Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 819
  • 448
  •   1
Отговори
# 210
Тука цял ден корнишони Фърчат......имайте малко милост бре- приядоха ми се ,а съм на протеини #2gunfire #Cussing out

# 211
  • София
Добро утро! Hug
Какво ще кажете за кафенце...
Липсвахте ми...
Вчера се върнахме от морето, изкарахме страхотно!
кантарът... няма да говоря за него, показва малко поражение, но не е страшно, добре съм се справила!  Sunglasses
По този случай ще няправя няколко дни само протеини!
Ще има доста да си чета докато наваксам.
АДРЕНАЛИНКА  Hug честита месечинка!   bouquet
Момичета,искам да сваля 70 кг.,каква схема е най-добре да спазвам?5/5 подходяща ли е?
Margito, виждам че от около 2 месеца се колебаеш. Това са много килограми... дори 50 са много... Мисля, че трябва да започнеш, 5/5 е много добре, след като се почувстваш някак си, ще можеш да прецениш дали това е най-удачното за теб. Направи 5-6 ударни дни, максимум 7 и не се колебай. Щом направиш да речем месец, ще си направиш едни пълни изследвания и ще видиш какво е положението /спомням си, че имаше някакви опасения преди/. Успех!  Hug
Много хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 07:51 от Snow4eva

# 212
Добро утро  Hug
трети ден съм си на 70.400 кога ще видя 6-ицата,ама да ви кажа в ква поличка съм се барнала днес-абе то нищо не е останало от мен много се кефя  newsm44 малиийй не мога да се позная че това съм аз заставам пред огледалото и всичко е стегнато прибрало се е  smile3501 newsm10 и да се застуди  нямам кво да облека всичко събличам без да разкопчавам ееее слонче бях минало време сега съм принцеса  newsm81 newsm81 newsm81 иде ми да ви нацелувам всичките и най вече Зорита обичам те мила моя и всички останали де не се засягаите
трябва да варвя да работя лек неделен ден на всички и не се ядосвайте за глупости-всеки в началото е бил така в стремежа си да не сбарка в нещо  smile3521
ади от мен много цунки   love001            тръгвам  newsm01

# 213
  • Щастлива мама на 3 слънца
Добро утро дами
днес имам малък плюс,но не се трогвам много Simple Smile) Без това съм 5 кила под калкулатора и леко варирам .
4-та фаза си върви нормално и съм много доволна
Благодаря момичета ,много сте мили
Tumba_lumba ,Petenci-cvetenci  ,happysmile  , *Carmen*  ,Snow4eva  ,miss Marple ,RADAA  , mimensita ,Gardenia .
лек ден и всички Simple Smile)))))))

stefi_svishtov и аз искам целувка

# 214
  • София :(
          Добро утро  Hug Hug Hug
     Snow4eva  Hug, да прибавя към хубавото ти кафенце и малко глезотийки

За протокола - 80,600, някакви гадни 400 гр са ми са лепнали от някъде, ама ще видят те днес  Crossing Arms
           Слънчев, усмихнат, мързелив и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 215
Добро утро момичета и момчета!
Чета ви доста отдавна,но чак сега ви пиша.Колкото повече човек ви чете,толкова повече се мотивира.Особено със снимките ви преди и сега.
Режима го започвам за трети път.Но този път съм сериозна.Предните два бяха още веднага след като родих.След ударния период при мен има едно задържане-10-15 дни...И така се отказвах.Но сега го минах този период и вече кантара ме радва. LaughingВисока съм 160см,и започнах 65кг.Тази сутрин съм 58,700.Калкулатора ми показва 58кг,но аз мисля малко повечко да сваля.Мисля,че всичко се дължи на психиката.Разглеждам си тортичките и разни други забранени неща и не ми се прияжда-просто съм си ги забранила.Правя си крем-"карамел"отвреме на време и така замествам сладкото.Тричавото кексче сутрин също е сладко и така.Ами това е от мен.Въпроси нямам.Вие вече сте ми ги изяснили.Успех на всички. Hug

# 216
Добро утро момичета!
Честито на всички с празници,рожденници и минусчии!
Днес съм с +,но не може все с минуси да съм !прекалих със зеленчука снощи и така!
Днес и моето протевинче най-накрая ще се върне и нямам търпение да му демонстрирам едно готино черно бельо което най-накрая ПАК ми става след близо 2 години!
Та,отивам на разходка с малката да пощуреем по парковете и да се поумори!
П.П. Тежка разстоенация- е тежка разстроена нация-демек-диария:): Mr. GreenДа не ви се случва!На бегом от банката съм се прибрала с количката по баира до вкъщи-не е за разказаване!
лек и успешен и неделен ден !  Grinning

# 217
Здравейте, милички!

АДРЕНАЛИНКА, и от мен, миличка, честита месечинка! Радвам ти се, откакто съм на режима, бъди щастлива!

Ламята Неспаска, много ме кефиш. Не се притеснявай от сънищата, мисля, че всички в началото сме били обсебени от режима, това според мен показва, че сериозно си се захванала. Ввсичко отминава, когато режимът се превърне в начин на живот. А това става за по-продължително време и според мен, това е целта. Мисля, че човек трябва да се бори и с чувството си за вина, че е допуснал да стане по-закръглен и всичко произтичащо от това.

За новите момичета - добре дошли и успех. Аз също се присъединявам към призива да не се отнасят несериозно, да четат повече и да не си мислят, че това е някакъв експеримент. Поразена съм от оплакването "изпих едно кафе със захар" на втория ден - това показва безотговорност. Днес е това, утре - друго и се връщаме в порочния кръг.  Момичета, диетите не би трябвало да са просто поредния опит да станем слабички за месец - два. Те стресират организма, объркват го, защо си причинявате това, ако нямате сериозна нужда и мотивация?

Лек и отпускащ почивен ден за тези, които почиват! Аз отивам на работа. След снощната гала с алкохол и десерт днес ще се опитвам да се преборя с чувството за вина. Знам, че Дюкан казва, че трябва да се спазва галата по ред причини, ама гадният килограмов плюс на кантара е факт и ако не се махне........ Моля, споделете имате ли такива терзания след гала?

# 218
Привет момичета и момчета (хмм..има ли няма ли кой знае)   bouquet  Simple Smile
Адреналинка честита ти миличка 10 месеца с Дюки,   love001 Много ми е радостно че се справяш така добре в 4-та  Hug
Видях страхотни снимки, ма всички сте тъй усмихнати и тъй новички и толкова променени...само хубави неща да ви се случват пожелавам.  Hug
А за прегрешенията ще кажа: Който прегрешава, явно и толкова му е желанието да отслабне !  Peace Кофти извод нали? Но нека не се заблуждаваме и който трябва нека се промени за да бъде наистина такъв какъвто желае.  Crossing Arms
За протокола след протеиновия ми ден съм 61.300 и да си кажа че в 4-та фаза освен протеиновия ден, триците и водата, използвам и други мерки за да си държа килограмчетата в норма, че много варират а и трудно свалих първоначално . Няма начин-решена съм да ги запазя!
Хубава неделя да имате днес, ошетайте си и си починете и с нови сили всичко правете  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 219
Добро утро!  Laughing
По-скоро добър ден, ама нямах нет.
Ето нещо, което ми звучи много неделно, и аз не знам защо http://vbox7.com/play:672cc063
При мен нищо ново, вчерашните кашони риба се размразиха и отивам да водя битка с тях.
О, да бе - менюто. 1 ден П: закуска - трици с прясно мляко и ванилия; обяд - бъркани яйца с пилешко; следобедна закуска - кисело мляко със степче; вечеря - супа от скумрия.
На вас -  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 220
  • Варна
добър деееен!
KLEOSNEFER, браво на теб! Hug Hug ей такива хора да ти е драго да ги приемеш в дюканските редици и да ги четеш!има толкова много информация и е грехота да се задават глупави въпроси!пожелавам ти успешно и леко да се пребориш с останалите килца!сложи си една линийка и отмятай резултат, та и ние да ти се радваме!

Марпълче, много се радвам за новите ти придобивки!ха да са ти честити!снимки чаакаааамм

tsveti pastarmajieva, добре дошла и на теб!питай, ако имаш въпроси, не е забранено! Laughingуспех ти пожелавам! Hug

stefi_svishtov, Hug

# 221
  • Basel
Snow4eva,благодаря за подкрепата мила.Наистина се колебая от доста време,чета ви повече от година и все нещо ме спира.Изследванията си ги направих повторно и бяха чудесни,затова вече твърдо съм решила да започвам с този хранителен режим.Вашите постижения ме възхищават и се надявам и аз да мога да се похваля след време.Книгата я прочетох няколко пъти,но понеже 10дни П ми се видяха много реших да се посъветвам с момичетата.Благодаря ти отново,че ми отговори,ще направя 7 ударни дни и ще продължа 5/5 пък да видим  какво ще стане.Хубав и успешен ден на всички и до скоро  bouquet

# 222
  • Варна
мале, забравих да кажа - ВАРНЕНСКА СРЕЩА НА 29.08. В 12 ЧАСА В гОДЗИЛА НА ПЛАЖА!!! направила съм резервация, предупредила съм , че главно скара ще хапваме! ЗАПИСВАЙТЕ СЕЕЕ!

# 223
Здравейте,и ко стана уплашихме новичките и те се пръснаха като пилци Mr. Green.Хайде връщайте се блудни овчици,и вече да сте сериозни щото втори път прошка няма,ще хвърчат тигани HugАз да се отчета,че кг. не знам колко са втори ден от цикъла съм-утре ще се тегля,но шкембата очовадно спадна.Адреналинка вчера забравих да ти честитя месечинката,извинявай и честито  bouquetМузичка-ха така дръж се newsm10.Jenushka тия гали и мен ме объркват понякога,но трябва да се правят няма как HugИскам специално да поздравя KLEOSNEFER - ето за такова отношение ни беше думата smile3501 newsm10 smile3501.Стефи свищов е както винаги позитивна,личи си,че и с теб режима върши чудеса  bouquet.Margito- welcomeако се престрашиш да започнеш с теб сме,няма да те оставим сама,това е трудно изпитание Hug

# 224
Доброоо утроооо....аааа Добър ден де Rolling Eyes, ама който спи до късно така ще е то, обяда ще му е утро....  Naughty Laughing Laughing Laughing

Тумбичката ми Лумбичка тя Hug Hug Hug  ...... Дай да тА гушна Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Крисииии Hug Heart Eyes Hug, давааааммм.....

Хей и мис Тайра Hug се появи, къде се изгуби бе момиченце красиво....що така не се разписваш в темичката поне от време на време....

KLEOSNEFER, Hug Добре дошла, мила! Млада, мотивирана, осведомена, Браво, личи си, че ще успееш в начинанието! Пожелавам ти много успех и прекрасни резултати!

tsveti pastarmajieva, Hug Добре дошла и на теб! Включвай се смело, пиши честичко и всичко ще е наред! Желая ти успех!

ПП Абе много момичета ми се губят от хоризонта, нещо лятото много оредяха нашите дюкански редици, що така... newsm78

Петенце Heart Eyes Hug Heart Eyes, записването при теб на лични ли Party?

Margito Hug Hug Hug, давай смело, с теб сме!

stefi_svishtov Hug  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 12:44 от Tumba_lumba

Общи условия

Активация на акаунт