкмо ще си купи нова, но свекъра не вярвам да се радва. На Враца 2-рата вечер спахме на земята, че този диван е ужасен, а нашите 1 матрак нямат, всичко е на пружини и 4 човека, дори 3 е абсурд, та така, на земята беше мн по-добре, само Митко да ме беше оставил да се наспя, ама...и това ще стане някой ден Simple Smile

# 299
Ивона , честит Рожден ден ! Пожелавам ти прекрасни емоции и много късмет и здраве да те съпътстват в живота!

Общи условия

Активация на акаунт