Кюретаж и забременяване след това - 5

• 25 834
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • София
айде и аз  да се апиша в новата, няма мърдане- засега де Simple Smile
аз днес пак ида от зъбар и гадния кътник е на път да го оправиме, страшното мина, извадихме 3 нерва ooooh! 1 час мъка, ама няма как:) до края на септември ще съм окей и от октомври започваме с пълна сила опитите Blush многото мина,малко остана, да минава бързо септември Whistling

# 16
Хич не ми се пише в тази тема, ама компанията е много приятна  Simple Smile.
Аз пък съм се заела с бенките, ще махам скоро една и умирам от страх. Няма как, трябва да поработим върху себе си: кой зъби, кой бенки  Simple Smile

# 17
Хайде и от мен да е на късмет новата темичка!!! Heart Eyes

И аз ненавиждам да ходя на зъболекар, но си оправих всички зъби (отидох за 1 кариес, откриха ми 5 Crazy ). Освен това съвсем спрях цигарите, аз никога не съм и пушила редовно, но сега - никакво припалване по никакъв повод. Много съм горда от което.  Simple Smile

# 18
И аз да се запиша в новата темичка. Дано да ни е на късмет!!!
Аз не пиша много, защото няма какво за сега, но си ви чета.

# 19
  • Варна
Tess , поздравявам те за решението Peace  bouquet newsm10 Аз никога не съм пушила, но съм чувала, че отказването е трудно. Мъжът ми ги отказа преди три години, но си признава, че още му се припалва. Но в името на целта, към която сме се запътили, съм сигурна, че ще удържиш фронта.  Hug
Аз пък сега работя върху фигурата. Teodora_vdW , при добър специалист от какво се страхуваш? Всичко ще мине ОК thumbsup

# 20
  • София
Да се запиша и аз пък дано хубавите новини да са много повече от лошите. :pray
Нека предстоящата есен  бъде златна и мноого плодородна за всички ни. Hug

# 21
Успех на всички с новата тема  Hug

# 22
Виж ги ти, два дни да ме няма и се изнесли ... в нова тема.  Party Много хубаво, дано е на късмет наистина!

Успех с отказването в цигарите, това е сложна борба мамка й. Ние ги бяхме спрели дружно, сега дружно пак пушим и голям проблем кога отново ще махнем тия гадости.
Айде, приятна вечер и наздраве - аз пия мента.  Hug

# 23
Мама Инка, може и да не е баница, за теб плодове и зеленчуци. Laughing
Tess, браво за цигарите. Аз не мога да ги спра, нямам воля за момента.
Аз реших, че ще продължа с тестовете за ову, но няма да казвам на милото кога е момента, ще го прелъстя. Heart Eyes
Утре ще се обадя на док. да се разберем за събота, да си пусна една микробиология.
  love001 hug

# 24
# 25
ето ме и мен в новата тема Simple Smile
дано е за добро,аз нямам какво да споделя,освен че утре отивам на концерт и аз на мадона,за мен тя е мечта от малко детенце,така че 100% ще ме зареди с много положителни емоции,то какво ли иначе да искаме преди всичко бебенцето нали,но това е много важно- положителните емоции.
Целувки за всички и докато съм в София да НЕ допускате нови членове ,и след това де   bouquet
дано НИ е на късмет баба Ви мадона ,както и казва мъж0 Simple Smile

# 26
Дано, дано, жената 2 деца роди, и то на сериозна възраст, та нищо чудно да ни е на късмет  Simple Smile

# 27
  • varna
Здравейте момичета.Ще ви моля за вашето мнение по въпроса-възможно ли еда се забременее отново след аборт в8г.с. ако не енаправеноизчистване след това.За съжаление късно разбрах за бременноста ине обърнах навреме внимание на симптомите акогато се усъмних беше вече късно-дойде ми смного силни болки ниско долу .течеше много силно-през 1ч сменях превръзки и като за капак още първия ден донато се мих вечерта изпадна нещо като парченце месо което окончателно ме убеди че съм била бременна.На другия месец ми дойде точно на деняи сметнах че всичко е ок но от тогава не мога да забременея и се чудя дали  неизчистването не е причина за това.Предварително ви благодаря и щесерадвам да чуя вашите мнения по въпроса

# 28
bombi70, всичко е възможно, възможно е сама да си се изчистила, възможно е и да не си...
Но на въпросите ти най-добре ще ти отговори гинеколог след преглед.
Запиши си час да те види лекар, и след това ела и сподели.
И го направи още утре, това не е шега работа. Hug

# 29
Утре една приятелка се жени и ще съм на сватба. Дано и аз да се заредя с положителни емоции, нещо все не мога да се отпусна, явно ми е нужно повече време. А отпуската свърши и пак на работа ... определено ще са ми нужни сили да се справям със заобикалящите ме ситуации.
Наближава есента, пожелавам ви всички да сте бременни много скоро!!! Hug   

Общи условия

Активация на акаунт