Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 820
  • 448
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
последно време прави впечатление наистина, че новите момичета започват мнооого несериозно!без да четат, едва ли не, незнаят какво правят!

Вещи, Тумбе, Нони, не се ядосвайте! Hug Hug Hug Hug

*АДРЕНАЛИНКА* , честити ти 10 месеца!браво на теб! newsm51 Hug

# 196
  • София
Здравейте и от мен   bouquet
Съгласна съм с Нони, Вещи и Тумба - колкото по - прегрешавате, толкова по - бавно става Peace
Адреналинка - честита месечинка - браво   bouquet
Аз днес бях на лекар - заради закъснението на МЦ-то, резултатът - ще пия Дуфастон и в понеделник съм на ендокринолог. Според гинеколога щитовидната жлеза мие увеличена и трябвало да се види  Tired Tired Tired
Целувам ви и лека вечер   bouquet

# 197
Добра вечер на всички,
Адреналинка, честита месечинка  bouquet
Днес кантара пак показа 55.5кг. Апетита ми се възвърна и днес опустоших около 2 кг домати, което доведе до доста чести посещения до ВЦ-то. Ще видим утре какво ще покаже кантара, предчувствам че ще имам "+". Нямам търпение да падат послените килограм и половина и да влизам в 3-та. Ще ми се да ида някъде като бял човек, да седна и да си поръчам без да гледам 2 часа менюто, без да се притеснявам как ще ми го сготвят и без да връщам порциите.
Лека и отслабваща на всички Hug.

# 198
Идвам само да ви нагушкам  Hug Hug Hug Hug
Нямам нищо за хвалене  Rolling Eyes
Надя много ходи и аз след нея  smile3539  tiptoe
Чувствам се добре и нищо не ми тежи. Все така да съм fingerscrossed
Адреналинка, честити 10  месеца  newsm51 Без проблем да си ги държиш новите килца  Hug

# 199
Здравейте! Simple Smile
От много дълго време чета редовно вашия форум, дискусиите, обсъжданите въпроси, шегите, споделените проблеми, но едва сега реших да се включа във вашите редици чрез реално написан пост. Grinning Надявам се да ме приемете и да имам възможността да се включвам вече по-често тук, защото наистина обстановката, която създавате ми харесва, а и ми помага много да продължавам по пътя, който си избрах. Мотивацията е страхотна, а помощта-безценна! Hug
Но нека първо се представя накратко. Simple Smile newsm78 така...
Казвам се Любка, на 21 г., и от 2 месеца спазвам режима на Дюкан. Отначало си купих всичките негови книги, изчетох ги много внимателно и старателно, прочетох почти всички ваши теми, въпреки, че бяха множко, но се справих Laughing и мога да кажа, че ми се изясниха много неща, а и непрекъснато ми се изясняват, четейки вашите дискусии. Засега нямам никакви въпроси относно режима, може би и затова не писах по-рано, доволна съм от него и от резултатите!
Мога да кажа, че съм силно мотивирана и ми харесва този избор, който направих, защото наистина искам да променя визията си, така че изкарах 2 месеца без абсолютно никакви прегрешения и смятам да продължа в същия дух. Всичко е въпрос на воля. Още малко информация за мен- висока съм 1,58 м и първоначалното ми тегло беше 76 кг, въпреки, че структурата ми е набита и не ми дават толкова. Сега след 2 месеца режим съм 67 кг, -9кг и мисля, че нещата вървят добре. Rolling Eyes Heart Eyes Нямам поставена цел за нови кг, но калкулатора ми дава 58 кг като реално възможно тегло за запазване, така че това е засега целта ми.
Още един път да ви кажа, че оказвате голяма помощ на начинаещите и да ви благодаря искрено Hug
Лека вечер и до нови срещи!  bouquet

# 200
Добър вечер момичета (и момче  Hug),

Аз да се оплача. Днес ходихме на вилата и докато си сготвим барбекюто то беше станало вече 5 часа. Съответно аз озверяла от глад като де нахвърлих и изядох 2 скумрии наведнъж. Е те такова плющене не бях правила, ама аз на глад не вирея. Та така, обикновено по 4 хранения на ден, а днес за разнообразие - 2. Ще видим утре кантара какво ще каже.

KLEOSNEFER Hug, добре дошла и успехи и за напред
Адреналинка Hug, честита ти десета месечинка. И занапред продължавай все така безпроблемно задържане!

Ади стига толкова, че се поолях
На всички ви желая приятни сънища и не само ...  luvbed

# 201
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     *АДРЕНАЛИНКА*, честита ти месечинка. Успешно задържане  Hug
     KLEOSNEFER, добре дошла при нас и успешна борба с килограмите  Hug
     Ей такива постове на нови момичета ме карат да прескачам без нерви онези с питанките за корнишоните, маслините и биричката или другите със жалбите за кафето със захар, "обезмасленото" сирене и какво ли още не.
    Хайде от мен красива, спокойна и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 202
KLEOSNEFER, добре дошла . Имаш чудесен резултат.  Дъщеря ми е колкото теб -на 21г. От  6 дена започна режима и е свалила само 1кг, но е упорита. Аз заедно с нея поправям щети  ooooh! ooooh! . Успех!
 *АДРЕНАЛИНКА*, честита месечинка!  Hug
Лека и отслабваща нощ на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 203
Да се запиша и аз Simple Smile
От 17.08.09 до 21.08.09 включително първа фаза -2,5кг
Днес хапнах трици с мляко за закуска, скумрия на скара за обяд и 3 корнишона с 1 домат за вечеря. За утре още не съм решила какво ще е менюто, но искам да ви кажа, че страшно много ми помагате тук. Благодаря ви и ако има велинградчанки може да си организираме една среща Hug
Лека вечер  smile3524

# 204
Гледам Вещи размахала тиганЯ.Време беше.За наи малкото прегрешение преди месеци по старите дюканки ни изяждана живи вместо протеини.И имаше ефект.Който беше решил,че иска да отслабне не се обиждаше ,а стягаше колана.А несериозните се правеха на разсърдени и изчезваха от форума.
Адтеналинка,честити десет месеца с нас и Дюкан.Радвам се ,че запазваш постигнатото

# 205
  • Пловдив
Днес хапнах трици с мляко за закуска, скумрия на скара за обяд и 3 корнишона с 1 домат за вечеря.

newsm78   

# 206
  • Basel
Момичета,искам да сваля 70 кг.,каква схема е най-добре да спазвам?5/5 подходяща ли е?

# 207
Здравейте!  Laughing
Скъсах се да правя тая вечер консерви, ама нали и на зима ме чакат ПЗ дни ... А какъв страхотен мармалад си направиииих ... фалшив ягодов, не е 1:1, но е много вкусен.
Petenci-Cvetenci, като нищо ще се фотна, миличка, вече и апарат има, и поличка ... даже и една чудесна нощница в бордо, ама нея няма да я фотаме  Laughing А какви сандалки си взех, по-рано не бих ги и погледнала ... щерката иска да ми ги отмъква  Mr. Green
Мимииии, то и при мен беше техническа грешка пепсито, но крайният резултат нали си е все един и същ. Обаче пък се радвам, че имаш минуси точно сега. А честно казано, на времето и аз така и не разбрах имах ли задържане заради пепсито или не.
*АДРЕНАЛИНКА*, честити 10 месеца с Дюкан!   bouquet
Новичките ... хм  smile3508
KLEOSNEFER, добре дошла и успех!   bouquet

# 208
dobur ve4er momi4eta sujeliavam no nqmam kirilica za da pi6a normalno i az se prisuedinih kum vas drebna sum 154sm i bqh 71kg minah purva faza i sega sum 68 ot utre zapo4vam 2 faza i malko me e strah da ne si vurna tezi 4 kilca  newsm17 leka i uspeh

# 209
 Popcorn абсИлютно не си търся Тиганя, ама надуших сеир  Party

Тумбичката ми Лумбичка тя Hug Hug Hug каква инерция самоооо, за Вещи и за всеки друг - разбирам да изваят оръдията, ама ти колкото си кротичка   ooooh! явно бая ти се е събрало - ма не се ядосвай толкоз  newsm51 newsm51 newsm51  Дай да тА гушна Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 01:43 от kris70

Общи условия

Активация на акаунт