Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ахондроплазията?
Какви са възможностите за лечение на ахондроплазията?
Какви са преживяванията на други родители с деца, страдащи от ахондроплазия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ахондроплазията?
-
Какви са възможностите за лечение на ахондроплазията?
-
Какви са преживяванията на други родители с деца, страдащи от ахондроплазия?
-
Какви са препоръките за родителите на деца с ахондроплазия?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
. Ние и двете имаме странично изкривяване на гръбначния стълб, за моето научих преди 2 седмици!!! С две думи - не мисля, че има за какво да се безпокоиш. Живееш в София - имаш възможност да запишеш бебка на плуване. По-късно ще подбера снимки и ще ти пратя на лични.
вместо да си се радваме на бебата....! Сега вече съм сигурна, че щом имам живи доказателства и аз ще съм от хората с позитивен поглед върху съдбата си и ще продължавам да виждам главно това, което имам, не което нямам! Ето, че има и наблюдения върху операциите, а не както ми казваха големите "специалисти"..още не мога да смеля всички неща които ми наговориха, а като чета всичко това и с една мама си говорихме скоро, стигнах до извода, че изглежда много от докторите просто не са в час.....но важното е, че не са всички!!
Snejana, ще се свържа скоро с теб, само да отхвърля разни странични "мъки"
Наскоро лекарка ми каза, че сме щяли да имаме сериозни проблеми с прохождането, с разни елементарни физически усилия.....което според мен е индивидуално при всяко дете, независимо от диагнозата му и не съм се депресирала особено от това "какво ме чака" по- скоро близките ми, а аз ги успокоявам!
.
Целувки и прегръдки на всички мами и техните човечета!
Толкова нелепи изказвания съм чула относно следващи деца, изоставяне на детко и съжаление от това, че е роден с генетична деформация, че вече не обръщам внимание ... Знам, че някои от изказванията са добронамерени, но повярвай ми - никой не би могъл да те разбере така добре, както друга майка с болно дете! Тук сме за да се подкрепяме и да обменяме информация